rosanz 14. september 2011 Prijavi Deli 14. september 2011 Sem terapeut tuina masaže že 7 let in reakcije mojih strank so neverjetne-ta šola je spremenila moje življenje:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. september 2011 Prijavi Deli 15. september 2011 super...loh bi šou pa na koncert floydou, se tam zaljubu u črnko z italijanskim priimkom, ki bi te pol ceu žiulenje sekirala...tut to bi ti spremenil žiulenje hočem rečt... ne da se izognit spremembam u lajfu... pa tut če jih sam nočeš... bo pa metulj na kitajskem zamahnil s krili in ti bo zalil pljuča v orkanu na mauiju, kjer bi igral golf z mafijskimi botri, ko bi jih žical za milijonsko donacijo za boj proti orožju na ulicah in pol seweda te u bolnici čaka medicinska sestra-itaq črna z italijanskim priimkom btw. super, da si zadovoljen s sabo, svojim lajfom in delom in da te usluge ponujaš naprej Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2011 Prijavi Deli 15. september 2011 ... bo pa metulj na kitajskem zamahnil s krili in ti bo zalil pljuča v orkanu na mauiju... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MitjaK 16. september 2011 Prijavi Deli 16. september 2011 Takšne stvari je zmeraj lepo slišati!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.