kajster 31. oktober 2012 Prijavi Deli 31. oktober 2012 Opozicija tik pred polnočjo vložila zahtevo za referendum http://www.24ur.com/opozicija-tik-pred-p... Tik pred iztekom roka je 30 poslancev, večinoma iz PS,vložilo zahtevo za razpis zakonodajnih referendumov o zakonih o slabi banki inSlovenskem državnem holdingu. V SDS menijo, da sta se PS in SD dokončnorazgalili kot orodje stricev iz ozadja, ki ogrožajo slovensko suverenost. Komentar: Že kar nekaj mesecev je, ko sem tu zapisal, da opozicijaustvarja načrtno diverzijo, ki je vodena od zunaj, ker imajo načrt rušitislovensko državo in to zato,( nekaj podobnega je tudi danes tu zapisano), ker nekaterim v opoziciji, ne gre zareševanje finančne krize naše države, temveč le za politično prevlado in na toše rušenje Slovenske države...!? Menim , da se bi morali vsi zavedni Slovenci združiti inizgnati vse tiste politike iz države, ki nam povzročajo politične konflikte! Citiraj kajster Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 1. november 2012 Prijavi Deli 1. november 2012 skratka da bi ljudi izgnali iz države samo zato, ker so politiki in ker povzročajo konflikte!? kaj sledi kot nadaljevaje, javno linčanje?torej bomo izgnali tudi novinarje, publiciste, kolumniste, nato še umetnike, artiste, takšne in drugačen svobodnjake, ki si upajo postavit za pravice?nazadanje pa še zapirali forume, kjer se izraža mnenje? skratka, ne bo šlo. pravzaprav banalna izjava slovenci ne bi bili niti slučajno v stanji zedinit se in določit kdo je tak politik Menim , da se bi morali vsi zavedni Slovenci združiti inizgnati vse tiste politike iz države, ki nam povzročajo politične konflikte! 1 Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2012 Prijavi Deli 1. november 2012 opozicijaustvarja načrtno diverzijo, ki je vodena od zunaj, ker imajo načrt rušitislovensko državo in to zato,( nekaj podobnega je tudi danes tu zapisano), ker nekaterim v opoziciji, ne gre zareševanje finančne krize naše države, temveč le za politično prevlado in na toše rušenje Slovenske države...!?Ahm, misliš torej nekaj podobnega, kot je prejšnji vladi počel Janša (v opoziciji) s 3x ne? aja in seveda, 'strici iz ozadja'. Misliš seveda cerkvene strice?Jaz vidim ene iz ospredja, ki imajo vse vzvode razkrinkati (vsaj!) te silne strice, le zakaj tega ne storijo? Demokratična stranka () skuša storiti vse, da prepreči voljo ljudstva (referendum)? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. november 2012 Prijavi Deli 1. november 2012 To je pa res bilo milo rečeno naivno oz. res ne bi pričakoval od predsednika, ki je sicer pravnik. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sin 2. november 2012 Prijavi Deli 2. november 2012 Kot jaz razumem, je pal podal predlog kot mnenje. Četudi je iz vidika prava in zakonodaje nesmiselno, je človek vedno nad tem in ima sposobnost da ravnati drugače.Seveda pa je možno, da razumem napak, še sploh glede na to, da nisem politik in nisem v tem.Osebno tudi nisem več prepričan ali mi sploh kateri od kandidatov ustreza za predsednika države. Citiraj http://shrani.si/f/3c/LU/qflxJd/ego-eco.jpgNe meči svinjam biserov! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.