Beli lotos 19. november 2012 Prijavi Deli 19. november 2012 Priznam da, za blaženi mir mami vedno rečem, da ima lepo novo barvo las, tud če mi barva ni všeč Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 19. november 2012 Avtor Prijavi Deli 19. november 2012 Priznam da, za blaženi mir mami vedno rečem, da ima lepo novo barvo las, tud če mi barva ni všeč lažeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 19. november 2012 Prijavi Deli 19. november 2012 lažeš Ni to ravno laž. Če meni ni všeč barva še ne pomeni da to ni lepa barva. Vsak ima svoj okus. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. november 2012 Prijavi Deli 19. november 2012 jes pa priznam al pa ne... to niti malo ne spremeni dejstva...da učasih za kako stvar rabim leeeeeeeetaaaaaa... da, ko neki že vem...da počas začnem tut kej migat... matr sm faca Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 19. november 2012 Prijavi Deli 19. november 2012 ti priznavej kolkor češ... konckoncou ti je use dovoljen če seweda s tem ne jebeš drugega.wažn je, da se ne obtožuješ jaz pa priznam..da me včasih prime, da bi koga jxxxx..priznam, da je moj današnji danes tak, da bi nekoga z veseljem nabutala..a je to hudo grdo?..pa tud priznam, da se mi zdi ta svet včasih zajebano krut.a je to tud grdo?..saj na koncu je vse duhovno.. Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. november 2012 Prijavi Deli 19. november 2012 priznam, da je moj današnji danes tak, da bi nekoga z veseljem nabutala.. a je to tud grdo?..saj na koncu je vse duhovno.. med vrsticam se tole mau powršno loh tut prebere, da si priznala, da maš usak dan druzga nene... nikakor ni grdo...in itaq, da je duhovno sam še povej, kolk je čakalne dobe pa kuko kej kuhaš... pa take malenkosti Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 19. november 2012 Prijavi Deli 19. november 2012 Ahhh, Janko..a bi res bil rad tepen??.. Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. november 2012 Prijavi Deli 19. november 2012 Ahhh, Janko..a bi res bil rad tepen??.. nooooooooooooooo.........to pa bi blo grdo. priznam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 19. november 2012 Prijavi Deli 19. november 2012 nooooooooooooooo.........to pa bi blo grdo. priznam ..vidiš..take smo babe..priznam Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. november 2012 Prijavi Deli 19. november 2012 ..vidiš..take smo babe..priznam samo braz vas bi bli na swetu samo desci. priznam.in blo bi na cajte skrajno bedno... (občasno priznam) Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 19. november 2012 Avtor Prijavi Deli 19. november 2012 priznam,da sem danes jokala tri ure Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 19. november 2012 Prijavi Deli 19. november 2012 zakaj...? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 19. november 2012 Avtor Prijavi Deli 19. november 2012 zakaj...? spomini na preteklost in fanta je neki motlo dons... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 19. november 2012 Prijavi Deli 19. november 2012 se mi zdi,da je ok,to sem jaz mogoče bi mi moglo biti žal zato? vem vse kar mi poveš Nevem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 20. november 2012 Avtor Prijavi Deli 20. november 2012 priznam,da mi je douhčas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 20. november 2012 Prijavi Deli 20. november 2012 spomini na preteklost in fanta je neki motlo dons... ti nežna dušica...spomini so samo spomini ni potrebno, da so tudi danes tvoja realnost...počasi jih izpusti, da boš lahko živela sedanjost... **** priznam, da vedno vse priznam http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 20. november 2012 Avtor Prijavi Deli 20. november 2012 ti nežna dušica...spomini so samo spomini ni potrebno, da so tudi danes tvoja realnost...počasi jih izpusti, da boš lahko živela sedanjost... **** priznam, da vedno vse priznam http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif hvala res sem taka k si napisala dons me je neka gospa razjezila k me je neki