Skoči na vsebino

Ljubezenske izjave in komplimenti

Marsa

Recommended Posts

Iiii jaz sem pa en tok kul kompliment dobila oni dan... xflirtx

se zapricam s frendom o kamlicah pa da kok so fajn in kok jih ma rad (me je rpesenetil, ker kamlici se ful krivice delajo xDDx) in je rekel: Kamlica je taka kot ti: nezna pa lepo disi. :kiss: :8):

(sem prvi hip bla kar... hm, kamilca kao... :o|o: x:o)x x:Dx soft cist pa to, kao nekaj tecnega kar turirajo tamalim al pa se rece da so chiki ce so prelahki kamilce xDDx - pol sem pa postekala da je tko kot z jabukom, k sem tud skor bla uzaljena, je pa to bil eden najlepsih komplimentov... x:Xx men se je zdel pa ves... hm, "prenavaden". x:px tko kot kamlice)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Bila je to obojestranska simpatija na 'prvi stisk roke' x:px x:Dx

Rekel je: očarala me je tvoja lepota, tvoje oči (ko je to govoril je izgledal tak :2src: ), tvoja usta, tvoji negovani nohti, tvoja prijaznost xsrcx :2src: In potem je še vsaj ene 5x ponovil- lepa si, tako si lepa :vio:

In al' veš, da ti ga vnemaš,

ti mu pevski ogenj daš,

al' se smel bo razodeti

vsaj pozneje, sam ne ve.

(F. Prešeren)

Bila je to obojestranska simpatija na 'prvi stisk roke' x:px x:Dx

Rekel je: očarala me je tvoja lepota, tvoje oči (ko je to govoril je izgledal tak :2src: ), tvoja usta, tvoji negovani nohti, tvoja prijaznost xsrcx :2src: In potem je še vsaj ene 5x ponovil- lepa si, tako si lepa :vio:

x;)x x:Dx x:Dx sori, sej fajn pa vse, sam da men en djed takole prjavi ga sam ža žajfo lohk skuham :vragec: :vio:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ful me zanima tvoj odziv :inocent:

a si zafarbala, si se le nasmejala in zahvalila, ali si šla začudena v wc, si se zaklepetala z njim, ali kaj...? :inocent:

me zanima, če bi kdaj sam kako takšno iz sebe spravil :inocent:

he he, debelo sem ga pogledala, se mu nasmehnila, rekla hvala in odšla na wc x:Ix .. ampak me je tip počakal zunaj x:Dx ko sem prišla ven, me je vabil na pijačo, a sem odklonila, ker sem pač bila s svojo družbo x;)x x:px

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

• 1 month later...
včeraj mi je en tip rekel: Če bi bile vse punce na svetu takšne, kot i ti, potem bi bil na svetu mir. xsrcx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Guest mačona

zadnjič mi je šef rekel, da vedno boljše zgledam, pa da sem vredna greha in če bi se poročila z njim, bi bilo tako pa tako ... xrolleyesx x:Dx jaz sem pa samo nekaj zamrmrala nazaj ... pol me je pa vprašal, če sem lezbijka. sem rekla da ne. on pa, da še dobro, da nisem. jaz pa, da tudi če bi bila, pas kaj, meni bi blo to fajn. tipček je bil samo :eek: .

x:Dx x:Dx x:Dx

..vas je pa čist odneslo iz teme..izjav.. x8Dx

..sicer pa-najlepša izjava...je še vedno(po moje)-ljubim te..rad te mam..vsaj men je to najlepše slišat :2src:

Ja morm rečt da sem istega mnenja, najbolj toplo mi je blo zmeri pri srčku če sem slišala "ljubim te" ...kadar je prišel ob primernem trenutku, primernim tonom - se ne more kosati z nobenimi "pick-up" lajni ipd x:Dx seveda - slišati takrat, kadar oseba to zares misli :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ja morm rečt da sem istega mnenja, najbolj toplo mi je blo zmeri pri srčku če sem slišala "ljubim te" ...kadar je prišel ob primernem trenutku, primernim tonom - se ne more kosati z nobenimi "pick-up" lajni ipd x:Dx seveda - slišati takrat, kadar oseba to zares misli :palec:

se strinjam s tabo 5rca :palec: xsrcx

NOČEM CELEGA SVETA,

LE POLOVICO TVOJEGA!

x8Dx Moč misli ti pošlje poljub čez ocean, izgorevam v val dokler misel ne umre in sem ves le poljub...

Tvojega obraza ne morem videti in tvoje roke ne morem stisniti, zato pošljem svojo dušo.....

Si kar ljubiš, ne kar ljubi tebe....

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca, a če ne prideš ne prvič, ne drugič ...poskusi znova in znova x:Ix xsrcbumx xrainbowx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest mačona
dobila en kompliment. ne ljubezenski. kar tako. da sem neumna kot kurji drek, ampak dobrega srca. x:Dx tisti drek me moti. :vragec: kura pa ... kaj naj rečem ... se ne morem zagovarjati. x:Ix :sori: ali nočem? xrolleyesx

x8Dx tale kompliment mi je pa prav všeč! :palec:

je pa treba previdno z njim, da ne izpade preveč slinast..

iz enga slovenskega filma... pozabla kater, neki starejšega, sem si sam tale stavk ven zapisala, ker mi je bil ful všeč..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

• 2 years later...

Za tako fajn temo je škoda, da ostane zadaj nekje... x;)x

Sem prejela en ful lep in izviren kompliment od nekoga - da je nekajkrat opazil in ga je čist presunilo, da imam take oči, da se lahko človek povsem zgubi in hkrati najde v njih... x:Ix

Tega mi res še nihče ni rekel, niti sama nisem opazila česa takega, pol sem doma pogledala in opazla, o čem je govoril... x:Ix :8): xcivx x:o)x x;)x x:Ix

Se pa spomnem enga sošolca iz Kolumbije, ko sem se v Angliji učila angleščine, je sedel zraven mene, pa me non stop že prav buljil v oči... Niso lih pogosta barva pri njih ne x:Dx En drug Kolumbijec, moj takratni "fant" x:px x:Dx je bil pa fasciniran nad tem, da niso čist čist plave, da mam kr pikce not... x:Dx x:o)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...
... tolk maš težak in zajeban karakter, in ravno to me tolk privlači pri tebi....

nism vedela a naj bom užaljena al vesela x:o)x x:Dx edina "ljubezenska izjava", ki mi je ostala v spominu.

sam to ni glih fajn. če ti reče, da si lepa je to ok. lepota vselej in to vedno tudi mine. in imaš še šanse. če ti pa govori o karakterju je pa jeba. ta te spremlja prav do groba. x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

• 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...