mgd 2. junij 2012 Prijavi Deli 2. junij 2012 Vsi lepo pozdravljeni. Kaj mi bo Bog? Ali si ne želimo vsi biti srečni? In to polno, brez preprek in omejitev. Nihče si ne želi umret. Če pa že, pa v upanju, da bi bil srečnejši z odstranitvijo trpljenja tega življenja. Kaj je največji čudež na tem svetu? Da vsak dan gledamo kako mlajši, starejši ali enakih starosti kot mi umirajo, nam pa se zdi, da ne bomo nikol umrli? Kako je to možno? Ker v našem pravem jazu smo večni, a ker se zmotno poistovečamo s telesom, se nam zdi, da bomo umrli, čeprav si tega hkrati ne želimo, a vemo da bomo. Si lahko nekaj začasnega želi nekaj trajnega? Kot dojenček smo imeli majhno telo, potem se veča in spreminja itd., a jaz ostajam ena in ista oseba vedno, nisem postal nekdo drug. Kdo je ta ki opazuje spremembe telesa in uma? Ponoči ko spiš, se ne zavedaš svojega telesa, niti to ni zelo aktivno. Ko sanjaš vse čutiš, vidiš, slišiš itd., čeprav so oči telesa zaprte. In kdo gleda te sanje? In gleda tudi določeno podobo "sebe". Sanje so konstrukt našega uma. Ampak kdo jih gleda? Ko se zbudiš, vidiš, da so neresnične. Tudi če um ni aktiven (ni sanj), ko se zbudiš, se spomniš, da si dobro spal. Kdo je ta? Kdo si ti? Ki je tudi ponoči aktiven in se spominja, čeprav se telesa in uma ne zavedaš? Ta ki gleda sanje kot televizijo? Nihče si ne želi bit neumen, vsak si želi znanja. Kaj je to, kaj je ono, zakaj tako, zakaj to itd. Ampak od mrtvega telesa učenjaka ne moreš dobit nobenega znanja. Nekaj začasnega (to telo) si ne more želeti večno obstajati, torej ne umreti. Kdo je ta, ki si to želi? Nekaj brez znanja (to telo) si ne more želeti vedeti. Kdo je ta, ki si želi vedeti. Majhen otrok daje staršem veliko zadovoljstvo. Oblačijo ga, hranijo itd. A če slučajno umre, njegovo mrtvo telo nikogar ne osrečuje več, čeprav je še vedno tam. Kdo jih je osrečeval? Želimo si vedno obstajati (ne želimo umret), ker smo v našem pravem jazu večni.Želimo si vedeti, ker smo v našem pravem jazu zavestni in polni znanja.Želimo si biti srečni, ker smo v našem pravem jazu srečni. Smo zavestna bitja, večna, polna znanja in srečna. Po svoji naravi. Ni se ti treba trudit preživet, ker za svoj obstoj nisi odvisen od hrane, pijače itd. To potrebuje telo, ko je v njem živo bitje in se z njim zmotno poistoveti, ne jaz. Kaj mi bo Bog? Ko se pojavi, spoznaš kdo si in kako si lahko polno srečen, kar si želi vsako živo bitje. Zakaj ne vidim Boga? Ker si zapiraš oči pred Njim. Na žalost. Kako ga lahko vidiš s svojimi začasnimi materialnimi očmi, če pa je večen. Kako lahko ponoči ko sanjaš vidiš, če pa so tvoje oči zaprte. Naš pravi jaz, jaz, ima svoje oči. Če živega bitja, ki ima oči, ni v telesu, materialne oči ne morejo gledat. S svojimi pravimi očmi lahko vidiš Boga in sebe, v odnosu do Njega. In tudi druga živa bitja. Tako si lahko polno srečen. Svetniki, ki so spoznali Boga, nam pomagajo odpreti naše oči, da ga lahko tudi sami vidimo in postanemo polno srečni. Želimo si že vsi, a vprašanje je kdo je pripravljen odpret oči resnici, če pa nas je strah izgube naših navezav, ki nam v bistvu povzročajo trpljenje in strah, čeprav se tega ne zavedamo. A Bog nas ima rad in nam pri tem pomaga. Hvala mu. Če si tudi kdo izmed vas želi videt Boga, lahko z njim delim družbo in navodila svetnikov, ki so ga spoznali. Vabljeni. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 2. junij 2012 Prijavi Deli 2. junij 2012 VATIKANSKI DEKRET Nadškof Krambergerjev Franc s svojim vodenjem financ je povzročil polomijo in zapravil vso škofijo. Zato nalaga Vatikan, naj se pošlje v samostan, kjer zaslišali ga bodo z inkvizicijsko metodo: ječa, mučenje, priznanje, post, pokora in kesanje. Poduk: Laž in šlatanje otrok, vse odpušča dobri Bog, nihče med nami ni brez greha. Pri denarju se pa neha. x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 2. