enica 13. april 2012 Prijavi Deli 13. april 2012 Dragi forumaši! Opravičujem se za takšno obliko sporočila, vendar bi nujno morala stopiti v kontakt z določenim članom foruma (ne vem, ali je poimenovanje dovoljeno/pomembno/na mestu), ki je bila nazadnje aktivna kar nekaj časa nazaj, še preden sem se registrirala... Prisežem, da ni fora in da je nujno, informacije sem pri obsežnem brskanju našla le v eni od njegovih objav, pa še to zelo posredno. Ne vem, ali je kaj takega mogoče, prosim za kakršenkoli način za priti v stik Nimam nobenih slabih namenov, iz izkušenj pa vem, da če bom začela tukaj razlagati zadeve, se bo vse ustavilo, verjemite mi... Lepo prosim za pomoč! Lepe pozdrave... enica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 13. april 2012 Prijavi Deli 13. april 2012 Ola Veš, zdej bomo vsi k mamo kaj leva v chartu mislili, da sigurno govoriš o nas ha haha- joke.Sicer pa mislim, da boš mogla malo več povedat, podat podatkov, da ti bo kdo lahko pomagal.Morda se za začetek sploh odločiš, izjasniš ali gre za člana ali članico. Dragi forumaši! Opravičujem se za takšno obliko sporočila, vendar bi nujno morala stopiti v kontakt z določenim članom foruma (ne vem, ali je poimenovanje dovoljeno/pomembno/na mestu), ki je bila nazadnje aktivna kar nekaj časa nazaj, še preden sem se registrirala... Prisežem, da ni fora in da je nujno, informacije sem pri obsežnem brskanju našla le v eni od njegovih objav, pa še to zelo posredno. Ne vem, ali je kaj takega mogoče, prosim za kakršenkoli način za priti v stik Nimam nobenih slabih namenov, iz izkušenj pa vem, da če bom začela tukaj razlagati zadeve, se bo vse ustavilo, verjemite mi... Lepo prosim za pomoč! Lepe pozdrave... enica 1 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enica 13. april 2012 Avtor Prijavi Deli 13. april 2012 Pardon, tipkarska (mislim da sem mislila napisat "oseba") napaka v rdečem tisku.. Gre torej za člana, pa ni se treba bat, ker tisti ki odgovarjate zagotovo niste (zadnja aktivnost in to...). Poleg tega ni ravno v povezavi z levom (pa sploh nisem registrirala, da se to kaj vidi). Le da ne vem, koliko je tu problem kakega varovanja podatkov in koliko sploh možnosti priti v stik na nek tak način... če pa ni, potem pa itak ne bi po nepotrebnem koga izpostavljala Iščem naprej.. Lp. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 13. april 2012 Prijavi Deli 13. april 2012 A se ti ne zdi, da malo preveč kompliciraš...najbolje, da poveš nick name...al mu pa pošlji osebno sporočilo...in če je dal mail, ki ga uporablja, bo pač dobil obvestilo...Seveda, če ima take nastavitve foruma...mogoče ga pa celo kdo pozna po imenu...potem se pa vidi kaj in kako dalje...http://serve.mysmiley.net/angel/angel02.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 13. april 2012 Prijavi Deli 13. april 2012 Lahko samo upam, da tisti član(ica) ve, da govoriš o njem...ker dejansko iskat nekoga, pa ne povedat o njem nič...je nič Pa vso srečo. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 13. april 2012 Prijavi Deli 13. april 2012 da. ...jst sm zadnjič enkrat hodu po viču in videl eno full fajn punco ob tržaški cesti okoli 14 ure.A kdo mogoče ve kdo je tista punca? ...ker dejansko iskat nekoga, pa ne povedat o njem nič...je nič Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2012 Prijavi Deli 14. april 2012 Živjo! Kot so ti že povedali: članu/-ici piši Osebno Sporočilo oz. mu/ji piši na e-mail - slednjega lahko vidiš na njegovi/njeni osebni strani (če ga seveda ima in pravega, lahko da ga je vmes zamenjal/-a).To je edina varianta, kar se tiče prek foruma pridt do njega/nje. Upam da ti uspe navezat stik oz. da ga/jo najdeš. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enica 14. april 2012 Avtor Prijavi Deli 14. april 2012 Okej okej, pardon, samo nisem želela izpostavljat... osebno sporočilo je bila prva stvar, ki sem jo naredila, mail pa je skrit. Torej bom pač počakala, če bo kaj... hvala vseeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.