Mick 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ............naredi JA, namesto NE pa uporabi taktiko umika Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ne...moški pa itak ne zna rečt NE! ...no tole, evo...JAZ ti sedaj tule rečem "NE" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ej, a obratno tud velja :o|o: Ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ne...moški pa itak ne zna rečt NE! ...no tole, evo...JAZ ti sedaj tule rečem "NE" Jez sem pa že upanja gojila, zalivala, negovala Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ...upanje umira zadnje Kar je želela je v sanjah imela. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 I keep dreamin... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ooooooooooo, tu mač, me bo spet zagrablo spomladansko razpoloženje, pa bo spet kažin Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 kažin Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 kažin- pizdarija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Kaj to pomeni "kažin" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 kot pravi aira; kažin= pizdarija, štala, zmeda, vse mogoče,(osnova je pa italijanska kjer kažin pomeni u bistvu kurbišče, hm ...) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Hvala za pojasnilo Amis, res še nisem nikoli slišal te besede, saj tule na Štajerskem ne Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 .......ja, res ne moreš...........vas bom mal izobrazila.........itak sem na boljšem, ker sem pol štajerka........... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 .......itak sem na boljšem, ker sem pol štajerka........... ...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Pa sem ga le dobu ....... Take na pol štajerke so dbest .....hih....saj smo na komplimentih, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 ker sem pol štajerka........... ....tudi to je že nekaj, če si vsaj na pol Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LaSkiCa- 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Ciao! Bila je polna luna in učila sem se matematiko, nakar sem bila dosti slabe volje, in sem svojemu napisala I love you! Do you love me?, nakar mi je nazaj napisu I must check my comp!Please wait...processing...Yes I love you Takoj mi je polpšu cel dan! hehe... zdelo se mi je izvirno Važno je bilo, da je povedal bistvo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 .....seveda, še posebej, če je bilo iskreno /pozdrav med nami Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Haj Laskica Pravi niknejm (me asocira na laskanje ) in prava vsebina za tvoj prvi post. He loves you je je jeahhhhhhh Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Avtor Prijavi Deli 7. april 2004 Lustno si uletela, dobrodosla! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Kolikor je src, toliko je vrst ljubezni. Tolstoj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 .bi bilo kaj narobe,če te poljubim .Ti si moja drugačna podobnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 I You! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.