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 2. junij 2012 Ja, v tem svetu so redki tisti, ki so vedno z Njim. So pa. Hvala Bogu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 2. junij 2012 Prijavi Deli 2. junij 2012 Hvala , Mgd . No potrebno je še dodati, da Je izmed vseh brezštevilnih Planetov v Vesoljih ki obstajajo, Možno srečati + videti našega dragega Stvarnika-Boga , in to na 4 oči !!! Stvarnik - Bog od Večnosti , je bil Nedostopen, Nedosegljiv, Neviden Duh, ob katerega pogledu, so še najvišji Angeli v nebesih lahko videli Le zaslepljujočo - Močno Svetlobo. In potem se je Njemu iz nadvse Modrih Razlogov zahotelo, da se je inkarniral na raaavno tale minimajcen Planetek, prevzel nase materijalno obliko + telo, in od Takrat naprej, je možno videti Stvarnika-Boga na 4 oči . V Gorah . No, to še ni bilo dovolj, da se je Inkarniral On - Najvišji , Ampak se je potem še celo pustil ubiti - hudobnim ljudem . To Je Ljubezen Večna , ki se daruje , in se je darovala malo več kot 2000 let nazaj za Takrat + za naprej - tudi - za nas , je bil On - Najvišji. Ampak , To še ni vse !!! Kot sem omenil, ; v Gorah ga je še možno srečati, vendar v Poveličanem-Poduhovljenem (Vnebovzetem) Telesu kot Resničnega Boga-Očeta . Da. To je "Top of the tops" . Največ, kar lahko človeška duša doseže v tej Inkarnaciji. Lep pozdrav do tedaj, čav . B. + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 3. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2012 Tud teb hvala za napisano Bojante. Danes sem želel napisat še tole : Če so moje oči odprte in gledajo nekam, a moj um ni zraven, pol ne vidiš tiste stvari. Al pa če poslušaš neko predavanje, pa um ni zraven, na konc ne boš vedu zakaj se je šlo. Se prav so čutila odvisna od uma. Kam je um pozoren, pa je odvisn od identitete. Če sem slovenec, se bom trudu (s pomočjo inteligence) za Slovenijo. Če sem bolan, se bom trudu dobit zdravila. Če sem lačen, se bom trudu za hrano. Ampak ko gre živ ven iz telesa (smrt), ni več slovenca, bolanega, lačnega zato tudi ne teh začasnih aktivnosti. Se prav je začasna identiteta odvisna od večnega, mene. Da bi se lahko vidu, pravega sebe, pa si odvisen od Boga. Če se mu predaš, se lahko vidiš in ker je tudi On večen, ga lahko vidiš le s svojimi večnimi očmi. Z materialnimi (začasnimi) očmi ali umom lahko vidiš le začasne stvari, ne Boga ali sebe. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 3. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2012 Kako naj vem, a Bog obstaja, če ga pa ne vidim. In kaj naj imam od njega? Če lohk gledaš sanje in tud svojo podobo v njih (začasna identiteta), ki so začasne, med tem ko so tudi tvoje telesne oči zaprte (med spanjem), pomen, da so tvoje oči večne. In ni nujno, da gledaš le v začasno materijo. Lahko pogledaš tudi v drugo smer in vidiš Boga. Tako vidiš tudi sebe v odnosu do Njega. Tako so ti odstranjeni vsi problemi in dobiš polno srečo. Poskusi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 3. junij 2012 Prijavi Deli 3. junij 2012 Ko srečaš Stvarnika-Boga, in ga vidiš z lastnimi materijalnimi očmi, potem Zate smrti preprosto Ni , in tudi Neboš občutil Prehoda v Onstranstvo . Tako ti je to, če srečaš Njega . Lep pozdravčav Je pa res, da je težko verjeti v nekaj, še posebno, če se tega ne vidi z materijalnimi omejenimi očmi . Zato bi morali razvijati Duhovni Vid ... In potem se glasi ; "daleč od oči - daleč od Srca" , žal Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 3. