aakhut 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 to zato,k se prepushcham.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 kako ste usklajeni. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 ti se kr prepuščej Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Ne bi malo čvekale na chat-u?? Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 kako ste usklajeni. skorej čist do ta zadnjega Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 V RESNIČNI LJUBEZNI DUŠA LJUBI TELO. FRANCOSKI Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Če sem dobro videla, ni nikogar na chat-u Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 kaj ste vsi na chatu???ne vsi, kakšen je pa gotov tud tam Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. december 2003 Prijavi Deli 29. december 2003 Če sem dobro videla, ni nikogar na chat-ualmira...potem slabo gledaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 hej rika, sigurno je bil primorc.... Tinka,ni bil Primorc, tu s celine, pa ta mesec je bilo to, ko mi je to rekel.Mi jekar toplo, ko se spomnim. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. december 2003 Prijavi Deli 30. december 2003 Laže se prenese ugriz ljubljene osebe, kot poljub neljubljene. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. januar 2004 Prijavi Deli 5. januar 2004 Ne sleci svoje garderobe in svojega intimnega blaga za košček osladne besede, zavite v časopisni papir. Daj se nekomu gola in sladka, nekomu, ki od sramu ne bo odprl oči. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 danes dobila prelep kompliment torej haha, če dobro pomislim jih je bilo celo več srečam prijatelja na cesti, pa pravi naj malo počakam, da ima v avtu nekaj zame. Z iskrečimi očmi in nasmeškom, mi nerodno da nekaj zavito v novoletni papir.... CD - Grašo... ta novi pa pravi, sem iskal darilo za mojo, pa sem videl med CD Graša, sem se nate spomnil in ti ga kupil. A ni zlat?Sej si je prislužil poljubček na lička sredi mesta to pa tudi nekaj velja mar ne.... ja vse kar narediš dobrega, se ti enkrat vrne, veliko sem pripomogla, da sta z njegovo še danes skupaj in srečna...drug kompliment ... na sestanku s stranko, me nekaj časa gleda pa pravi, spremenila si se, ful... nekaj je drugačnega na tebi, energija kar buta iz tebe... jaz pa ja s tibetančki sem pričela haha, on pa lastnik fitnesa, pa kao aerobike... pa me gleda pa pravi, kaj pa je to, kam pa hodiš pa mu lunin kolendarček pokažem, a veste katera vaja mu je bila všeč 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Najlepša in najzanimivejša ljubezenska izjava, ki sem jo prejel mislim, da je bila: "Rada te imam!" :lol Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Ljudje se čudijo ljudem, ker si upajo lagati, da ljubezen mine. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Men je pa včeraj eden rekel...Presta je premica proti tebi...tolk si zvita... Pa zdej ne vem... ...je bil to kompliment..al ma spet nekdo nekaj proti sco... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 kakrshna koli dilema je klele chist odvech 666 zlobijeu ....hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Noben moški ni popoln in srečen brez bodrilnega vpliva prave ženske katero ljubi, jo spoštuje in skupaj z njo bodočnost načrtuje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Noben moški ni popoln in srečen brez bodrilnega vpliva prave ženske katero ljubi, jo spoštuje in skupaj z njo bodočnost načrtuje. Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Čim lepše dekle otep veže, tem lepšega moža dobi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Čim lepše dekle otep veže, tem lepšega moža dobi. Mogoče ja..mogoče ne... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Pava lepša perje, ženo mož. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 ....moža pa.....? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 žena itak al pa ljubica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 ....ajaaaaa....šur....ljubica Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.