Skoči na vsebino

OČI

Mimi

Recommended Posts

Hihi, morm se mal pohvalit x:px . Nkol nisem imel občutka, da so moje oči kaj posebnega, zadnje čase pa sm od kar velik ljudi dobu kompliment, da so lepe, posebne x:Ix ......in celo magične x:px :inocent: :2src: ......hih, nič, sam tolk, k se mi fajn zdi.... :inocent: x:o)x xDDx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 269
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 1 year later...

aja seveda.. x:o)x

tega tud ni vec, ko sem ravno vceraj zdruzevala in povezovala... :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

nekje sem prebrala, da barva oči vpliva na osebnost...verjamete? kakšne barve oči imate? ali pri drugih ljudeh najprej opazite oči?

se vam zdi da za vas drži kaj od spodnjega?

MODRE OČI pomenijo bistrost in inteligenco. ti ljudje radi eksperimentirajo in ugotavljajo kako kaj deluje. vedno morajo imeti prav.

RJAVE OČI imajo ponavadi romantični ljudje, ki radi sanjarijo. so precej družabni, včasih pa potrebujejo čas samo zase.

ZELENE OČI označujejo zabavno osebo, ki zna uživati v majhnih stvareh. Zelenooki ljudje imajo velike sanje in so trdno odločeni, da jih bodo uresničili.

MANDLJEVE OČI imajo zelo prijetne osebe. ljudem težko karkoli odrečejo, ker nočejo nikogar prizadeti. Zato pogosto nase čisto pozabijo.

SIVE OČI imajo ljudje, ki se trudijo biti pozitivni v vsaki situaciji. vseeno se večino časa počutijo nerazumljene, celo osamljene, česar pa navzven ponavadi ne pokažejo.

ZELENOMODRE OČI so znak družabne osebe, ki je glasna in se vedno smehlja, a s to zunanjo podobo le želijo skriti prenizko samozavest. življenje poskušajo polno izživeti. te osebe običajno verjamejo v nadnaravno.

ČRNE OČI pomenijo bojevito, celo jezno osebnost. na vsako opazko se odzovejo burno, znajo biti tudi arogantni in so včasih celo prepričani, da so nekaj več kot drugi.

pa se res je x:Dx x:Dx

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

marsa, zaka ste zbrisal ene teme, pa še jz se nism mogla s starim nickom povezat, sm si pa nouga ustvarla?!

folk kake oči pa mate? :P jz mam modre....haha pa še res je :P x:Dx

TULE si preberi. ni Marsa nč kriva x;)x

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Zelenomodre oči imam..En mal pa drži tole..Sam vse pa ni res.Nisem sploh glasna,družabna tolk srednje,samozavest je nizka-delam na njej,verjamem pa v nadnaravno. x;)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

:ermm: sam jst mam pa včasih modre, včasih zelenomodre, včasih pa sive oči :inocent:

jz isto..odvisno od svetlobe...

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

MODRE OČI pomenijo bistrost in inteligenco. ti ljudje radi eksperimentirajo in ugotavljajo kako kaj deluje. vedno morajo imeti prav.

x:Dx

popolnoma res....všeč mi je govorica oči...spogledovanje z nekom ki ti je všeč...

všeč so mi pogledi...kajti marsikaj povejo o nekomu,tudi če ga ne poznaš... x;)x

¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...