Skoči na vsebino

OČI

Mimi

Recommended Posts

• Komentarji 269
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Contesa,

je slika tvoja?

Kaj bi se dalo razbrat iz tvojih oči?

Nagajivost, brezskrbnost, veselje do življenja, otroškost, skrite male skrivnosti...?

Koliko imam prav?

Sprašujem zato, ker se učim biti empatičen, in me zanima, koliko že zadevo obvladam... x8Dx x:Dx :vragec:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

uh Stane, svoje je tezko razlozit. :)

O, Contesa, takole pesnisko razpolozeno te pa redko vidim! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Žal sem prepričan, da se preveč opiramo pri naši analizi tudi na samo obliko oči, ki je genetsko zasnovana...in iz te oblike napačno sklepamo, ali so nagajive, dolgočasne, zanimive ali ne...čeprav je sam človek lahko osebnostno popolnoma drugačen, kakršn obliko oči ima...

Lahko kdo temu tehtno ugovarja? x?x xrolleyesx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Oj, Cashy, ne vem kdo se to opira... jaz recimo ze ne...

No, a vsaj pri meni pa imas sicer kar prav pri temle - imam namrec koticke oci malo navzdol, pravzaprav 'ribje' oblike, vendar pa nisem melanholicen tip.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kaj pa barva oči.. vam kaj pove? Mislim kakšno mnenje imate?

Npr.temno rjave - tople zelo globoka čustva strastne,

lešnikovo rjave - izjemna inteligenca, pa tudi močna čustva

modra - umetniške romantične

zelene - inteligenca pa tudi ..ha, ha,

sive - neiskrinost, zvitost

To sem že dolgo tega nekje prebrala..se ne spomnim kje. x:Ix

Pozdravček xsrcx

Moj dedek je imel oči jekleno sive barve, pa ne bi rekla, da je bil neiskren ali zvit! xrolleyesx

Strog,pravičen,pošten,odkrit,ljubeč in zaščitniški-to bi bila hitra ocena njegovega značaja. So pa to ljudje, ki ponavadi dosežejo zelo veliko v svojem življenju,so nepopustljivi,načelni in imajo oster karakter! :palec: Zato mislim, da je ta barva tako redka-ker jih ne obstaja veliko!

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Kaj pa barva oči.. vam kaj pove?

pa saj imamo ze... pa nisem nasla, 1x sem celo postnila svoje oci, pa mensezdi zbrisala, ker so tolk enga placa jemale... x:Dx x:o)x :vragec: x:px x;)x

Picasso

x:o)x x:o)x x:o)x x:Dx x:px x;)x :palec:

Haha, Vrba, kok imas ti poseben smisel za humor, se ti veckrat kje smejim! :D :P

Ja, jaz imam nekako.... oranznorjavozelenozlate z modro obrobo.

Imam piko v... nekje pac v uchu, pa mi je okulist zatrdil (po nekem merjenju in vsem), da gre za pigmentno piko (kar pa je res pri meni pogost 'pojav').

Torej, ni vsaka pika ze jetrna ali ledvicna pika. x:o)x x:Dx x^x x;)x

p.s. Aja, Vrba, nehaj me motit, ker pisem napoved. :o|o:

x:Dx x:o)x x;)x

Picasso

Pri očeh sem jaz že dolgo zelo previdna, ker sem prepogosto pozorna na tisto, kar je drugače vidnega....

Moj mož mi je bil :xx!: (dokler še ni postal moj partner), ker ima takšne oči, da te zavedejo. Zunanje kotičke ima zavihane navzdol,oči so temno rjave in za nameček ima še močne obrvi. Prvi vtis - uh, kok je žleht. Pa sploh ni. Potem, ko sem ene parkrat govorila z njim sem pa ugotovila, da je ful dober in nežen (še preveč). Zato sem danes zelo previdna in redkokdaj ocenim človeka na osnovi oči.

Po mojem je treba še kakšno besedico rečt, da se lahko sestavi neko površno sliko o človeku. x:)x

Vrba, jaz imam zelo izrazite zelene oči in me večkrat kdo vpraša, če imam kakšno barvno lečo...jaz pa samo.. :eek: x:Dx ... in ti zagotavljam, da nisem marsovec x:Dx x:Dx

... če se pa v mojem "srčku" kaj dogaja, pa imajo oči še bolj izrazito zeleno barvo in lebši lesk... x;)x :2src: xsrcx :2src: xsrcx xDDx

:2src: :2src: :2src: :2src: xsrcx xsrcx

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Zanimivo Vrba, kok ti ves!! :eek: x^x :palec:

Ja, tole pigmentno liso imam na belocnici, ne na sarenici, na sarenici ne vem ce imam kaksne pike, bom dala uch gor, sam nimam nobenega tako povecanega, da bi se kaj konkretnega videlo.

Picasso

Po mojem bi najbrz predvsem totalno okol padla... xrolleyesx xrolleyesx

... sicer pa, daj jih gor, fotko, ali si tako blazotno razpoznaven ze zgolj po paru oci... x:)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...