Amis 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 če o gledanju, pogledih in očeh napišemo celo knjigo, še vedno ne bomo povedali vsega... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 No, sedem strani že imamo, mogoče pa zberemo za 2 knjige, čez kakšno leto Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 dobra ideja...sam ljubše mi je 90 let pogledov v živo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 haha, kaj pa ves... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Hehehe,evo držim besedo-škrpjoni smo taki! Pismu s temi očmi pa spominjaš na enga voditelja na RTV-ju, kjer je včasih vodil eno oddajo. Janko ali kako mu je ime, pa še povrh temu je igralec. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Vrba, evo mojih oci, pa ker nisem nic olepsala (razen kontraste sem malo nasponala), se tako vidi razlicne barve oci (no, malo, ni prevec izrazito, se pa opazi), kot se tudi vidi ona pigmentna lisa na belocnici.Aja, pa zmatrane oci in rdece ze po defoltu imam tu - a pac... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Zelene oči od sunca sija... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 v bistvu imam rjave kao - celotni vtis - a to pa je na naravni svetlobi... pa tako izpade - se pa tu fajn vidi, da je en uch bolj rjav in en bolj zelen - sam so pa krvavi in nic mi v ponos prevec... a saj pravim, pac - pa morda vrba kaj razbere... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Pismu s temi očmi pa spominjaš na enga voditelja na RTV-ju, kjer je včasih vodil eno oddajo. Janko ali kako mu je ime, pa še povrh temu je igralec.Hehehe,sj smo ginekologi tud neke vrste igravci! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 sj tut morte bit, hee Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Ej Vrba, kako veš, kaj na očesu je nenavadnega, da pokaže kvaliteto delovanja notranjih organov...Ali ni že po genih oko vsakega drugačno...tako da se ne more kar tako razbrati kaj je pri kom narobe?Jaz tega čisto nič ne razumem.... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 oko je "razdeljeno" na področja približno po takem sistemu, kot je stopalo za refleksoterapijo, kar pomeni, da določeno območje pripada določenemu organu. kakršnikoli znaki, lise...nakazujejo težave, obolenja ali nepravilna delovanja organov in sistemov in se lahko nanašajo na prihajajoče ali sedanje težave ali pa na bolezni, ki smo jih preboleli...kaj več bo pa vrba povedala...tole je samo opis "delovanja" al pa sistema, če hočeš... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 :o|o: Meni pa oko pomeni oko. Uč, oke, učke.... vse to... pa malček barve, pa lepa oblika, pa pogled takšen ali drugačen.... Nikoli nisem gledala človeka v šarenico ali beločnico, razen če mu ni glih švigala kri iz oči.... Sicer pa vidim, da ste tlele vsi nekam podkovani v znanju.... prav butasto se počutim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 dolores...poznati teorijo še nč ne pomeni...zravn tega se js butasto počutim v službi vsak dan... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Kdo vsi? Sam Vrba. Vrba, hvala ti za interpretacijo...Hm, prebavo imam izvrstno, od nekdaj (prebava je vse, kaksni smo kot ljudje, jaz vse prebavim in vse izlocim kar je brezveznega in tako tudi prebavljam. Hitro in zanesljivo in nimam problemov s tem, na morju, kjerkoli)...Srce pa... hm, imam malo aritmije, vcasih imela visok pritisk, a ravno zdaj nimam tega in je vse normalno, sicer pa je lisa na levi belocnici. Tole sem pa rekla, da imam malo krvave oci.Tule so fleki nastali tudi ker je povecana v bistvu in se je rjava barva razlivala... sem sla zdajle pogledat oci, oba imata cisto lepo zlatorjavozeleno barvo, pac pa na levi sarenici tik pod zenico pa imam res eno picico bolj rjave barve...Po mojem je skratka vse kul z mano, ono so mi pa na enaki aparaturi chekirali, kot si podala fotko tamle, je bil zelo 'pro' okulist, najmodernejse in tko... Pa mi je zatrdil, da je pigmentna lisa samo.Bom probala kaksen posnetek se blizji naredit, pa bom fotknila samo levi uch (ta je bolj rjav, desni pa je bolj zelen).Thanx za ukvarjanje, Vrba! