Tiaara 18. oktober 2011 Prijavi Deli 18. oktober 2011 V spletnih oddajah vam Lucijan Cigale, profesor športne vzgoje, trener fitnesa FZS in LN strokovnjak, predstavlja najbolj priljubljene športe, pomagajo pa mu še gostujoči strokovnjaki.Odkrili boste, kateri športi so še posebej primerni za vas, vaše dobro počutje in zdravje, kako se jih pravilno lotimo, katere so tehnike, kakšna je primerna oprema in še marsikaj zanimivega. Vsak teden se boste lahko tudi potegovali za lepe nagrade, ki vam bodo polepšale športne urice. Prijavite se v skupino "Naj športi z Lucijanom", da boste vedno obveščeni o novih oddajah! Članstvo je brezplačno in brez obveznosti, kadarkoli pa se lahko tudi odjavite. Pohodništvo s Snežano Jug, profesorico športne vzgoje in strokovno sodelavko Fakultete za šport na področju gorništva in aktivnosti v naravi Nordijska hoja z Maticem Jerašo, profesorjem športne vzgoje in učiteljem nordijske hoje in teka iz Agencije za šport Gibitus. Tek z Anico Živko, atletsko trenerko in vodjo Tekaške šole Živko. Skupinska vadba z Iztokom Kočevarjem, absolventom Fakultete za šport, licenciranim vaditeljem programov Les Mills – Body Pumpin RPM. 20.oktober: Kolesarjenje Na spletu www.l-n.si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branka Dular 10. januar 2013 Prijavi Deli 10. januar 2013 jaz sem včasih full tekla po asfaltu in makedamu (pač lj) prišla sem do stopnje ko sem brez težav pretekla 10 in več km. potem sem pa (nevem zakaj) nehala in bi seaj spet začela pa mi nekako manjka motivacije. Imate kak predlog? Bi se mi katera/kdo pridružil (skupaj je lažje - se podpiramo) stanujem pa pri dvorani v "Novih" stožicah, ponavadi tečem po poti do žal in naredim krog. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.