Skoči na vsebino

priznam,da....kaj priznaš danes?

aboyanasanna

Recommended Posts

kaj priznaš?

priznam,da je danes točno 3 mesece odkar sva s fantom rekla DA,da bova skupi,priznam,da mi je rekel,da bi se celo poročil z mano,priznam,da se zdi zanimivo ampak ne tok zanimivo,da bi se poročila,priznam,da sem naredila velik korak in se odselila priznam,da me je strah,da ne bom dovol dobra zanj,da bo več želel kot sem,priznam,da imam ogromno srce,priznam,da me je vsega strah,kar se tiče naju dva,priznam,da nisem vedela,da to lahko obstaja,midva,priznam,da me brezpogojno ljubi vse kar je na meni,priznam,da ne zahteva nič od mene,priznam,da me je še vedno strah.Priznam,da se lahko moje sanje uresničijo tukaj,priznam,da ne morem vrjet,priznam,da sem zmedena ptica,ki po svoje leta.priznam,da ne morem zaspat.

priznam,da se nikol nisva še skregala,preznam,da sva velik problemov rešila skupi,priznam,da pri njem ne vem kaj pomeni kregati se,priznam,da mi je lepo,ko to pišem,priznam,da še enkrat ne morem vrjet niti zaspat priznam,da fant spi po 20 ur na dan če je treba,priznam,da imam fanta k ogromno spi,priznam,da mi tko paše,da imam mir,priznam,da sva čudn par,priznam,da mi je tko všeč kakor je,priznam,da nisem vedela,da bom mela tak mir pred njim priznam,da ne vem če živim. http://www.cosmopolitan.si/forum/images/smiles/grin.gif priznam,da je luštno mi,priznam,da lep je dan,priznam,da ne vem komu se zahvalim,priznam,da nimam prijateljev,priznam,da imam njega.Priznam,da že norim,k me je to lepo,priznam,da sem zaljublena ves čas,priznam,da,da

lahko še enkrat priznam,ne poznam fanta kot je on,priznam,da ni enostavno razumet,da mesece resne zveze ni nič kar šele pride,priznam,da mislim,da ne bo samo tako malo časa kot je zdaj in bodo leta in še vedno se mi zdi,da bom še vedno pisala priznam,da sem enako zaljublena kot pri dan.

Priznam,da,zahvaljujem se za vse.

priznam,da mi je všeč,ko me vpraša vsak dan po petkrat na dan kako si,se dobro počutiš,priznam,da mi je najlepše,ko nisem v redu in mi reče PROSIM TE,povej mi in sedi poleg mene do takrat,ko končno povem,priznam,da se nenormalno rada objemam,da sem blizu,priznam,da ne morem spustit,to toplino,priznam,da nemorem zaspat in pišem o njem,ko on SMRČI

priznam,da sem res smešna trenutno,zdaj,priznam,da sem kot neka

lučka k otripa še minimalno svetlobo predno zaspi,ampak še vedno ne morem ugasnit,priznam,da,sem vesela,da sem na tem svetu.

priznam,da sem lačna.

priznam,da sem samo človek

priznam,da nisem zaspana

Deli na socialnih omrežjih

priznam,da bi ful rada spoznala podobne meni,priznam,da je tako malo ljudi k me hoče spoznati,priznam,da nisem kot vsi ostali,priznam,da rabim prijateljico :C: priznam,da jo rabim,priznam,da taka sem,priznam,da vrjamem v vsemogočne sile,priznam,da je ura točno 1:59

aboyannasana http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif<br style="color: rgb(35, 43, 58); font-family: tahoma, verdana, arial, calibri, sans-serif, georgia; font-size: 13px; line-height: 19px; ">priznam, da sem se nasmejala ob tvojih priznanjih in priznam, da se mi zdiš zanimiva
If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

aboyannasana http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif<br style="color: rgb(35, 43, 58); font-family: tahoma, verdana, arial, calibri, sans-serif, georgia; font-size: 13px; line-height: 19px; ">priznam, da sem se nasmejala ob tvojih priznanjih in priznam, da se mi zdiš zanimiva

en more biti nor ane :o|o:

priznam,da sem danes zjutraj jokala,priznam,da me je bolelo,priznam,da sem bila vesela paketa po pošti k sem ga šla iskat priznam,da je nekdo pred menoj govoril o carini,kok ga je ukradla,da nima nič dnarja,da bi plačal še zadna dva eura in je našteval 8 eurov,da je končno prišel do 2 in potem je rabil še osebno,pa ni prišla iz denarnice ven,priznam,da :sori: je prišla potem iz denarnice ven,priznam,da je govoril,da se skriva njegova osebna in osvajal tisto za steklom,pa je le prišla ven :o|o: očitno

priznam,da ne pred drugim govorit kaj se pri meni dogaja.

