lilcherryberry 1. april 2012 Prijavi Deli 1. april 2012 (popravljeno) Pozdravljeni! Večkrat se sprašujem zakaj nisem podobna mojemu znaku devici. Vseeno mi je za red, rada zapravljam, rada uživam nezdravo hrano. Mi bi lahko kdo prosim pomagal ugotoviti kateremu znaku sem najbolj podobna? Tukaj so moji podatki :Rojena sem : 18.9.1995 Sonce: Devica, Luna: Rak, Ascendent: Bik1. hiša v biku2. hiša v dvojčkih3. hiša v raku 4. hiša v raku5. hiša v levu6. hiša v devici7. hiša v škorpijonu8. hiša v strelcu 9. hiša v kozorogu10. hiša v kozorogu11. hiša v vodnarju 12. hiša v ribahVENERA: TehtnicaMERKUR: TehtnicaMARS: ŠkorpijonJUPITER: Strelec SATURN: RibaURAN: KozorogNEPTUN: KozorogPLUTON: ŠkorpijonTočka duha v levu, točka fortune v ovnu, severni vozel v tehtnici.Hvala za vse odgovore ! Popravljeno 1. april 2012 -> lilcherryberry Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.