ribica Katja 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 Oooooo, tinka, ful lepo..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Ljubezen je kot morje, kdor ne zna plavati utone. Turški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 ja, katjica! sej je se par drugih stvari blo, ko te na primer fant predstavi svoji druzbi kot ljubezen svojega zivljenja, pa ne misli sarkasticno... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Kdor še ni bil zaljubljen, je prikrajšan za najslajšo bolečino. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Mislm, da semdobila enga lepših komplimentov od mojga kolega, s katerim sva v bolj redkih stikih. Rekel mi je, da ceprav se ne vidva tok, se zmeri men obrne po nasvet, pa da sem jaz edina oseba, ki ga res poslusam in se mi lahko zaupa... Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Moj partner me je pa res razveselil, ko je rekel, da sem za njegove dosežke v službi (nagrade in povišanje) "kriva" jaz, ker sem mu bila v oporo, ko je to najboj potreboval. Na sreco to ni eden redkih komplimentov, saj se počutim, kot da bi se vsak dan na novo zaljubila vanj. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 super, sanci! take, take ljudi rabimo okrog sebe! totalno lepo zate! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Najprej je treba ugajati očem , potem pa srcu. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Ljubezni so same oči, pa vseeno ničesar ne vidi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 "Zlata si" mi je napisal, in te prijazne kratke, enostavne besede imajo neskončen odmev. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 ....zlata.......si, si, si, si, si, si, si, si......kak fajn rika, še po lnf odmeva Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 "Zlata si" mi je napisal, in te prijazne kratke, enostavne besede imajo neskončen odmev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Pa še res, do sem odmeva... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Kaj zafrkavate? Men pa te besede full velik pomenijo. Kar uč'te se dragi fantje. "The simple je tar najboljš". Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Rika, nikar tako ne razmišljaj, prosim.....nihče te ne "zajebava".....če ne bi dobro poznal svojih predhodnikov in njenih izjav, bodi brez skrbi, ne bi sedaj tegale tule napisal.....uživaj, no saj jaz ti privoščim to, ti si pa razlagaj kakor želiš.......lep večer Rika Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 ok borism, saj nisem tako strogo vzela, kot je bilo slišati. Hvala in tudi tebi lep večer. To o neskončnem odmevu pa sem ziher kje pri teb prebrala, rada prebiram misli, ki jih nekateri tako zvesto pišete. Enih par sem si jih kar zapomnila in zapisala. Tako resnične in življenjske so. za vse lepe misli, ki si jih in jih še boš zapisal. Le od kod vse jih jemlješ? Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Me veseli, da si se pomirila Rika, sicer nasvet za drugič, ne smeš se vznemirjati, ker ni bilo tako mišljeno Glede misli....iz glave, saj potem ni čudno, da me večkrat boli......lep večer tebi in tvojim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 hej rika, sigurno je bil primorc.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 pismo, moram poiskat primorca, pa da me neki vodnarja pa strelca v seb Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Ljubezen se rodi iz zaupanja, živi od upanja in umre od usmiljenja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 zakaj umre od usmiljenja, to mi pa ni jasno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Kolikor več ljubezni, toliko manj besed. Nizozemski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Danes me je poklical nekdanji prijatelj. Voščil mi je za rojstni dan. In sva se začvekala...nakar po kakšnem pol urnem čveku (minil je kot minutka) reče... "A veš, da se z nikomer nisem mogel tako odkrito vsa ta leta pogovarjati kot s tabo. (je bolj tihe sorte) S tabo sem prava "baba". In če kaj nisva vedela, sva oba iskala odgovore..." Lepo mi je bilo pri , vendar ljudje prihajajo in odhajajo iz življenj...... To je zame kompliment. Dr. Muri? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Ljubezen ni čudež, dela pa čudeže. M. Begović Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.