Skoči na vsebino

Delovati ...

Bojante

Recommended Posts

Povzeto iz objave Jadranke Juras :

"Naša generacija nebo obžalovala samo sovražnih besed in dejanj slabih ljudi Ampak tudi zaradi molka dobrih ljudi" .

(Martin Luther King)

Ker vemo, da se na "dveh stolih sedeti neda" , je vsako delovanje ki ni za Življenje žal pač delovanje za smrt .

Če nisi za, si proti .

In ker sem celo življenje "šparal jezika" , sem velikokrat tudi "stradal kruha" , Kajti z svojim nedelovanjem sem si škodoval in to napačno "varčevanje z energijo" me je stalo nemalo trpljenja/solz .

Seveda je potrebno po drugi strani biti tudi previden z besedami, kajti ne prenese vsakdo "krute resnice" , in potem ljudje postanemo prehitro užaljeni .

Torej , Delovati v Najvišje možno splošno Dobro , po svojih omejenih sposobnostih, kolikor pač zmoremo , po "Poti Ljubezni" , Ki je Edina Življenje .

Vse ostalo je "pot smrti" , ki vodi v propad .

Lep + predvsem Dober delujočedejaven večer vam želim vsemskupajtamkajtukaj vaš brat B.

xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

Torej , Delovati v Najvišje možno splošno Dobro , po svojih omejenih sposobnostih, kolikor pač zmoremo , po "Poti Ljubezni" , Ki je Edina Življenje .

Vse ostalo je "pot smrti" , ki vodi v propad .

xsrcx

tole je eden večjih nategov, ki so nam jih manipulatorske elite skozi generacije uceplile u glave...

edino, nad čemer ima človek moč in pravico je, da sebe spravi u red... in se osreči.

samo tak posledično tudi deluje u najvišje dobro usega...

seweda pa ima usak swobodno voljo... in če komu paše padat na take fore strahu in samopomembnosti... in se tako odreči swoji sreči in u veri, da delaš dobro, zatirati še okolico... pa seweda... obilo veselja želim x:)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

tole je eden večjih nategov, ki so nam jih manipulatorske elite skozi generacije uceplile u glave...

edino, nad čemer ima človek moč in pravico je, da sebe spravi u red... in se osreči.

samo tak posledično tudi deluje u najvišje dobro usega...

seweda pa ima usak swobodno voljo... in če komu paše padat na take fore strahu in samopomembnosti... in se tako odreči swoji sreči in u veri, da delaš dobro, zatirati še okolico... pa seweda... obilo veselja želim x:)x

No, ja, ampak, a se ti ne zdi, da si se malo preveč zmotil v svojem razmišljanju, kajti , če bi jaz padal na "fore samopomembnosti" , potem nebi govoril o svojih omejenostih , ker to negre skupaj, mar ne ?

Glej , tukaj se tvoja "računica" že začne podirati.

Razen če si to mislil v kakem drugem pomenu ?

Lp + #

No, ja, ampak, a se ti ne zdi, da si se malo preveč zmotil v svojem razmišljanju, kajti , če bi jaz padal na "fore samopomembnosti" , potem nebi govoril o svojih omejenostih , ker to negre skupaj, mar ne ?

Glej , tukaj se tvoja "računica" že začne podirati.

Razen če si to mislil v kakem drugem pomenu ?

Lp + #

lej... tvoj stvarnik ti je brez dwoma zapowedal, da se moraš naučit odpuščat... in ewo ti takoj praktične priložnosti... namreč... čist se mi ne lub ukvarjat s tabo...

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

lej... tvoj stvarnik ti je brez dwoma zapowedal, da se moraš naučit odpuščat... in ewo ti takoj praktične priložnosti... namreč... čist se mi ne lub ukvarjat s tabo...

No, to je pa potem zaradi presežka tvoje lenobe , kajti Resnično Odpuščanje Je Popolnoma Drugačno .

Resnično Odpuščanje izvira iz Prave Ljubezni do bratov + sester , in v tem primeru se pa tebi žal - "ne ljubi" , kar pomeni ravno nasprotno od Stvarnikovega Nasveta Ljubezni .

Vidiš, tudi to so žal Napačne Poti , ki ti uničujejo Življenje . (bad excuse anyway)

Lep + Živ Dan, z Ljubeznijo Obsijan, ti želim brat Boštjan + #

P.s.: , pa to vse še na Gospodov Dan xDDx ... da, Delovati Tudi na - Gospoda Stvarnika Boga - Dan http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif x^x http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...