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2012 Ko srečaš Stvarnika-Boga, in ga vidiš z lastnimi materijalnimi očmi, potem Zate smrti preprosto Ni , in tudi Neboš občutil Prehoda v Onstranstvo . Tako ti je to, če srečaš Njega . Ja, lahko ga vidiš tudi z materialnimi očmi, če tako hoče. Je pač vsemogočen. Če si mu predan, nimaš problema s smrtjo ja. Je pa res, da je težko verjeti v nekaj, še posebno, če se tega ne vidi z materijalnimi omejenimi očmi . Zato bi morali razvijati Duhovni Vid ... In potem se glasi ; "daleč od oči - daleč od Srca" , žal Ni problem, ker Bog je milosten, vedno nam pomaga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 5. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2012 Bog je tvoj najdražji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 5. junij 2012 Prijavi Deli 5. junij 2012 No, za Mgd nevem , ampak zase Vem, da sem "plitek" precej-preveč http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif . Kajti , četudi nebi bil "plitek" , bi tisti hip, ko bi to priznal da nisem, takoj se nehal reševati se te "plitkosti" . Torej, ni tko enostavno , nam, takelim dušam ... Gre pa Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 5. junij 2012 Prijavi Deli 5. junij 2012 Kava Škoduje Nadvse, Še celo Bolj kot Opij , pravi On . In sem to tudi dobil potrjeno , prejšnji Teden , v Soboto . Sem pa danes bolj slabo molil, to pa res. Bom zdej še mal'. Grem. Ajd', čaw , lep pozdrav . B. + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 5. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2012 Je najprivlačnejši in najprijetnejši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 5. junij 2012 Prijavi Deli 5. junij 2012 uuu mater ... bojč ... ti pa še bolj zdravo živiš kot "stvarnik" škoda, ker boš na koncu zdrav umrl ... in potem si boš zaželel eno mmmmm aromatično kavico ... pravo turško ... močno in črno ko noč .... Ah, dej, ne bluzi spet, ti bolnik duševni. Glej + Študirej : Vsi Tisti, ki bodo umrli zdravi , bodo umrli mirne spokojne smrti , brez bolečin http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Vsi Tisti, ki pa bodo umrli bolani, bodo umrli v bolečinah in mukah bolezni http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Zdaj si pa "izračunaj" , K a t e r a "pot" se ti bolj izplača http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Če pa bi Vsi ljudje živeli po Stvarnikovih Navodilih, nebi poznali Treh Besed v našem jeziku ; zdravnik , lekarna in bolezen http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 5. junij 2012 Prijavi Deli 5. junij 2012 Bog Mi Bo Vse , ker mi tudi že Je Vse, in Mi tudi še Čedalje Bolj Bo Vse http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Hvala Njemu AAALLLEEELLLUUUJJJAAA Mir vam bodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 22. junij 2012 Prijavi Deli 22. junij 2012 Kava Škoduje Nadvse, Še celo Bolj kot Opij , pravi On . In sem to tudi dobil potrjeno , prejšnji Teden , v Soboto . Sem pa danes bolj slabo molil, to pa res. Bom zdej še mal'. Grem. Ajd', čaw , lep pozdrav . B. + # zadnjič sem prebrala da več skodelic kave niža raven sladkorja v telesu.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 23. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2012 zadnjič sem prebrala da več skodelic kave niža raven sladkorja v telesu....možno, sam pitje kave te bo bolj navezovalo na tvoj telo in s tem odvračalo pozornost iz sebe in Boga, kar te bo onesrečevalo. so tud drugi, za duhovni napredek bolj primerni načini nižanja sladkorja v telesu, če je to potrebno za podporo duhovni praksi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 23. junij 2012 Prijavi Deli 23. junij 2012 možno, sam pitje kave te bo bolj navezovalo na tvoj telo in s tem odvračalo pozornost iz sebe in Boga, kar te bo onesrečevalo. so tud drugi, za duhovni napredek bolj primerni načini nižanja sladkorja v telesu, če je to potrebno za podporo duhovni praksi. vem da so tudi drugi načini malo sem pikala bojanteja.vse v mejah normale te ne more onesrečevati, če pa ti pretiravaš z nečim tudi z vodo recimo pa ja..