Skoči na vsebino

OČI

Mimi

Recommended Posts

Sej v tem je finta! Škorpjoni znamo gledat ostro,nežno,zavajujoče,prijatelsko,Ponižno pa nikol. Prej bi padel dol mrtev kot koga ponižno pogledal!
je treba to sam spodbivat x^x
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 269
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

zanimivo, res, s temile ocmi...

se ne morem odlocit, ali imam v bsitvu ribje ali sco oci - ker drugo pri meni (vsaj kar se tice oci) ni mozno...

Ker ribjih oci pa si vcasih nekako ne mores zapomniti, ker te nekako 'hipnotizirajo', vendar drugace kot sco - ki ni debate, takoj si notri, a ribje pa te drugace nekako navabcajo. :D

In zapomnis si vtis, filing, morda pa kar pozabis barvo ipd. (seveda pa ne jaz, jaz si vse zapomnim :D :P ;))

Ti ti Marsa x:)x .

Kaj potem po drugih znamenjih te značilnosti x?x

Kakor vem, da astrološko, oči se vidijo skozi sonce(desno oko pri moškem in levo pri ženski), luno(levo pri moškem in desno pri ženski), ovna in 1. hišo, kar pomeni, da jaz nimam samo ribjih oči xDDx x;)x .

Uh, vi obvladate tole astrologijo, ni kaj x:Dx

Jaz pa žal nimam blage veze... :xx!:

Kaj mi lahko poveste za moje astrološko znamenje...

sem kozorog , rojen 27.12.1982, če vam kaj pomaga...

In katere punce bi najbol "padale name" xsrcx :2src:

hvala za odgovore

cashy

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Cashy, pejt podat tele podatke v teme Mi vsi ali Kozorogi - brez veze, da prevec zabluzimo v temi Oci (prej smo omenjali v zvezi z ocmi, tebe pa zanimajo konkretno podatki zate). :palec:

Boris - zakaj Oven? Najbrz ker pac glava?

Zanimivo, tole sem prvic videla... desno, levo, luna sonce...

Sicer imamo pa se vsaj eno temo oci, kjer govorimo o barvi oci ipd. - tule pa je bilo pravzaprav postavljeno drugace, ravno zato nisem zaprla oz. prikljucila.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zanimivo, da redkokdaj umaknem pogled, sem bila na nekem tečaju kabalistične magije, al pa neki podobnega, sej mislim, da smo potem čisto zašli iz teme, ker smo bili iz vseh vetrov skupaj zbrani, no in tem dečku nihče ni mogel gledati direktno v oči, pri meni je pa on umaknil pogled. Mi pa večkrat rečejo, da gledam grdo, izpod čela, pa ni res, samo razmišljam, potopljena sem v svoj svet...čeprav me pa kakšen pogled ful pritegne, samo pogled....

Oona, samo mora tudi znat, da ne pade mimo! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

V očeh vidiš lahko veliko, ne pa tudi vsega... Ker znamo skrit stvari, če nočemo, da jih drugi ne vidijo, najmanjši problem x8Dx

Kdo je že napisal... pomembno je gledati s srcem... bistvo... xsrcx Pa vidiš skoz človeka x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Kdo je že napisal...

:vio: Mali princ (oziroma njegov avtor):

"Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno."

Ja, ja, to itak - Antoine De Saint Exupery x;)x V mislih sem imela bolj tebe, Tamara xsrcx x;)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...