aakhut 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 general RUPNIK Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 1. september 2003 Avtor Prijavi Deli 1. september 2003 Ker ste vsi naštevali same moške, na nežnejši(a velikokrat dominanten)spol pa pozabili, jih bom jaz naštela nekaj!ELIZABETA LILI NOVY-slovenska pesnica in prevajalkaIVANA KOBILCA-slovenska slikarkaMARIJA URBAS-prva slovenka, ki doktorira iz filozofije na univerzi v GradzuLIDIJA ANDOLŠEK JERAS-slovenska ginekologinja in univerzitetna profesorica, redna članica SAZUDRAGICA TURNŠEK-slovenska doktorica paleontologije in redna članica SAZUALMA KARLIN-slovenska pisateljica in svetovna popotnicaMARIJA TEREZIJA-leta1753 s patentom naroči popis prebivalstva po starosti, spolu in stanuMILKA PLANINC-prva predsednica vlade v SFRJJugoslavije Pa verjetno bi se našla še kakšna! http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/033102/033102luf_1_prv.gif K temu grofičinem seznamu dodam še: Ateno, Afrodito, Nefretete, kraljico Viktorijo, Katarino Veliko, Mato Hari, Karmen, Marilyn Monroe, Evo Braun, Magdo Göebels, Goldo Meir, Margareth Teatcher....... Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 same Slovenke Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. september 2003 Prijavi Deli 1. september 2003 hehe...prblizhntolk k marijaterezija pa milkaplaninc :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Kaj pa: Mateja SvetUrška HrovatBrigita Bukovec Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 pa TANJA STAVEC Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 najbrž sam jest ne vem, kdo je to... a mogoče Karmen Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 ja....bo verjeten, de je carmen ni ravno na tekochem s slavnimi slovenkami Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Aleksandra Kornhauser Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 Cankar - Cankarja ste pozabili... Ko smo se ucili, kateri je najvecji pesnik in to... Preserna nikoli nisem nevemkako cenila, pac, bogpomagaj... Pac pa Cankar mi je bil zelo vsec, veckrat so mi bili vsec "tezki" knjizevniki oz. avtorji (ki so "operirali" s slabo vestjo in podobnim, tega ima nase izrocilo vse polno), in ne samo zaljubljeni pesniki, ceprav sem morda krivicna. Ampak povem pac, kar mene fascinira. Marsa Preberi si kaj od dostojevskega za ostale mam pa dve besedi Jožef Štefan... on je dabest, edini slovenec ki je uvedel zakon kak naravni zakon, vsekakor štefanov zakon, in ima svojo konstanto štefanovo konstanto govori pa da je izsevana energija črnega telesa enaka temperaturi telesa na 4 krat štefanova konstanta.... morda cankarja kdo prebere, o štefanu pa sliši vsak fizik na svetu.... celo marsikateri srednješolec na svetu.... tako da men se zdi da brez dvoma, no ja morda zlatko zahovič, k nogomet je tok hud, ampak drgač pa je štefan najhujši.... pa še oven je bil sicer marčevski ampak hehe bo že dovolj blizu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 2. september 2003 Avtor Prijavi Deli 2. september 2003 za ostale mam pa dve besedi Jožef Štefan... Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 2. september 2003 Avtor Prijavi Deli 2. september 2003 Aleksandra Kornhauser Astra Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 barbara brezigar Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. september 2003 Prijavi Deli 2. september 2003 shtefka kućan Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Pa Miki Muster Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 tomaž trček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. september 2003 Prijavi Deli 3. september 2003 Hehe pa gorenjci so tud slavni hehe, Tina Pisnik..., Eh, Fructal.... ni sicer slavna oseba, je pa slaven predmet.... ko enkrat poskusiš jagodni sok..... mmm hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Pa Tjaša Železnik, pa Nina Ivanič, pa Alenka Strnad, pa Robert Pečnik.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Pa Janez Strnad Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Morajo umreti najprej. Za časa življenja jih je bolj malo slavnih. Andres -------še ne gre v grob Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Pa Janez StrnadKodreta si pozabu alojz kodremojster za vse Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 In glede Gorenjcev: v Naklem pri Kranju rojeni dr. Gregor Oglar - Carbonarius de Wiessenegg (1651 - 1717) je bil cenjen strokovnjak, po priporočilih cesarja Leopolda I. je bil izbran za ruskega dvornega zdravnika. 24 let je bil osebni zdravnik Petra Velikega in ga je spremljal na potovanjih ter v bitkah (pri Narvi, pri Poltavi, v bitki za Azov...). Zaradi zaslug mu je car podelil plemiški stan. Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Ignacij Knoblehar, rojen v Škocjanu pred par stoletji. Svetovni popotnik in raziskovalec Sudana in Čada, prvi v marsikaterem predelu tam. Arabci so ga vzeli skoraj za svojega in je bolj znan po arabskem imenu kot po svojem, ki ga nobeden ni znal izgovoriti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 ('ki ga nihce ni znal izgovoriti' ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.