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 23. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2012 vem da so tudi drugi načini malo sem pikala bojanteja.vse v mejah normale te ne more onesrečevati, če pa ti pretiravaš z nečim tudi z vodo recimo pa ja.....itak. sam pitje kave, kokrkol že, vedno onesrečuje, vem pa da se tega ne zavedajo vsi. razen če je v procesu postopnega zmanjševanja do popolne opustitve. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 23. junij 2012 Prijavi Deli 23. junij 2012 itak. sam pitje kave, kokrkol že, vedno onesrečuje, vem pa da se tega ne zavedajo vsi. razen če je v procesu postopnega zmanjševanja do popolne opustitve. zakaj? dej razložimi zakaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 23. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2012 zakaj? dej razložimi zakaj?sem ti že. ker je pitje kave aktivnost, ki te navezuje na tvoje začasno telo in s tem odvrača pozornost od pravega-tebe in Boga. zato te onesrečuje. bolj ko se boš zavedala kdo si, bolj ti bo to jasno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 24. junij 2012 Prijavi Deli 24. junij 2012 sem ti že. ker je pitje kave aktivnost, ki te navezuje na tvoje začasno telo in s tem odvrača pozornost od pravega-tebe in Boga. zato te onesrečuje. bolj ko se boš zavedala kdo si, bolj ti bo to jasno. s čim me kava navezuje na začasno telo ?jaz ne verjamem v boga. zato me ne more to onesrečevati.sploh nikoli nisem pomislila na kaj takega. kava je naravna ni neka umetna substanca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 24. junij 2012 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2012 s čim me kava navezuje na začasno telo ?jaz ne verjamem v boga. zato me ne more to onesrečevati.sploh nikoli nisem pomislila na kaj takega. kava je naravna ni neka umetna substancakava sama po sebi ne, ampak tvoje dejanje pitja kave te. akcija-reakcija. če ne opaziš sedaj, boš enkrat v prihodnosti, ko boš imela več izkušenj, kako te ta aktivnost onesrečuje, ko ti bo bolj jasno kdo si in čigava si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 25. junij 2012 Prijavi Deli 25. junij 2012 s čim me kava navezuje na začasno telo ?jaz ne verjamem v boga. zato me ne more to onesrečevati.sploh nikoli nisem pomislila na kaj takega. kava je naravna ni neka umetna substancaResda je kava naravna, ampak je bolj primerna za kamele, konje in osle, da jo v naravi smukajo, kot za ljudi. Za ljudi je pregroba, vzburja živčni sistem, razen tega se jo je težko odvaditi, ko se jo navadiš. Vem iz lastnih izkušenj, jo še vedno pijem, čeprav poskušam počas zmanjševat. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liam 25. junij 2012 Prijavi Deli 25. junij 2012 Resda je kava naravna, ampak je bolj primerna za kamele, konje in osle, da jo v naravi smukajo, kot za ljudi. Za ljudi je pregroba, vzburja živčni sistem, razen tega se jo je težko odvaditi, ko se jo navadiš. Vem iz lastnih izkušenj, jo še vedno pijem, čeprav poskušam počas zmanjševat. Kave se je težko odvadit ? Priporočam da ne poskusiš kakšne druge substance . Citiraj Circumstance has no value. It is how one relates to a situation that has value. All true meaning resides in the personal relationship to a phenomenon....what it means to "Christopher McCandless Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 3. oktober 2012 Prijavi Deli 3. oktober 2012 Bog Edini mi Bo Vse, kajti Edino On Zmore Biti Vse, Ker tudi Je Vse , kajti Zunaj Njega nič Ni, in kdorkoli nekaj ima, ima to od Njega http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif On-Je-Ljubezen. Ljubezen pa Je + Večno Ostane Daleč Najmočnejša Sila (Energija) v Vseh Vesoljih Vsega Stvarstva. Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.