Skoči na vsebino

Ljubezenske izjave in komplimenti

Marsa

Recommended Posts

Mislm, da semdobila enga lepših komplimentov od mojga kolega, s katerim sva v bolj redkih stikih. Rekel mi je, da ceprav se ne vidva tok, se zmeri men obrne po nasvet, pa da sem jaz edina oseba, ki ga res poslusam in se mi lahko zaupa... x:)x
sanci_cat
Deli na socialnih omrežjih

Moj partner me je pa res razveselil, ko je rekel, da sem za njegove dosežke v službi (nagrade in povišanje) "kriva" jaz, ker sem mu bila v oporo, ko je to najboj potreboval.

Na sreco to ni eden redkih komplimentov, saj se počutim, kot da bi se vsak dan na novo zaljubila vanj. :2src:

sanci_cat

ok borism, saj nisem tako strogo vzela, kot je bilo slišati. Hvala in tudi tebi lep večer. To o neskončnem odmevu pa sem ziher kje pri teb prebrala, rada prebiram misli, ki jih nekateri tako zvesto pišete. Enih par sem si jih kar zapomnila in zapisala. Tako resnične in življenjske so.

:palec: za vse lepe misli, ki si jih in jih še boš zapisal. Le od kod vse jih jemlješ?

Rika

Guest sstane
Danes me je poklical nekdanji prijatelj.

Voščil mi je za rojstni dan.

In sva se začvekala...nakar po kakšnem pol urnem čveku (minil je kot minutka) reče...

"A veš, da se z nikomer nisem mogel tako odkrito vsa ta leta pogovarjati kot s tabo. (je bolj tihe sorte) S tabo sem prava "baba". In če kaj nisva vedela, sva oba iskala odgovore..."

Lepo mi je bilo pri  xsrcbumx , vendar ljudje prihajajo in odhajajo iz življenj......

To je zame kompliment.

Dr. Muri?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...