Mateja 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 ...včasih gledam precej črno... včasih pa očitno dosti bolj svetlo... takrat kakšen reče, da imam zlate oči... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 U Mateja pa kar zlate očke... ... meni so pa rekli enkrat, da imam ubijalski pogled :o|o: :xx!: Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Tina... sem enkrat slišala komentar od mojih piščancev, ko sem šla iz šole... "Ko te pa ****** pogleda s tistim njenim pogledom..." ... po moje, ni imel v mislih zlatih očk Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Kaj nam pomenijo in povejo oci cloveka?Kaj vidimo v njih?Kaksne so nam vsec in katere barve?In kaksne imamo sami? mimi <font color="purple"><font size="1">"Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice".Tagore</font id="purple"></font id="size1">Barve oči ne opazim! Iz oči sije človek! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 bi pa kar kakšnega jurja dala...da bi si Vojko snel očala... neprijetno se mi je zmeraj pogovarjat z ljudmi, ki imajo očala, sončna, kot da nekaj skrivajo... in pri tvoji slikci, bi jih tudi retušriala...pa dala blage, majhne rjave učke s temnimi trepalnicami... (uganila?)Sanjalica Običajno nosim očala le med vožnjo - in seveda kadar je močno sonce. Ko se pogovarjam, pa jih obvezno snamem. Bile so nekoč rjave, zdaj so zeleno-rjave, s temnimi trepalnicami seveda.Če so majhne ali velike - Ha!Veš zakaj imajo otroci velike očke - ker je glava že skoraj kot pri odraslem - otrok je pa še majhen. ... IN ker se s široko odprtimi očkami čudi - čudnemu svetu! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Morda tole nima veze z temo(sorry, nisem je ravno natančno pregledal), pišem pa zato, ker sem se spomnil na:Oči, oči so tiste, ki ti bodo vse povedale ... Precej nice zgodbica .... preberite tukaj.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 Morda tole nima veze z temo(sorry, nisem je ravno natančno pregledal), pišem pa zato, ker sem se spomnil na:Oči, oči so tiste, ki ti bodo vse povedale ... Precej nice zgodbica .... preberite tukaj..Rachek,čudovita zgodbica! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 rachek nice story oci so itk enostavno zakompliciran organcek... hehe, ga hoce kdo darovat? verjetn ne, eni so tko skopuhi, da se ledvice ne bi dal... shit mi dogaja... uglavnem aja to... iz oci se pa res, lahko opazi, ce dobr opazujes, kdaj je kdo v zadregi, kdaj koga kaj muci, kdaj kdo prikriva resnico... lahko cist stanje obcutkov vidis... ce prav gledas sanjalica: sej modre niso hladne! zdej so ze tko izumli lece, da si lahko v hipu za dnar zamenjas barvo... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 Saj nimam kaj dodati . Zelela sem si novo ikonico in sem iskala nekaj kar bi mi **padlo v oci**...no in so bili sami ucki. Se enkrat se je izkazalo, da moram biti res pazljiva in natancna pri izrekanju zelje. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Baje gledam zajebano in jezno... s svojimi sivomodrimi očmi. Direktor No jaz pa baje gledam grozno radovedno,... prav tako s svojimi sivo modrimi očmi........ pa če s ti Direktor sem pa jaz Znanstvenik...... Ampak všeč so mi pa črne oči.... hehe, bolj globok pogled dajo, modre so tak mal naivne, pa to, hehe kaj bobnar boš ugovarjal a .... , ampak res, take lepe črne oči, zelene so šminkrske, rdeče so zanimive, sive se mi zdijo modra verjanta, rjave, so rahlo dolgčas, če ne vlečejo precej na temno.... pol so pa romantične..... kako že gre tista, blue eyed boy and a brown eyed girl... the sweatest thing.