Skoči na vsebino

sevanje mobitelov

Recommended Posts

Pozdravljeni,

Opazila, da so se na našem trgu pojavili zaščitni produkti, ki naj bi zmanjševali sevanje mobilnih telefonov (slušalke WRT, etuiji...).

Ker sama veliko uporabljam mobilni telefon (služba), me zanima, če kdo kaj več ve o takšnih ali drugačnih produktih? V to, da obstaja neko sevanje sem prepričana.

Moti me že tisti občutek segretja mobitela ob nekajminutnem pogovoru. Nam to resnično škodi?

V tujini obstaja cela vrsta študij glede tega, pri nas pa se nekako ne govori dosti o tem...

Lep pozdrav,

ekologinja

Deli na socialnih omrežjih

Najcenejša zaščita proti sevanju mobilnika, ko ga imamo pri sebi je Aluminijasta folija. Preprosto ga imamo v etuiju, v katerega smo z malo spretnosti z notranje strani namestili alu folijo. Med pogovorom pa uporabljamo prostoročni način, ali slušalke.

Vse drugo je samo prodajanje megle za velik denar.

Najcenejša zaščita proti sevanju mobilnika, ko ga imamo pri sebi je Aluminijasta folija. Preprosto ga imamo v etuiju, v katerega smo z malo spretnosti z notranje strani namestili alu folijo. Med pogovorom pa uporabljamo prostoročni način, ali slušalke.

Vse drugo je samo prodajanje megle za velik denar.

Hehehe... to me je spomnilo na eno bolj odbitih "paranoja" štorij - preverjanje ene paranoje, da jo nadomestijo s še hujšo - da je paranojo - oz. manijo zaščitnih čelad iz aluminijaste folije sprožila vlada ZDA in korporacije, ker te aluminijaste kape še kao ojačajo nekatere signale... Simpatična znanstvena šala...

http://berkeley.inte...arahimi/helmet/

"I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create."

William Blake

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...