Skoči na vsebino

Zakaj so nekateri ljudje tako "nizko" ?

HollowSelf

Recommended Posts

Velikokrat naletim na ljudi, ki mislijo, da po smrti ni življenja. Se pravi, duša ali duh za njih ne obstaja.

Vzamimo na primer seme. Kaj je seme ? Kako je mogoče da iz semena zraste 40 metersko drevo ? Na to bi ti ti ljudje znali odgovorit, vendar pa postavimo vprašanje na drugačen način..

Če duša ne obstaja ( neskončna in nesmrtna energija ), kako je možno, da iz semena sploh kaj zraste ? Če duša - energija ne bi obstajala, kako je možno, da iz semena zraste drevo ? Ker seme vsebuje genski zapis nekega drevesa ? Morda, vendar vprašanje je, kako je mogoče, da seme sploh začne rasti, se razvijat, kako lahko v seme vstopi življenje, če ga že prej ni bilo v njem ? Če po njihovi teoriji notranja energija - duša ne obstaja ? Kako se lahko seme po njihovi teoriji razvije iz nič ? Ne more se.

Razlog, da pišem o teh zadevah je, ker poznam nekoga, ki jo oče precej žali, ji daje občutek ničvrednosti. In ko ga ta oseba vpraša ČEMU se tako obnaša, ji on odvrne : "ker sem te jaz naredil, ker sem ti jaz dal življenje, potemtakem lahko delam s tabo kaj hočem".

Ampak se presneto moti. Vse kar je on naredil, je bilo to, da je omogočil njeni duši, da se utelesi na Zemljo, preko njegovega "semena".

Zakaj nekateri ljudje ne morejo uvideti tako enostavnih stvari ? In potem mislijo dobesedno tako : " To, kar sem naredil, lahko tudi uničim". Morda.. na materialnih nivojih - stvareh, vendar ko se gre za življenja, je ta stvar z "jaz sem te naredil, lahko te ubijem" totalno idiotska in primitivna.

In vem, da vam je totalno znano to, kar sem zgoraj omenil, da nebo pomote.. vendar sem enostavno moral spraviti to ven, ker me je kar žrlo..

Poslavljam se v upanju, da ljudje kot je ta človek nekdaj uvidijo preprosto resnico.

Peace

Deli na socialnih omrežjih

Pogosto prenašamo vzorce svojim staršem in razmišljamo kot ljudje, iz katerih izhajamo...tako da stavek "ustvaru sem te in te lahko izničim", je lahko stavek ki se ponavlja skozi generacije, tko globoko smo potopljeni v nevednost, da se niti ne zavedamo dobro kaj je res, kot v Matrici.Pri drugih je včasih lažje uvideti, pri sebi nekolk težje. Jaz se trudim pri drugih razumeti in sprejeti, pri sebi pa spreminjati, če mi rata seveda. Veliko enga dela. Niti ni tako pomembno kaj bo, niti ne to kar je blo... veliko umislekov, malo modrosti... pomembno biti cel, vsaj za trenutek...odprt skozi vse, tako boleče, kot prijetno :vio:

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Velikokrat naletim na ljudi, ki mislijo, da po smrti ni življenja. Se pravi, duša ali duh za njih ne obstaja.

Vzamimo na primer seme. Kaj je seme ? Kako je mogoče da iz semena zraste 40 metersko drevo ? Na to bi ti ti ljudje znali odgovorit, vendar pa postavimo vprašanje na drugačen način..

Če duša ne obstaja ( neskončna in nesmrtna energija ), kako je možno, da iz semena sploh kaj zraste ? Če duša - energija ne bi obstajala, kako je možno, da iz semena zraste drevo ? Ker seme vsebuje genski zapis nekega drevesa ? Morda, vendar vprašanje je, kako je mogoče, da seme sploh začne rasti, se razvijat, kako lahko v seme vstopi življenje, če ga že prej ni bilo v njem ? Če po njihovi teoriji notranja energija - duša ne obstaja ? Kako se lahko seme po njihovi teoriji razvije iz nič ? Ne more se.

Razlog, da pišem o teh zadevah je, ker poznam nekoga, ki jo oče precej žali, ji daje občutek ničvrednosti. In ko ga ta oseba vpraša ČEMU se tako obnaša, ji on odvrne : "ker sem te jaz naredil, ker sem ti jaz dal življenje, potemtakem lahko delam s tabo kaj hočem".

Ampak se presneto moti. Vse kar je on naredil, je bilo to, da je omogočil njeni duši, da se utelesi na Zemljo, preko njegovega "semena".

Zakaj nekateri ljudje ne morejo uvideti tako enostavnih stvari ? In potem mislijo dobesedno tako : " To, kar sem naredil, lahko tudi uničim". Morda.. na materialnih nivojih - stvareh, vendar ko se gre za življenja, je ta stvar z "jaz sem te naredil, lahko te ubijem" totalno idiotska in primitivna.

In vem, da vam je totalno znano to, kar sem zgoraj omenil, da nebo pomote.. vendar sem enostavno moral spraviti to ven, ker me je kar žrlo..

Poslavljam se v upanju, da ljudje kot je ta človek nekdaj uvidijo preprosto resnico.

Peace

Temu nizkotnemu izrojenemu razmišljanju botruje brezbrižnost ki pride iz duhovne nepoučenosti.

Z takimi bolanimi dušami je res težko . Tudi sam imam podobne izkušnje z bližnjimi .

Ampak, z leti postane človek modrejši, iznajdljivejši in ob pomoči Stvarnika-Boga, se tudi take bolane duše da uspešno obvladati , da nam ne škodujejo preveč .

V Celestinski Prerokbi so dobra navodila glede teh stvari .

Seveda pa ne gre vedno tako gladko, in takrat nam pomaga Stvarnik-Bog z Njegovo Energijo Ljubezni, ki deluje v našo korist na te uboge pokvarjene duše .

Ne sekiraj se preveč zaradi teh duhovnih omejenkotov , kajti za "vsako rit palica raste" , oziroma, da povem Boljše+Pravilneje+Lepše : za vsako bolezen ima Bog pripravljeno-posajeno Zdravilno Zel .

Za ozdravljenje naših + njihovih duš .

Problem je le, da se enim uspe pozdraviti že v tem življenju, drugim pa šele v naslednjih inkarnacijah , ... če jih dobijo seveda.

Namreč, te "vstopnice-karte" so omejene .

Ni to "kar tako" , da bi se špogali in prekladali / gonili iz enega lajfa v drugega , kot si to nekateri zmotno domišljajo .

Kmalu pa bodo vse te nizkotne duše pometene dol z Planeta, da bodo ostale le še Boljše Duše , Za Resnični Duhovni Napredek Človeštva z Vstopom v : Novo Dobo - vrednejšo Stvarnika.

Lp do tedaj, ajd čaw x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...