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 OČI nam marsikaj povedo(se najdete med njimi?): Modre in zelo jasne:slabost, slaba energičnost,Modre:blagost in dobrota,Golobje modre:strastnost in ljubosumnost,Temno modre:podvrženost k velikim idejam,Rjave:živ duh,Rumeno rjave:talentiranost in superiornost,Zelene:smelost,obstojnost,(tu sem se našel)Rumeno žele:zahrbtnost,Črne:zvitost,trdost,Sive:miren duh,uravnoteženost,Svetlo sive:nežnost,Brezbarvne:skrivnostna narava,Oči,ki zmeraj gledajo naravnost:označujejo despotizem,Oči prodornega pogleda:zaupanje v svoje sposobnosti,Velike in solzne:flegmatičnost,Male in žive:vzdržnost,vztrajnost,Globoko vtisnjene:zavist,zlobnost,Zelo globoke:podvrženost k špijunaži,Zgornja veka v obliki loka:srečna oseba,Debela veka in spuščena:genialnost,Vedre in nasmejane oči:blaga narava,zaljubljenost,Spuščene oči:inteligenca,Okrogle oči:razglašenost,Izbuljene oči.lenost,preobčutljivost. Toliko nam povedo naše/vaše očke.Ali se/jih najdete med njimi? Lp,Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha kjes to staknu, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha kjes to staknu, Kdor išče ta najde,oči moraš uporabiti.... Nisi napisal kakšne oči imaš,bod pošten in povej... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zobi 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Uf, brez kake hude filozofije. Oci res povedo veliko o cloveku, o njegovem razpolozenju. Takoj se zaljubim v lepe ucke. Se mi zdi, da vcasih delujejo kot magnet oz. kot nek globok ocean v katerega me vlece neka neznana sila, ki se ji je prakticno nemogoce upreti. Modre ucke, mmmmmm. Mogoce zato ker sem temnook (pravijo da mam ful tople oci - karkoli ze to pomeni). Ljudje roke stran od globokih oci !!! Citiraj I will not fear the perils of the tempest nor the evil sorceries used against me. For today all doors have been opened unto me no mater how they have been closed... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Modre:blagost in dobrota,Golobje modre:strastnost in ljubosumnost,Temno modre:podvrženost k velikim idejam, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 rjave, gledam naravnost (v oči), prodorno, velike (solzne a to mora bit nujno skupaj), zgornja veka v obliki loka, vedre in nasmejane (če slučajno nisem v svojem cmerastem ...).... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 Vem da sem pameten vem da sem zaljubljen, hehe, vse ostalo pa sem i ne da brat, ker pol bi bil še miren moder prijazen....... ahj odbri so ti opisi ampak ne rabim jih več, poznam se, hm vsaj teoretično dovolj sedaj se moram spoznat praktično... zato mam pravzaprav kar mal dovolj astrologije Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 Rjave:živ duh,Rumeno rjave:talentiranost in superiornost,Sive:miren duh,uravnoteženost,Zelene:smelost,obstojnost tu nekje, se pa spreminjajo. kaj pa spreminjajoce?pa take, ki so rjave in zelene in hkrati sivev zunanjosti z rumenimi kolobarcki,pa zmatrane od ekrana in premal zraka, ter otozne od utrujenosti... sdej se bomo pa gledal vidm te vidm te ... http://www.cokolada.net/oko/oko1.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 vidm muco http://www.cokolada.net/oko/oko3.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ilafa 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Moje oci so pa sivomodre, okrog zenice je rumena rozica ki pa daje vtis tudi zelenkastih uck sicer pa se mi spreminjajo.. kadar jokam so cisto "blue" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Zivjo Ilafa in dobrodosla! Ceprav imas pri joku lepe, ciste, jasne kristalno modre oci, ti vseeno zelim cim manj joka! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ilafa 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Hvala za dobrodoslico pa upam da se mi bodo oci solzile samo od predolgega buljenja v LN forum Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 http://www.arseiam.com/fx/08.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 Odpri oči, da ti jih ne bodo drugi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2003 Prijavi Deli 17. oktober 2003 .........in ochi imajo, da ne vidijo.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.