Dancip 21. oktober 2011 Prijavi Deli 21. oktober 2011 Lep pozdrav! Vedno več ljudi se zaveda, da je jesti zdravo ekološko pridelano hrano nujno za normalen razvoj. Večina jih pa ne ve, kako do te hrane? Imam odgovor, ki se glasi www.pridelanodoma.si! Jaz že 2 meseca naročam pri programu Pridelano doma in sem zelo zadovoljen, tako z uro dostave kot samimi pridelki, ki so mi dostavljeni. Najprej sem bil skeptičen glede vsega tega, ker nisem vedel, če bodo izpolnili to kar obljubljajo, a po prvih dveh dostavah je moj pomislek izginil. Zelo sem navdušen nad njimi in vam predlagam, da si tudi sami pogledate njihovo spletno stran www.pridelanodoma.si. Kot sami pravijo, " kar je pridelano doma, pridelamo z ljubeznijo". Hvala za branje in živite zdravo! 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancip 22. oktober 2011 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2011 Lep pozdrav! Pridelano doma so bili v prispevku na Preverjeno ta teden, če je slučajno kdo gledal! Lep dan še naprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.