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 jh pa seveda jh je meu, sj ni bil BIL NORDIJSKA RASA Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Kdo vsi? Sam Vrba. Vrba, hvala ti za interpretacijo...Hm, prebavo imam izvrstno, od nekdaj (prebava je vse, kaksni smo kot ljudje, jaz vse prebavim in vse izlocim kar je brezveznega in tako tudi prebavljam. Hitro in zanesljivo in nimam problemov s tem, na morju, kjerkoli)...Srce pa... hm, imam malo aritmije, vcasih imela visok pritisk, a ravno zdaj nimam tega in je vse normalno, sicer pa je lisa na levi belocnici. Tole sem pa rekla, da imam malo krvave oci.Tule so fleki nastali tudi ker je povecana v bistvu in se je rjava barva razlivala... sem sla zdajle pogledat oci, oba imata cisto lepo zlatorjavozeleno barvo, pac pa na levi sarenici tik pod zenico pa imam res eno picico bolj rjave barve...Po mojem je skratka vse kul z mano, ono so mi pa na enaki aparaturi chekirali, kot si podala fotko tamle, je bil zelo 'pro' okulist, najmodernejse in tko... Pa mi je zatrdil, da je pigmentna lisa samo.Bom probala kaksen posnetek se blizji naredit, pa bom fotknila samo levi uch (ta je bolj rjav, desni pa je bolj zelen).Thanx za ukvarjanje, Vrba! Saj ni res, tudi Vrba ne Vrba ima problem spomina, rabi malo vec megabyte Nihce ne more biti na vsakem podrocju perfekten. Pogledala sem zdajle na netu, tam pise, da ne moras imeti tezav...Na tejle strani vidis tudi dve slikici od ock, kar se pokaze vcasih ze pri dojencku, pa to ne mora pomeniti, da bo on imel tezave s tem. Ce se pravilno hrani, potem ne bo...se pravi da je samo (dispozicija) nagnjenost...Tam pise tudi o zilicah, v kateri organ kazejo. Ne vem, ali ni pri levi ocki nasproti srca na sliki zleza scitnica. http://www.naturheilpraxis-vetter.de/iris....%20Körperorgane Joj pa ti si zlata! Taksnih oci pa se nisem videla (zlatoxxxxzelene... a jih nima kobilica ali hrosc?) Vceraj sem nekje napisala eno smiselno napako, pa ne najdem kje je zdaj to.... morda je bilo celo v slov. mailu... ta izraz sem danes srecala v nemscini in zdaj mi je spet izginil iz spomina. Ko ga bom nasla, bom popravila Lahko noc!Vrbax!x Vrba, neverjetno!!!!!!!!!!!! Natancno ta moment sem nate pomislila. Ne morem verjet. Ja, saj vem... to veckrat recem in kao, ja, ja... ... ampak res je odstekano...(... glih delam nekaj, pa da se raztresem malo, kliknem se na forum vmes, sekundo nazaj pa razmisljam, kako resno jemljem nekatere stvari in sem prej fotknila ponovno svoj uch, prav zate kao, pa ne hotela tu objavljat, ker da olepsujem, je brez veze, ce me pac zanima to, a ni mi kul, ko imam pigmentno liso in nekdo rece, o groza, sploh, ce je 400x ali kolkx povecana, kar sem morala, ker nimam tolk spesl objektiva oz. raznih teh zadev na digitalcu.... skratka in te nisem hotla gnjavit po OS-ih - in se v trenutku zavedla, joooj, tako je tole, ko jaz skoz dobivam, zdaj sem pa jaz v vlogi tezitelja. ).No, v glavnem....Blazno sem fotknila svoj uch, 400x al kolkrat povecan, pa ker se spoznas in ker se v bistvu 'vidi' ( ) lisa, dajem gor, ker vidim, da 'si gor'... no, tolk... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 aja... neka sme zamutila...ga postam gor, ce me bo motil, ga znam skenslat... skratka, od danes, blazotno povecan, razgaljen... in vse, moj uch.sam bos videla )poleg pigmentne lise), da imam modro obrobljene, nekako seva modro, pa ceprav imam rjave (no, ta je ta od uchev, ki je bolj rjav sicer). Samo svetlobo sem mal nasponala, kntraste pa za 2 al kolk %, ker potem se pa ne bi videla belocnica... Tako da se opravicujem, ce koga zmoti; bi hotla da Vrba strokovno kukne na moj uch.Vrba, to je levi uch, bilA na pregledu (okulist, pro), pravi da je vse ok, pac kot sem rekla, pigment (in zakaj pa da sele kasneje, po puberteti, pravzaprav po porodu, pravi, ja, se pac kasneje bolj izrazi tole lahko tudi, nekaj v tem smislu)- Oprosti za gnjavazo in hvala, ce bos vrgla uch na moj uch. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Vrba, oprosti, kaksna doza mene! Ampak sem hitela tole objavljat, ko sem videla, da si gor... pa tko.... no v glavnem zdaj pa vidim... - scitnica.Nalasc se ne oglasam v teme, ki se me (se? ) ne ticejo, zdravstveno mislim, sicer se se kar vtikam.Ker vem, da obstaja taksna tema namrec, a nisem nikdar se se zadebatirala v njej.Pac pa sem 'svojo' () zdravnico nekoc pobarala... - posluste... ... a mislite, da imam 'povecano delovanje zleze scitnice'? Pa me radovedno pogleda, ces, zakaj pa to?Pravim, ja no ker sem cist nasponana in tko (morda ne s temi besedami, samo da ne dolgovezim )...Pa se zasmeji nazaj - ah, kje, to ste tak clovek. No in res - tezav v bistvu nimam..aja, razen da sem cist nasponana. V glavnem sem pa kul, zadnjic dala kri na 300 koncev in imam bojda izvrstno - chak. Itak. celo trombocitke preverili. Ops???Kje smo, kaj smo?Aja - v temi nase oci in pravkar smo objavili grozno fotko. :o|o: ja, no, pac... