Skoči na vsebino

Ljubezenske izjave in komplimenti

Marsa

Recommended Posts

:palec: x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

evo še mal takih................pa me bo spet metalo..........kako lepo se je zgovarjat na pomlad x:Dx x:Dx x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

gosnca plesniva... je lahk kompliment..  x:o)x

al pa

prid sem da ti glavo odtrgam..  x:Dx  (pol ga pa čohljaš po laseh..)

x:Dx x:o)x

ne spomnim se kakšne posebne izjave... razen tistih v stilu "obožujem te".., ki me vedno pogrejejo x:Ix največji vtis name naredi ton, izraz na obrazu, v očkah in glas.

Tole sicer ne spada med ljubezenske izjave...pa tut izrečen kompliment je do mene prišel posredno...ampka mi tolk paše.. x:Ix ...da moram napisat... x;)x

Včeraj sem bila na sinovi šoli, v njihovi prodajalni kruha...kjer vsak dan prodajajo kruh, ki ga dijaki sami na praksi spečejo..No, in včeraj je bil tam tut profesor praktičnega pouka...ki mi je ponudil par specialnih kruhov...ki jih je sam spekel...pol sva pa mal čvekala..in se mi je zdel zlo :palec:

danes pride sin iz šole in pravi...veš kaj, tist prfoks od včeraj pa je rekel...da mam fuuul simpatično mamo..in precej mlado...za tolk velikega sina.. x:Ix

xsrcx x:Ix

Astra

Per aspera ad astra

Guest sanjalica

Astra, da ne boš hodila po novem na šolo po kruh, ker je "takoooooooooooooo dober"

(kruh mislim x:)x )

Guest sstane
gosnca plesniva... je lahk kompliment..  x:o)x

al pa

prid sem da ti glavo odtrgam..  x:Dx  (pol ga pa čohljaš po laseh..)

x:Dx x:o)x

ne spomnim se kakšne posebne izjave... razen tistih v stilu "obožujem te".., ki me vedno pogrejejo x:Ix največji vtis name naredi ton, izraz na obrazu, v očkah in glas.

Potem ti pa Borisov pismen kompliment nič ne pomeni :xmas:

..življenje "močnejšega spola" je neprestano povezano z šestim sklonom

....v mladosti se sprašuje S KOM ???? :o|o: :o|o: x?x x?x

... v starosti pa S ČIM ???? :o|o: x?x

Lep pozdrav

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Guest sanjalica
nekje drugje pa napisala...da so mlajši zakon.......kar pa on ni.. :V:

Izjeme potrjujejo pravilo... x:)x in ... saj veš, obe naju je življenje naučilo:

NIKOLI ne reci NIKOLI... x;)x

p.s.

Astra, a imaš mogoče ti tudi občutek, da je v temi Ljubezenske izjave..... BorisM spet pri modrih mislih... njegovi komplimenti pa manjkajo??? :vragec: :vragec: :vragec: x:px

tri mesece je že skor kar sem nazadnje izgovoril tiste prelepe besede, hm pismu kako cajt hitro laufa...,
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sanjalica

potem pa jih ElNino povej nocoj spet...mogoče...mogoče pa ti bo noč lepša... x:Ix

BorisM - zate pa x:px x:px :vragec: x:px x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...