tinka 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Tisto s presto mi dopade.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 hi hi hi, meni tudi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 ...men tud tisto z ljubico .... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 bo ze res, samo prestica je prav specialen kompliment, o ljubicah pa ze vsi vse vemo.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Jp ....samo jaz še zgleda.....ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 eni tut o prestah.... sploh, che je v kombinaciji z lubico.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Ženska nikoli ne opazi, kar naredite zanjo, opazi le to, česar ne naredite. G. Couptelline Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 .............. Žene su žene, žene su ženstvene, žene so ukras prirode ........jeah.......Buldožerski pregovor Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Mickeni...pa ti kao da nas razumes..res Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Če ljubiš, ti nihče ne more do živega. Cezar Kleopatri Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Laskava beseda je rada zaseda. (slovenski pregovor) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 na čisto poseben način izrečeno moje ime, saj ne vem al je to kompliment ali naj tole vpišem v temo kaj je za vas najbolj erotično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Kar oboje . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 .Si vse kar jest nism Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 So ljubezni, ki se jih spominjamo, in ljubezen, ki je ne moremo pozabiti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 ravnokar sem razmišljala o neki osebi, preverim emaile in vidim da sem dobila kratko sporočilce, usta do ušes, kar se nisem raztopila. zakaj? ker vem,da je to nekaj povsem neobičajno, ter da je to nekaj zelo pozornega, kar sem lahko prejela od te osebe... malenkost za nekoga... zame pa neko dokazilo...srečna sem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Selene.. Men pa zadnjič en tipo pravi...za svoja leta pa zlooo dobr zgledaš.. in :xx!: ...celo misli, da mi je dal kompliment... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. april 2004 Avtor Prijavi Deli 6. april 2004 Meni je pa med vikendom nekdo dal posreden kompliment, ko je hotel za neko gospo izraziti, kako dobro izgleda pri 60-ih, je rekel, ejj, tako postavo ima kot ti, res! :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 joj tole danes, pravi en tip kao a maš novo frizuro, jaz pa ne k frizerju moram... jaka fora, a maš novo frizuro :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Meni je pa med vikendom nekdo dal posreden kompliment, ko je hotel za neko gospo izraziti, kako dobro izgleda pri 60-ih, je rekel, ejj, tako postavo ima kot ti, res! Hehe, to pa lohk edin na tebi deluje, da to rečeš kaki normalni obremenjeni ženski, sam še pof.. pa čiao baby... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Ljubezen zadušena ni pogašena. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Ljubezen zadušena ni pogašena. mamo že izkušnje na tem Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ..... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Borisa so že sama ušesa Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.