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 O, thanx, Vrba!!! Sem ze se pregovarjala zdajle tudi v temi poroka, pa pomislila, he, ziher bos pa tu odgovorila in bom jaz tam izpadla ful ostra, ti pa tu ful prijazna in usluzna, jaz se pa pregovarjam. Holesterol? Vsi izvidi so ok, tudi holestreol, saj ti pravim, da sem zdrava. Nic me ni opozoril, celo je bil zelo skuliran, cist me je pomiril, kake 3 take teste so mi naredil (privat, sem kar placala ornk pa to, gre le za oci )... je celo poudaril, naj pri miru pustim in naj se ne vznemirjam, da je ziher to, ko sem jaz, da kao, iridolosko pa to....Zanimivost (morda) blazno dolgo sem imela kar modre oci nekako, temnomodre... ko se vsem tamalim ze zdavnaj spremeni barva (kaj jaz vem, sodim oz. kot se spominjam, tam okrog enega leta), sem jaz imela cisto modre (mama sivomodre, oce crnorjave )...Tale lisa pa se je pojavila nekako pred dobrimi 10 leti (recimo, priblizno, kmalu po porodu).In sem skratka 'strahoma' sla na tisti pregled, ces da zdaj 'jetrna' ali kaj jaz vem kaksna pika. , pa kao pigment - ga pa imam dejansko neartikuliranega malo... tudi po kozi. Pa ti vse vidis skozi povecevalnio steklo, si hecna. Pravis,. me je opozoril, sploh me ni, potolazil me je...Pravis, imam predobro prebavo, sploh ne, imam samo zelo dbest prebavo. Samo najboljse - in nic vec od najboljsega. Blablabla... * spet me motis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Thanx, Vrba, sem ti pa dala enga dela! :o|o: Hvala ti, res. Ja, ves kaj ugotavljam, da imam kar en tak mix, vseh barv v bistvu..... samo tule je bilo prav izrazito in vidno tole (se tisti moder rob) in sem opazila se nekaj - najverjetneje je blazno odvisno tudi od okolja...Ker enkrat na fluorescentni luci (v nekem discu v toaletnih prostorih), pa se gledava s frendico v ogledalu, ona ima enake oci, kot jih ima, temnorjave, jaz pa - zivooranznorumene! Vcasih imam rdeckastorjave, pa oranzkaste.... no ponavadi delujejo rjave, zelenorjave....Nek frend je leta mislil, da imam zelene oci, potem pa smo enkrat nekje bili zunaj, na kaksni taki svetlobi, pa pravi - a ti imas rjave oci Pa pravim, jasno, kaksne pa si mislil, pravi zelene. Modre oci sem imela tako 'dojenckovo modre' - temnomodre, a na nek nacin take pisane, nedolocljive... in navadno se to tja do enega leta ali prej spremeni, se oblikuje taka barva, kakrsna bo, no jaz sem pa zelo dolgo imela tale mix moder - samo ne spomnim se, do kdaj - moram mamo vprasat. Morda celo do kaksnega 5. leta.Tako da ocitno ne samo da se spremeni v dobi odrascanja, tudi tako se spreminja, sproti, iz obdobja v obdobje....Odvisno je tudi od tega, kaj jes - morda imam zdaj bolj zelenkaste, ker jem malo ali skoraj nic mesa....No sicer ga pa nikoli nisem blazno marala.Najraje pa imam zelenjavo - a v surovi varianti - torej solato, pa tudi tako zelenjavo za grickat (recimo redkvice), pa paradajz obozujem poleti, vec mesecev ga jem. In olive (pravzaprav se je mitja hecal, da imam 'vojasko zelene' oci, jaz pa sem rekla, JES!! - olivne! )...To je edino, kar bi RES pogresala - in kruh najbrz. Ja, nervozna sem, nemirna sem, vse... saj zato sem pa vprasala doktarco, a kot kaze, je to res to, saj 'hiperaktivna' (v oklepaju zato, ker mi pravzaprav nikoli niso postavili take diagnoze) sem pa bila vedno..Pravzaprav ne vem, kako sem solo sploh -to ki jo imam- naredila, ker sem tezko pri miru dolgo in tezko pocnem hkrati samo eno stvar. Po drugi strani pa je samo moj foter tak - zivec. Sem samo po njem. Pregovarjati se - v tem pomenu, ki sem jaz uporabila, je blazja oblika kot recimo prickanje, prerekanje..... itak sem se pa v bistvu malo hecala - kot ti, imam tudi jaz malo poseben smisel za humor. Ne rabis mi odgovarjat, se nadalje bezat z mano, sam tolk, da zakljuciva tole, ko sva se ze sli. Res ti hvala, prvic ker si se ukvarjala z mano, drugic pa ze tudi kar tako, ker me to zanima, bi rada izvedela se vec. Se? Kot da kaj vem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 evo, cocci, jaz sem šla prebrat temo o naših očkah... celo! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 Mateja Itak ni nate letelo tisto Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 itak, da vem, da ni... sem samo zalaufala temo... just in case, da bo pa morda vseeno kdo kuknil vanjo... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.