obtoževala za brezveze in jst ji prvič kr oprostila ona pa lahko obtožuje mene ampak ponavadi je ravno obratno taki so ljudje,tisti k zelo obtužuje naj bi bil kriv drugi torej jaz pa je ravno nasprotno sam potem se vseeno ti slabo počutiš samo moram se zase postavit,sam vseeno se slabo počutiš ob obtožbah nečesa moram se zavedat,da niso vsi tko k jst lahko jim sproti oproščam samo naj me ne obtožujejo k ne vedo kaj je v ozadju,zakaj bi obtoževal nekoga k ne ve kaj je za steno,to tok ne maram.... sam moram prostit sam ni dobro,da jaz se potem slabo počutim težko razumem to,da taki ljudje obstajajo in jih je večina takih ravno zato,ker to zelo težkorazumem,da so taki potem mislim,da si ti čudn,da je s tabo kaj narobe ampak vedno je obratno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 20. november 2012 Avtor Prijavi Deli 20. november 2012 po resnici je z njimi nekaj narobe,ne morejo se opravičit majo polno problemov doma potem je lahko vsak drugi kriv za vse k mi fant pravi,da sem lepa,da misli na zunaj pa na znotraj,bi res enkrat rada vidla to,da ne obtožujem sama sebe za vso bolečino k jo čutim,k jo bi morali drugi,k njimi se zdi,da je vse v redu,da ne naredijo nič narobe,saj so lahko vsi drugi lahko krivi,jaz,najbrš k so me starši vodili se zdi to čisto normalno,oni vedno vse kako moraš fukcjonirat kako moraš živet,kakšen mora biti tvoj dan,kakšna opravila dnevna moraš opravlat,in to naj bi bilo neko pravilo,da delam prav ampak vse kar oni govorijo je čist drugače NI PRAV in včasih bi res rada se zavedala,da včasih resnično prav razmišlam,da ne razmišlam tako narobe kakor drugi pravijo,da mogoče več razumem kakor si sploh mislim ampak še vedno sebe boš obtoževal za vse druga napake k jih nis ti naredil.Predvsem k ne razumeš,da drugi delajo napake,ker te krivijo za vse nihove napake k jih imajo,rada bi enkrat resnično vedla,da moje razmišlanje ni tok narobe k razmišlanje teh ljudi . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 20. november 2012 Avtor Prijavi Deli 20. november 2012 jaz bi se z vsemi družla povezala,pomagala sam te ljudje so ne razumem sploh zakaj naj bi se vsi povezali med sabo pomagali oh ja sem čudak ampak sem dober čudak nisem slab priznam. zakaj se ne bi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 20. november 2012 Prijavi Deli 20. november 2012 priznam da nč ne zastopm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 22. november 2012 Avtor Prijavi Deli 22. november 2012 priznam danes,da nisem večerjo skuhov mojemu mornarju,da je ostal lačen brez malce na morju uzel je kruh in je šel na moresaj je rajš kje drugje dubu,ker pri men ni dubu sam potem je lovu z ribiško palco in ulovu zelo veliko ribo,ta riba je odprlausta n mu vzela kruh,pa je rekla to je moje in ušla globoko u more,mornar je bil žalosten,ki ni mel več kaj poskusit zato je priznal,da ni bil doberpriznal je,da ne bi smel tako nedovžni živalci škodit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. november 2012 Prijavi Deli 22. november 2012 priznam, da danes nisem ok,priznam pa tudi, da bom kmal, takoj po službi ...lepo sama hopsnila v sosednji bar na eno veelllliiiiiko pivo,pržgala tri čike zaporedoma in šele nato šla skulirana domov k dragemu Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 22. november 2012 Prijavi Deli 22. november 2012 priznam, da Cigančici ne bi pripisala cigaret...priznam, da pir je pa ok in tudi jz sem po kosilu kozarček metliške črnine... 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. november 2012 Prijavi Deli 22. november 2012 hehehehe, cigareti ,ja neki morm...še zaenkrat 1 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 26. november 2012 Prijavi Deli 26. november 2012 priznam, da me je prizadelo, da mam že tri dni kamen v želodcu....in priznam, da nisem bila sposobna objeti mame zaradi lastne bolečine in strahu, da bom z izbruhom joka naredila še slabše....priznam, da ga bom pogrešala...našega kužota, ki je v soboto odšel k počitku 1 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.