surya 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 sedajle ne vem, če bi glih light your fire, sam maš pa hude oke Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Ha, nč tazga, jst mam tut takeeeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 sam ti nisi tip Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 sedajle ne vem, če bi glih light your fire, sam maš pa hude oke Tud ostalo ni slabo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Eh saj vem surya, hecam se. Halo, Triple x , hitro pripopaj te lepe učke še k fotkam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 O, pih! Pa se obljubo si drzal, p.s. mas pa 'zracen' pogled (no, skorpijonsko zracen), podobno kot robbie Williams. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Zmer jo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Uh, škorpijoni so hudi, z očmi hudo lahko "pičijo"...recimo v srček pazi se ga, Surya Kozorogi majo pa ful dolgočasne očke...na žalost Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Hehehe,rad pikam, sam ponavad ne boli! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Misliš na moške kozoroge :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Tezko je posplosevati, ker videz lahko odraza tudi znamenje ascendenta ali lune ali planeta na asc ali mc ali kaj petega. Nicholas Cage - se mi zdi, da ima morda zelene oci, a koticke malo navzdol - ali pa je to zdaj dolgocasno?Kakor za koga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 kotički navzdol so ljubki. Moj možek jih ima... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Kozorogi majo pa ful dolgocˇasne ocˇke...na zˇalost hm...ne vem no...david bowie...? ....anthony hopkins? mel gibson? a david bowie sem ze rekla...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 da nadaljujem od prej...marlene dietrich, pa ...ne vem, kako ji je ime, sporty spice od spice girls je tudi kozica, pa ima zelo lepe oci Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 wow! scary! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 O,bljak! :xx!: Če me pa kaj vrže iz tira so pa to kakšne operacije oči ali kaj podobnega... Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 contesa...ja, je fino, ko kdaj vecerjas, pa malo skaces po TVju, pa pades v kaksno ocesno operacijo vmes... me niti toliko ne moti, samo je boljse, ce pricakujem...nekako ima moj zelodec rajsi, sem opazila.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 In gre apetit po zlu! :xx!: Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 če so razširjene zenice....zaljubljene , vesele, radostne očke... Mogoče je Vrba to mislila Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Poki, pejt enkrat na party, pa lahk tam analiziraš... široke zenice x:Dx Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Poki, pejt enkrat na party, pa lahk tam analiziraš... široke zenice x:Dx Kako ubijes raver-ko ? Porines jo s cevljev..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 široke zenice, ja...lahko za-ljubljene za-fiksane Mislim, da ni dvoma, katerega/o, ki bi imel/a široke zenice, bi raje izbrali... Zdi se mi, da imata Bowie in Gibson dolgočasne oči, razen če jima na obraz bolje pašejo...če pa pogledaš samo oči... :o|o: Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 mislim,da imamo vsi radi okice ki nas ljubeče,razumevajoče gledajo... ne glede na to kakšne zenice imajo... .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Poki, pejt enkrat na party, pa lahk tam analiziraš... široke zenice x:Dx Kako ubijes raver-ko ? Porines jo s cevljev..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 mislim, da je to, ali gledanje nekoga izgleda prijazno, ali grozeče, precej odvisno od našega trenutnega razpoloženja, ali gledamo takrat na okolico optimistično ali pesimistično...v težkih trenutkih se nam zdi vse okoli, tudi sogovornikove oči, sivo in otožno...mar ne? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.