Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Sej v tem je finta! Škorpjoni znamo gledat ostro,nežno,zavajujoče,prijatelsko,Ponižno pa nikol. Prej bi padel dol mrtev kot koga ponižno pogledal! je treba to sam spodbivat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 hehe,ni se še rodil tak! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 zanimivo, res, s temile ocmi...se ne morem odlocit, ali imam v bsitvu ribje ali sco oci - ker drugo pri meni (vsaj kar se tice oci) ni mozno...Ker ribjih oci pa si vcasih nekako ne mores zapomniti, ker te nekako 'hipnotizirajo', vendar drugace kot sco - ki ni debate, takoj si notri, a ribje pa te drugace nekako navabcajo. In zapomnis si vtis, filing, morda pa kar pozabis barvo ipd. (seveda pa ne jaz, jaz si vse zapomnim )Ti ti Marsa . Kaj potem po drugih znamenjih te značilnosti Kakor vem, da astrološko, oči se vidijo skozi sonce(desno oko pri moškem in levo pri ženski), luno(levo pri moškem in desno pri ženski), ovna in 1. hišo, kar pomeni, da jaz nimam samo ribjih oči . Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 hehe,ni se še rodil tak heee, morda pa se je Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Uh, vi obvladate tole astrologijo, ni kaj Jaz pa žal nimam blage veze... :xx!: Kaj mi lahko poveste za moje astrološko znamenje...sem kozorog , rojen 27.12.1982, če vam kaj pomaga...In katere punce bi najbol "padale name" hvala za odgovorecashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Ti bi pa kar hotel, da začnejo padati nate , si kraljevič mogoče ....se bo potrebno malo potruditi, še posebej letos ko si zelo čustveno razpoložen, lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 bom rekel drugače, s katerim astrološkim znamenjem bi se najbolje ujel, glede na moje znamenje...Da ne bo kakšne pomote... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Cashy, pejt podat tele podatke v teme Mi vsi ali Kozorogi - brez veze, da prevec zabluzimo v temi Oci (prej smo omenjali v zvezi z ocmi, tebe pa zanimajo konkretno podatki zate). Boris - zakaj Oven? Najbrz ker pac glava?Zanimivo, tole sem prvic videla... desno, levo, luna sonce... Sicer imamo pa se vsaj eno temo oci, kjer govorimo o barvi oci ipd. - tule pa je bilo pravzaprav postavljeno drugace, ravno zato nisem zaprla oz. prikljucila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 Zanimivo, da redkokdaj umaknem pogled, sem bila na nekem tečaju kabalistične magije, al pa neki podobnega, sej mislim, da smo potem čisto zašli iz teme, ker smo bili iz vseh vetrov skupaj zbrani, no in tem dečku nihče ni mogel gledati direktno v oči, pri meni je pa on umaknil pogled. Mi pa večkrat rečejo, da gledam grdo, izpod čela, pa ni res, samo razmišljam, potopljena sem v svoj svet...čeprav me pa kakšen pogled ful pritegne, samo pogled.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 hehe,ni se še rodil tak heee, morda pa se je Hehehe,a ti? Me mal zaj.....š? Kr sm reku,sm reku! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 .no jest sm pa pol tut reku Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ampak sam to! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 hja, do zdej ja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Eh, mal preveč si sigurn vase! Se vid, da me ne poznaš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 In katere punce bi najbol "padale name" Tiste, ki bi jih primerno spotaknil. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Oona, samo mora tudi znat, da ne pade mimo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 oona, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 V očeh vidiš lahko veliko, ne pa tudi vsega... Ker znamo skrit stvari, če nočemo, da jih drugi ne vidijo, najmanjši problem Kdo je že napisal... pomembno je gledati s srcem... bistvo... Pa vidiš skoz človeka Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Kdo je že napisal... Mali princ (oziroma njegov avtor): "Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno." Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 hmmm... oči.. včasih prav glasno kričijo.. Citiraj Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 .pojejo tut Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Včasih pa tudi tepejo ali pa slačijo.....hmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Slačijo ja .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Kdo je že napisal... Mali princ (oziroma njegov avtor): "Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno."Ja, ja, to itak - Antoine De Saint Exupery V mislih sem imela bolj tebe, Tamara Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Contesa tkole jaz včasih kakšen odgovor dobim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.