Skoči na vsebino

OČI

Mimi

Recommended Posts

ZELENE OČI označujejo zabavno osebo, ki zna uživati v majhnih stvareh. Zelenooki ljudje imajo velike sanje in so trdno odločeni, da jih bodo uresničili.

ČRNE OČI pomenijo bojevito, celo jezno osebnost. na vsako opazko se odzovejo burno, znajo biti tudi arogantni in so včasih celo prepričani, da so nekaj več kot drugi.

no, super - ker imam zelene oči, potem se lahko zanesem na to, da ne bom odnehala in se odrekla sanjam: da bom nekoč živela in delala na primorskem xsrcx xDDx :palec:

no,ene sanje sem pa že uresničila - torej res drži! super xDDx :hepko:

pa v majhnih stvareh tudi znam krasno uživat! xsrcx

ampak ljudi s črnimi očmi???!!! nikoli videla!!! :O:

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 269
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 4 weeks later...

ej, dejmo najdit modrega butca... kdo se javi x?x x:Dx x:Dx x:Dx

tisto o imeti prav tut drži :vragec:

kaj čem xnckrivx ne boš ti mene x:Dx x:px x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

MODRE OČI pomenijo bistrost in inteligenco. ti ljudje radi eksperimentirajo in ugotavljajo kako kaj deluje. vedno morajo imeti prav.
xsuperx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Imam rjave oči, ampak taprvi del- oseba, ki je romantična in rada sanjari :eek: NE, to nisem jaz. v tem pogledu sem čisto prava devica, z nogami trdno na tleh x^x Po drugi strani pa to, da sem družabna, vendar potrebujem čas zase pa še kako drži. x:)x

In al' veš, da ti ga vnemaš,

ti mu pevski ogenj daš,

al' se smel bo razodeti

vsaj pozneje, sam ne ve.

(F. Prešeren)

RJAVE OČI imajo ponavadi romantični ljudje, ki radi sanjarijo. so precej družabni, včasih pa potrebujejo čas samo zase.

ZELENE OČI označujejo zabavno osebo, ki zna uživati v majhnih stvareh. Zelenooki ljudje imajo velike sanje in so trdno odločeni, da jih bodo uresničili.

hm, jest mam rjavo- zelene oči in bi lahk za sebe rekla da tole vse drži. sicer nekatere stvari bolj kot druge, ampak vseeno...se najdem v teh dveh opisih. :palec:

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

Kašne barve imam oči temno rjave.

Glede modrih oči...čist različno od odtenka ...temno modre. :inocent: ....kot morje... :inocent: ..to so ponavadi romantiki...imajo umetniško dušico v sebi.

Svetlo modre...sivo modre hladni ljudje, ne kažejo čustev......ponavadi imajo radi nadvlado nad drugimi.

Glede inteligenca to pa so včasih pripisovali ljudem, ki imajo zelene oči.

Glede rjavih ...mogoče res ja bolj romantiki, še posebej če so oči velike pa bolj okrogle, sanjajo pri belem dnevu. Glede črnih ...moje so čisto črne ko sem jezna....hja torej bo že nekaj držalo na tem ...bojevitost xDDx

Konec koncev ..barva oči je odvisna od genov..pa pigmenta xDDx ...torej....

xsrcx

ampak ljudi s črnimi očmi???!!! nikoli videla!!! :O:

js pa ja....in bo hudo držalo...pri treh osebah vsaj......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

*sem ze zdruzevala, pa je ze takoj naslednji dan se sesula baza oz. so jo sesul, tko da bom morala ponovit, vkljucno s popravljanjem.

Moji uchki:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...
Svetlo modre...sivo modre hladni ljudje, ne kažejo čustev......ponavadi imajo radi nadvlado nad drugimi.

Glede inteligenca to pa so včasih pripisovali ljudem, ki imajo zelene oči.

Glede rjavih ...mogoče res ja bolj romantiki, še posebej če so oči velike pa bolj okrogle, sanjajo pri belem dnevu.

Sivo modre hladni ljudje......možno x:)x me dostkrat zebe v noge x:Dx

Moja deklica ima zelene - ja, zato pa je mela na faksu povprečje čez 9..... xDDx

Aaaaa! Zdej vem zakaj so mi rjave oči nekako antipatične.......kot barva, ne da imam kej proti komu... :vio:

cosmic dancer

Sam pa sem bil vedno prepričan, da nimam ničkaj posebne oči, pa da so v bistvu rjave, zadnje čase pa mi jih je kar nekaj reklo, da imam rjavo-zelene, pogost celo bl zelene, posebne, pa da so lepe....... x:Ix Mi je fajn, k sn vedno mislil, da so tak pač nekak že za preživet te.... x8Dx x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

zakaj pa ne morm svojih učk nalimat v to temo?

:ermm:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

RJAVE OČI imajo ponavadi romantični ljudje, ki radi sanjarijo. so precej družabni, včasih pa potrebujejo čas samo zase.

Jz mam rjavo-zelene oči....tisto za rjave oči drži, da veliko sanjarim in upam, da se bo tud tisto v zvezi z zelenimi očmi uresničilo x:px

http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...