pjotra 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ZELENE OČI označujejo zabavno osebo, ki zna uživati v majhnih stvareh. Zelenooki ljudje imajo velike sanje in so trdno odločeni, da jih bodo uresničili. ČRNE OČI pomenijo bojevito, celo jezno osebnost. na vsako opazko se odzovejo burno, znajo biti tudi arogantni in so včasih celo prepričani, da so nekaj več kot drugi.no, super - ker imam zelene oči, potem se lahko zanesem na to, da ne bom odnehala in se odrekla sanjam: da bom nekoč živela in delala na primorskem no,ene sanje sem pa že uresničila - torej res drži! super pa v majhnih stvareh tudi znam krasno uživat! ampak ljudi s črnimi očmi???!!! nikoli videla!!! Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 aja seveda.. tega tud ni vec, ko sem ravno vceraj zdruzevala in povezovala... Dodajam povezavo na sorodno temo ... OČI Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlackCat 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 no js mam modro-zeleno-sive, tko da se v men skrivajo res vse lastnosti Citiraj ... How do you sleep, while the rest of us cry ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zmajcek 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 jaz mam modre pa res je to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 ej, dejmo najdit modrega butca... kdo se javi tisto o imeti prav tut drži kaj čem ne boš ti mene Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 MODRE OČI pomenijo bistrost in inteligenco. ti ljudje radi eksperimentirajo in ugotavljajo kako kaj deluje. vedno morajo imeti prav. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Imam rjave oči, ampak taprvi del- oseba, ki je romantična in rada sanjari NE, to nisem jaz. v tem pogledu sem čisto prava devica, z nogami trdno na tleh Po drugi strani pa to, da sem družabna, vendar potrebujem čas zase pa še kako drži. Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 RJAVE OČI imajo ponavadi romantični ljudje, ki radi sanjarijo. so precej družabni, včasih pa potrebujejo čas samo zase.ZELENE OČI označujejo zabavno osebo, ki zna uživati v majhnih stvareh. Zelenooki ljudje imajo velike sanje in so trdno odločeni, da jih bodo uresničili. hm, jest mam rjavo- zelene oči in bi lahk za sebe rekla da tole vse drži. sicer nekatere stvari bolj kot druge, ampak vseeno...se najdem v teh dveh opisih. Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 MODRE OČI pomenijo bistrost in inteligenco. ti ljudje radi eksperimentirajo in ugotavljajo kako kaj deluje. vedno morajo imeti prav. Drži! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Kašne barve imam oči temno rjave. Glede modrih oči...čist različno od odtenka ...temno modre. ....kot morje... ..to so ponavadi romantiki...imajo umetniško dušico v sebi. Svetlo modre...sivo modre hladni ljudje, ne kažejo čustev......ponavadi imajo radi nadvlado nad drugimi. Glede inteligenca to pa so včasih pripisovali ljudem, ki imajo zelene oči. Glede rjavih ...mogoče res ja bolj romantiki, še posebej če so oči velike pa bolj okrogle, sanjajo pri belem dnevu. Glede črnih ...moje so čisto črne ko sem jezna....hja torej bo že nekaj držalo na tem ...bojevitost Konec koncev ..barva oči je odvisna od genov..pa pigmenta ...torej.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 pa znak, ki ti konkretno tolče ven js mam baje čisto strelčevske oči z močnim ozadjem sco pa sem sco in asc strelec Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 ampak ljudi s črnimi očmi???!!! nikoli videla!!! js pa ja....in bo hudo držalo...pri treh osebah vsaj...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Ne vem sicer, kaj pomeni barva oči, sam k me je dyamant pogledala v oči, me je vprašala, če mal škilim. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 *sem ze zdruzevala, pa je ze takoj naslednji dan se sesula baza oz. so jo sesul, tko da bom morala ponovit, vkljucno s popravljanjem. Moji uchki: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 oo! Thank you very much! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Sem zdruzila vse 3 teme 'Oci' (v tejle). Pa se nekaj sorodnih linkov:Govorica ociUtrujene ociRdece ociLeo Angart delavnica za oci Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Svetlo modre...sivo modre hladni ljudje, ne kažejo čustev......ponavadi imajo radi nadvlado nad drugimi. Glede inteligenca to pa so včasih pripisovali ljudem, ki imajo zelene oči. Glede rjavih ...mogoče res ja bolj romantiki, še posebej če so oči velike pa bolj okrogle, sanjajo pri belem dnevu. Sivo modre hladni ljudje......možno me dostkrat zebe v noge Moja deklica ima zelene - ja, zato pa je mela na faksu povprečje čez 9..... Aaaaa! Zdej vem zakaj so mi rjave oči nekako antipatične.......kot barva, ne da imam kej proti komu... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Sam pa sem bil vedno prepričan, da nimam ničkaj posebne oči, pa da so v bistvu rjave, zadnje čase pa mi jih je kar nekaj reklo, da imam rjavo-zelene, pogost celo bl zelene, posebne, pa da so lepe....... Mi je fajn, k sn vedno mislil, da so tak pač nekak že za preživet te.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 zakaj pa ne morm svojih učk nalimat v to temo? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 RJAVE OČI imajo ponavadi romantični ljudje, ki radi sanjarijo. so precej družabni, včasih pa potrebujejo čas samo zase. ZELENE OČI označujejo zabavno osebo, ki zna uživati v majhnih stvareh. Zelenooki ljudje imajo velike sanje in so trdno odločeni, da jih bodo uresničili. Jz mam rjavo-zelene oči....tisto za rjave oči drži, da veliko sanjarim in upam, da se bo tud tisto v zvezi z zelenimi očmi uresničilo Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.