Jupiter9 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 Protest proti pohlepu se bo iz ZDA v kratkem razširil tudi na staro celino. 15. oktobra bodo protestniki po vsem svetu rekli ne diktaturi finančnega kapitalizma. "15. oktober je začetek. Zasedba bo potekala v sklopu globalnih protestov proti vladajočim elitam in izkoriščevalnem sistemu. Miroljubni shod v soboto, 15. oktobra v Ljubljani na Kongresnem trgu ob 15:00. Na strani 15october.net so dogodki trenutno najavljeni v nekaj več kot 650 mestih, na occupytogether.org več kot 1300. Pridete? 2 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 12. oktober 2011 Prijavi Deli 12. oktober 2011 Ja, sicer bom prišla mal kasneje ne čist na začetek ampak pridem. 1 Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jupiter9 12. oktober 2011 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2011 Ja. Luna bo od 16:14 v znaku Dvojčka. Od te ure pa do konca zborovanja- 20:00h bo bolj primerno za tako udejstvovanje. Še en video : Anonymous Slovenia 15. oktober http://www.youtube.com/watch?v=1dXnn2oWrNQ 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. oktober 2011 Prijavi Deli 13. oktober 2011 Me prav zanima, kaj bo iz tega cirkusa. Še bolj me zanima, koliko jih res protestira, koliko pa jih gre zraven, ker je pač cool biti proti nečemu. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 13. oktober 2011 Prijavi Deli 13. oktober 2011 http://24ur.com/novice/slovenija/to-bo-zgodovinski-dan.html#comment Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 14. oktober 2011 Prijavi Deli 14. oktober 2011 Ta legendarni video odlomek iz filma mi je bil vedno zelo všeč mogoče pa prihajajo časi, ko imajo ljudje (večina) res dovolj.... 1 Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.