umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 ljubezen je čudež in dela čudeže umetnica Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Sstane ne, ni bil dr. Muri. Bi bil res čudež, ker je mojih let. A poznaš ga pa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Pozdrav Sanjalica x!x Ljubezen- 3/4 radovednosti. Casanova Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Hmmm, a so leta ovira za tako izjavo??? Tudi človek pri "tvojih" letih...lahko objektivno oceni kaj, kako je bilo pred desetletjem in več.... (saj menda pri teh letih še ni senilnost v tako visokem stadiju ) Ljubezen čudež? Obdržati ljubezen je čudež...To ne, le malo preveč jih imaš zanj, se mi zdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Preveč koga??? (to me pa res matra firbec???) pa še jokajoči smeško je zraven.... A, da te Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Ljubezni in petja se ne da izsiliti. Nemški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 navdiha ne gre priganjati avtor neznan Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Ljubiti je lepše, kot biti ljubljen. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 najlepše je ljubiti in biti ljubljen Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Naklučje je včasih volja drugih. Camus Sanjalica, težko tebi ugoditi.....privošim ti lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 njemu pa res ni tezhko....ma zmeri pri roki kako tujo modrost 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 jaz pa bila v situaciji, ko sem nekoga imela zelo rada pa ni bil sposoben vračati čustev in kaj sem spoznala... kaj pomeni brezpogojna ljubezen in tudi to šteje, dragi moji.Sanjalica, pa ne no, sej niso neumestni komentarji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Tudi tebi lep večer BorisM in ne pusti se motiti.... [/color]Sanjalica, kaj ti je nocoj, a si spet z LEVO nogo vstala.....ma, saj glavno, da se je zdravje pri tebi uredilo.....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 normalno, da se ji je zdravje uredilo, je imela škratka na obisku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 bi lohk she kej do mene prshu....sam jst bi raj shkratuljo 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 bi lohk she kej do mene prshu....sam jst bi raj shkratuljo 666 zlobijeu....tralalatiso morš pa posebej naročit s ta hitro pošto Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Sanjalica, imaš pa nov simpatičen podpis Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Ljubezen je slepa na eno oko, samoljubje pa na obe. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 hm..nič ne čvekate..v chat-u? Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 hm..nič ne čvekate..v chat-u?pa res, mi kar tu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 hihi....moja, moja 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Zakaj samo tu??Ampak res, kak ste hitre.. lol.. Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 a jaz a vidiš, sem te prehitela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 pa ja, prehitre ste.. Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Umetnica - če pade kritika, jo sprejemem... in ker je aktualnost danes vrlina...sem tudi podpis aktualizirala Sem pa včasih res od -a! sanjalica, svaka ti čast Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.