HipHop 3. november 2011 Prijavi Deli 3. november 2011 Pozdravljeni! Nekje sem bral, da kreme z vitaminom K zmanjšujejo podočnjake. Ko pa sem na okrog pogledal v nakupovalnih centrih pa nisem našel nobene. Zato me zanima, če mogoče kdo od vas pozna katero? Ali nasplošno kakšno dobro kremo za temne podočjake? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HipHop 3. november 2011 Avtor Prijavi Deli 3. november 2011 Kako je s hemoglobinom, železom in feritinom? Sicer vrednosti nevem, ampak še nikoli nism imel težav z primankovanjem teh snovi. Ne poznam. Če pomaga vitamin K, morda kakšna hrana, ki ga vsebuje?Sem tudi sama imela zelo temne podočnjake in je najbolj pomagalo gibanje, dovolj kvalitetnega spanca, zmanjšat vnos soli, cukra oz. nasploh zdrava prehrana, in pa kakšno sproščanje. Baje, da pomaga krema z vitaminom K. Ampak nevem katera ga vsebuje in kje bi jo lahko kupil. 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. november 2011 Prijavi Deli 4. november 2011 Kako je s hemoglobinom, železom in feritinom?..misti, ma ti si prava biokemičarka... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.