YellowMellow 15. junij 2012 Prijavi Deli 15. junij 2012 Zdravo. Sem zadnjič naletela na eno gospodično, ki ima naravne pilinge...so delani doma ter so zelo dobre kvalitete. Firbec kot sem, sem morala probati in sem res zadovoljna, cena je pa tudi zelo dobra. Ima pa različne vonje oz. okuse Cimet in vanilija, sivka, limona, aloe vera itd. Če katera rabi kontakt naj mi piše na zasebno sporočilo. Kakšne pilinge pa ostale uporabljate? Lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strucy 16. junij 2012 Prijavi Deli 16. junij 2012 Kupujem naravna mila v katerih so zdrobljena zelišča,limonina lupina,oves,glina...Najljubše mi je makovo milo, čudovit vonj, zrna maka pa tudi opravijo svoje delo. Naravno je zakon. Citiraj strong desire needs strong will Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 17. junij 2012 Prijavi Deli 17. junij 2012 Naravni pilling si kar sama zmešam doma iz dveh žlic kisle smetane, žlice medu in žlice koruzne moke. Koža je po takem tretmaju mehka in gladka. To je to. 2 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jj007 5. julij 2012 Prijavi Deli 5. julij 2012 (popravljeno) Pred kratkim odkrila za moje pojme najbolj preprost recept za piling: med (takšen bolj tekoči) + sladkor. Poskusila na obrazu in mi je ustrezal. Popravljeno 5. julij 2012 -> jj007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 6. julij 2012 Prijavi Deli 6. julij 2012 žlička soli in žločka meda zmešaš in se s tem umiješ lepo razkuži in zaceli 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. julij 2012 Prijavi Deli 7. julij 2012 jaz v bistvu praktično ne uporabljam pilingov oz. zelo zelo zelo redko. Drugače pa je dober tudi koruzni zdrob, ki ga vmešaš v kaj, dobro čistilo za obraz pa je tudi (kakovostna) glina. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.