Silvija 26. september 2014 Prijavi Deli 26. september 2014 Tole kar fajn skoči skupaj...Sem dobila ene 12 do 15 majhnih kozarčkov ali vmes katerega malo večjega. Velikosti pa, hmm, če so oni polovični kozarci za marmelade recimo 400 ml, pol so te amforce male 150 ml... Saj po moje že imaš predstavo... Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 26. september 2014 Prijavi Deli 26. september 2014 a si zelenjavo olupila, al se bodo tisti olupki lepil za grlo..? pa še Pogrešam pehtran, domnevam, da si ga pozabila, se motm? Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Damjan1 20. oktober 2014 Prijavi Deli 20. oktober 2014 Ogromno veganskih receptov je tudi v knjigah: Meso je problem!, Jedilnik Druge gasilske brigade, Rešite se zasvojenosti s hrano, Tekma za življenje, Škrob je rešitev... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 21. oktober 2014 Prijavi Deli 21. oktober 2014 http://veganskipiknik.wordpress.com/2014/10/12/delavnica-veganske-kuhinje/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
passiflora 13. februar 2015 Prijavi Deli 13. februar 2015 PRESNE KROGLICE Sladica brez sladkorja zelo energetska in zdrava ter preprosta za pripravo. Sestavine; 1 skodelica rozin1/2 skodelice fig1/2 skodelice dateljev Vse skupaj namočimo za par ur ali čez noč. Vode damo samo toliko da prekrije suho sadje ( ne preveč )Po namakanju, suho sadje skupaj z vodo v kateri se je namakalo zmešamo v mešalniku. Maso damo v posodo in dodamo; 1 skodelico zmletih v moko ovsenih kosmičevkokosvo moko po potrebi, za gostoto mase Zmešamo v gosto maso, ki jo za kako uro ali več damo v hladilnik, da je bolj kompaktna, potem oblikujemo kroglice in jih povaljamo v kokosovi moki.V hladilniku lahko stojijo v zaprti posodi par dni, če jih prej ne zmanjka Dober tek Njami http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif Podobne kroglice delam tudi jaz, ampak zraven suhega sadja dam še suhe aronije, ki jih namočim z ostalim sadjem. Meni je super dobro, pa še zdravo je http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 30. september 2015 Prijavi Deli 30. september 2015 Čičerikin hrustljavi "snack"http://www.popolnapostava.com/cicerikin-hrustljavi-snack/ Sestavine - čičerika, - čili, - origano, - malo soli, - malo olivnega olja PripravaPriprava je sila enostavna. Vzamemo že kuhano čičeriko (v trgovinah jo lahko najdemo v pločevinki oziroma v kozarcu), jo nahitro operemo, in ocedimo. V posodi zmešamo žlico olivnega olja, nekaj soli, origano in čili. Dodamo čičeriko in dobro premešamo. Na pekač položimo papir za peko in po njem v eni plasti razporedimo začinjeno čičeriko ter vse skupaj v predhodno ogreti pečici, pečemo pri 200 stopinjah Celzija. Po 35-40 minutah jo vzamemo iz pečice ohladimo in prigrizek je pripravljen Pečeno čičeriko lahko brez problema zapakiramo v priročne posodice in jo vzamemo s seboj v službo, na predavanja oziroma, si jo privoščimo med ostalimi dnevnimi obveznostmi http://www.popolnapostava.com/wp-content/uploads/2015/09/cicerika.jpg 2 Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 30. september 2015 Prijavi Deli 30. september 2015 Sveža guacamole omakahttp://www.popolnapostava.com/sveza-guacamole-omaka/ Za vse tiste, ki vam okus samega avokada ni najbolj všeč, sem vam danespripravil guacamole omako, nad katero boste presenečeni Kljub temu da je avokado glavna sestavina, pa začimbe, paradižnik in limonin poskrbijo za odličen okus. Sestavine - zrel avokado, - manjši paradižnik, - manjša čebula - sol, poper, - čili, - limonin sokPriprava Čebulo olupimo in nasekljamo na drobne koščke. Paradižnik temeljito operemo, odstranimo zeleni del in ga narežemo na kocke. Izberemo zrel avokado, ga olupimo, razpolovimo in odstranimo koščico ter narežemo. Vse skupaj v posodi zmešamo z začimbami (sol, poper, čili), vzamemo vilico in pretlačimo (lahko uporabimo tudi palični mešalnik) narahlo pokapljamo z limoninim sokom ter vse skupaj dobro premešamo Ta omaka popestri jedi z žara. Kot nepogrešljiv dodatek se prileže tud ob hrustljavih kruhkih ali zelenjavi (korenje, stebla zelene...) pa dober tek http://www.popolnapostava.com/wp-content/uploads/2015/09/guak-prikazna.jpg 1 Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.