Buddha 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 in čista ljubezen, ki postavi na lažvse izgovorjene besede, kot da jih nikoli ne bi bilo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Contesa,je slika tvoja?Kaj bi se dalo razbrat iz tvojih oči?Nagajivost, brezskrbnost, veselje do življenja, otroškost, skrite male skrivnosti...?Koliko imam prav? Sprašujem zato, ker se učim biti empatičen, in me zanima, koliko že zadevo obvladam... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Pokaži svoje in jih razloži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 uh Stane, svoje je tezko razlozit. O, Contesa, takole pesnisko razpolozeno te pa redko vidim! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 mislila sem... da precej povejo, ce znas opazovat.. zato sem napisala da kričijo.. heh ; ) Citiraj Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Žal sem prepričan, da se preveč opiramo pri naši analizi tudi na samo obliko oči, ki je genetsko zasnovana...in iz te oblike napačno sklepamo, ali so nagajive, dolgočasne, zanimive ali ne...čeprav je sam človek lahko osebnostno popolnoma drugačen, kakršn obliko oči ima...Lahko kdo temu tehtno ugovarja? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Oj, Cashy, ne vem kdo se to opira... jaz recimo ze ne...No, a vsaj pri meni pa imas sicer kar prav pri temle - imam namrec koticke oci malo navzdol, pravzaprav 'ribje' oblike, vendar pa nisem melanholicen tip. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Skozi oci gre vec noter, kakor pa ven. No, vsaj pri meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Kaj pa barva oči.. vam kaj pove? Mislim kakšno mnenje imate? Npr.temno rjave - tople zelo globoka čustva strastne,lešnikovo rjave - izjemna inteligenca, pa tudi močna čustva modra - umetniške romantične zelene - inteligenca pa tudi ..ha, ha, sive - neiskrinost, zvitost To sem že dolgo tega nekje prebrala..se ne spomnim kje. Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Moj dedek je imel oči jekleno sive barve, pa ne bi rekla, da je bil neiskren ali zvit! Strog,pravičen,pošten,odkrit,ljubeč in zaščitniški-to bi bila hitra ocena njegovega značaja. So pa to ljudje, ki ponavadi dosežejo zelo veliko v svojem življenju,so nepopustljivi,načelni in imajo oster karakter! Zato mislim, da je ta barva tako redka-ker jih ne obstaja veliko! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Skozi oci gre vec noter, kakor pa ven. No, vsaj pri meni kaj pa krokodilje solze 666 zlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Kaj pa barva oči.. vam kaj pove?pa saj imamo ze... pa nisem nasla, 1x sem celo postnila svoje oci, pa mensezdi zbrisala, ker so tolk enga placa jemale... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Haha, Vrba, kok imas ti poseben smisel za humor, se ti veckrat kje smejim! Ja, jaz imam nekako.... oranznorjavozelenozlate z modro obrobo.Imam piko v... nekje pac v uchu, pa mi je okulist zatrdil (po nekem merjenju in vsem), da gre za pigmentno piko (kar pa je res pri meni pogost 'pojav').Torej, ni vsaka pika ze jetrna ali ledvicna pika. p.s. Aja, Vrba, nehaj me motit, ker pisem napoved. :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Pri očeh sem jaz že dolgo zelo previdna, ker sem prepogosto pozorna na tisto, kar je drugače vidnega.... Moj mož mi je bil :xx!: (dokler še ni postal moj partner), ker ima takšne oči, da te zavedejo. Zunanje kotičke ima zavihane navzdol,oči so temno rjave in za nameček ima še močne obrvi. Prvi vtis - uh, kok je žleht. Pa sploh ni. Potem, ko sem ene parkrat govorila z njim sem pa ugotovila, da je ful dober in nežen (še preveč). Zato sem danes zelo previdna in redkokdaj ocenim človeka na osnovi oči. Po mojem je treba še kakšno besedico rečt, da se lahko sestavi neko površno sliko o človeku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Vrba, jaz imam zelo izrazite zelene oči in me večkrat kdo vpraša, če imam kakšno barvno lečo...jaz pa samo.. ... in ti zagotavljam, da nisem marsovec ... če se pa v mojem "srčku" kaj dogaja, pa imajo oči še bolj izrazito zeleno barvo in lebši lesk... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 ...Se pridružujem zelenookim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Jaz imam pa eno zenico vecjo kot drugo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Zanimivo Vrba, kok ti ves!! Ja, tole pigmentno liso imam na belocnici, ne na sarenici, na sarenici ne vem ce imam kaksne pike, bom dala uch gor, sam nimam nobenega tako povecanega, da bi se kaj konkretnega videlo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Vrba me zanima kaj bi rekla na moje oke? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Po mojem bi najbrz predvsem totalno okol padla... ... sicer pa, daj jih gor, fotko, ali si tako blazotno razpoznaven ze zgolj po paru oci... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Verjetn res! Se bom potrudu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Hehehe,evo držim besedo-škrpjoni smo taki! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Hehehe,evo držim besedo-škrpjoni smo taki! a to so tvoje oke? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Jaaaa,kamon beybe lajt maj fajr! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 uuuuuuu, šarmantno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.