priznam,da sem zelo malo spal,priznam,da govorim v moškem spolu čeprav nisem moški priznam,da sem mu podobn,ker sem se 3 mesece nazaj tko ustrigu priznam,da me nihče ne vidi,ker imam stekla in očala k se lahko skrijem,k me je sram,priznam,da me je sram,ko se gre za moški spol čeprav sem lahko sam moški k nimam več dolgih las,priznam,da,ko nimam očal ne vidim na daleč in se mi to zdi COOL,ker me ni več tok sram kot pa takrt če bi dobro vidu x^x priznam,da govorim resnico,še posebaj,ko se gre za moški spol potem me vidiš v obraz drugače kot ponavadi,zato se ne morem skrit,čeprav se že ves čas skrivam,priznam,da so mi določene osebe še posebaj všeč,ki so mi znani pa se ne morem opret,da bi še enkrat šel po trgovini gor in dol,da bi ga vidu,mogoče bi me celo opazil,potem se postavim v uspredje,oh ja kok sem jaz najlepši ane hahaha potem se pa spovnim,mam tri mesece dolge zveze :blackeye: saj to ni varanje saj to samo gledam okrog,če bom kaj kupil x:Dx ane ja SHIT kok je to težko,k nisi se rodil,da bi bil že navajen,da ne bi za drugim gledal zdej http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_angry.gif pa maš šele 21 let pa si že ves resen in ves pošten in pravičen do svojega fanta pa ni to tako preprosto.

priznam,da sem samo človek k ima napake,ko gleda okrog po trgovini kaj bi lahko še kaj kupu sam ne sme kupit w:Iwk to bi bilo preveč če bi mel dva fanta,ta fant k ga mam dolgo spi in imam mir kaj bi šele blo če bi mel še enga kok mira bi mel? saj bi ves čas smrčal,saj ne bi prišel skozi čez mesec priznam,da nikol ne bi varal imam samo prevelik želodec in predolge oči za gledat je lepo,lepo se vidi,takrat ko dobro vidim,ni slabo. :inocent:

priznam,da sem ful žalostn :V: k nimam prjatlov čeprov sem za nekatere zanimiv,za nekatere ful kičast,priznam,da me malo ljudi rabi,vidi čeprov bi rad ful pomagov vsem,pa me noben noče,priznam,da delim ful dobre nasvete samo kaj,ko ni nobene sklenjene pogodbe,če nimam pogodbe narejene potem slabo uspeva priznam,da govorim naumnosti,ko začnem pisat,priznam,da grozno veliko pišem in veliko mislim,priznam,da,da me ne bodo ubili,ko bom umru bom še vedno živ čeprav pravijo če nisi znan zvezdnik,da nis nikoli živev,priznam,da sem grozno slab v športu in v vseh stvareh zato sem še vedno bedast počutim,priznam,da nisem pametn in ozaveščen zato če me vprašaš katero glavno mesto je na Hrvaškem?še vedno ne vem k me ne zanima splošne stvari zato izpadem bedak,priznam,da me je sram tega povedat,da sem neumn,priznam,da sem naumn,priznam,da imam grozno rad živali še posebno pse in različne določene pasme za katere bi naredil vse kar je možno,priznam,da mi ni vseeno,priznam,da je moj pes najbolši prijatelj mogoče celo moj mož.

priznam,da ne zaupam ljudem čeprav poskušam,priznam,da me je veliko čeprav imam samo 45 kg,priznam,da sem včeraj vidu oglas na bolhi,ko neka oseba podarja ženske torbice v zameno za malo milko čokolado in sem se začel smejat zakaj podarja,če se rada sladka z čokolado.Zakaj bi menjal torbice za čokolado,moraš imeti apetit za čokolado.

priznam,da ne bom jokov,ko bom umru edino če me bo bolelo,priznam,da nisem pokvarjen ampak lažem tudi (inocent)priznam,da ne vem če sem dovol dobr,da bi šel v nebesa čeprav ne lažem veliko,priznam,da tudi,priznam,da sem ponoči jedel mrzu riž iz hladilnika k sem bil preveč len,da bi pogrel,priznam,da sem zelo nežen kot medvedek,priznam,da se ne znam spremenit,priznam,da nimam zdaj dolgih las za uredit priznam,da so zdaj moji lasje kot bi se peljal na motorju,ko rastejo,čeprav se nisem nikol še peljal na motorju,priznam,da tko zgleda moja frizura. :inocent:

priznam,da ne bom jokov,ko bom umru edino če me bo bolelo,priznam,da nisem pokvarjen ampak lažem tudi (inocent)priznam,da ne vem če sem dovol dobr,da bi šel v nebesa čeprav ne lažem veliko,priznam,da tudi,priznam,da sem ponoči jedel mrzu riž iz hladilnika k sem bil preveč len,da bi pogrel,priznam,da sem zelo nežen kot medvedek,priznam,da se ne znam spremenit,priznam,da nimam zdaj dolgih las za uredit priznam,da so zdaj moji lasje kot bi se peljal na motorju,ko rastejo,čeprav se nisem nikol še peljal na motorju,priznam,da tko zgleda moja frizura. :inocent:

ti priznavej kolkor češ...

konckoncou ti je use dovoljen x:)x če seweda s tem ne jebeš drugega.

wažn je, da se ne obtožuješ x:)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Res, Aboyanasana, mislim da precej kompliciraš in se preveč obremenjuješ z vsem mogočim.

In zakaj danes pišeš v moški osebi?

...

Ja Janko, sej zato pa vse priznam. Računam, da se mi bo potem 1/2 oprostilo. x:Dx x;)x

Un k je pa tih, pa ni nič naredil narobe. x:o)x x:Dx

Ker pač ni priznal.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Res, Aboyanasana, mislim da precej kompliciraš in se preveč obremenjuješ z vsem mogočim.

In zakaj danes pišeš v moški osebi?

...

Ja Janko, sej zato pa vse priznam. Računam, da se mi bo potem 1/2 oprostilo. x:Dx x;)x

Un k je pa tih, pa ni nič naredil narobe. x:o)x x:Dx

Ker pač ni priznal.

hm očitno sem imela tak dan,da sem pisala v ženskem spolu s fantom se večina časa tko tudi pogovarjam sem pršel domov....itd

kaj vem navada.Njemu je ok :o|o:

priznam,da se že veselim,priznam,da sem vesela in nisem debela,priznam,da sem nizka in nisem visoka,priznam,da znam plavat,priznam,da,ko sem bila majhna nism htela it v vodo,priznam,da so me naučil plavat tko,da so me vrgl v vodo,priznam,da se mi ni dal nikol velik hodit,priznam,da,ko sem bla mejhna nisem hotla dat roke mami pa sem po bregu padla pa vse zobe zbila,priznam,da nisem vedno angel,priznam,da ne nosim sončnih očal k ne vidim skoz,ker so temne in se ne vidi skoz priznam,da sem že vozil čoln in,da sem že padu v vodo,priznam,da sem že bil na morju ampak zaradi mojega kričanja v šotoru,so misnli,da se podira šotor zato sem prižgal vžigalice in je zagorelo,nisem jaz pržgal sem pa položil nekaj na hladilnik zato nisem krivec in ne grem v zapor še vedno sem nedožen.A šotora ni bilo več samo še polovico.

ne nosim sončnih očal nosim pa modrc ampak ne vidi se tok skozi kakor pri sončnih očalah zato priznam,da nosim modrc.Lažem ne nosim ga zdaj, (inocent)oprosti,ker lažem,sem rekla,da tudi lažem in govorim resnico :o|o: ampak kadar lažem povem vse po resnici.

aboyanasanna, punca, ki govoriš, kot fant...a si ti mogoče iz Gorij pri Bledu, ker tam govorijo vse punce na fanta? x:o)x

priznam, da sem danes na delavnici o super kreativnosti užival x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

aboyanasanna, punca, ki govoriš, kot fant...a si ti mogoče iz Gorij pri Bledu, ker tam govorijo vse punce na fanta? x:o)x

priznam, da sem danes na delavnici o super kreativnosti užival x;)x

jaz sem iz gorenske prihajam,gorenc ostajam in potice delim,preselila se na primorsko x^x čeprav letos me sneg ni zametal

čakam na sneg pa ne pride do sem,mal bi po snegu hodil snežinke pobiral a raje vzel sem mornarja zato na morje sem šel

z barko,raje mornarja sem vzel,po zimi ko sneg zapade vedno rdeč nos sem mel x:o)x kot rudolf,ki kaže božičku kam v katero smer mora a žal letos pozabil sem na božička,ker sem že prestar,da bi vrjel,vzel sm mornarja.Zdaj trpi ane? x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...