Skoči na vsebino

priznam,da....kaj priznaš danes?

aboyanasanna

Recommended Posts

jes pa priznam al pa ne... to niti malo ne spremeni dejstva...

da učasih za kako stvar rabim leeeeeeeetaaaaaa...

da, ko neki že vem...

da počas začnem tut kej migat... :8):

matr sm faca x8Dx x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

ti priznavej kolkor češ...

konckoncou ti je use dovoljen x:)x če seweda s tem ne jebeš drugega.

wažn je, da se ne obtožuješ x:)x

jaz pa priznam..da me včasih prime, da bi koga jxxxx..

priznam, da je moj današnji danes tak, da bi nekoga z veseljem nabutala..

a je to hudo grdo?..

pa tud priznam, da se mi zdi ta svet včasih zajebano krut.

a je to tud grdo?..

saj na koncu je vse duhovno..

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

priznam, da je moj današnji danes tak, da bi nekoga z veseljem nabutala..

a je to tud grdo?..

saj na koncu je vse duhovno..

med vrsticam se tole mau powršno loh tut prebere, da si priznala, da maš usak dan druzga xsrcx

nene... nikakor ni grdo...in itaq, da je duhovno x:)x

sam še povej, kolk je čakalne dobe xcivx

pa kuko kej kuhaš... pa take malenkosti x:px x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

spomini na preteklost in fanta je neki motlo dons...

ti nežna dušica...spomini so samo spomini ni potrebno, da so tudi danes tvoja realnost...počasi jih izpusti, da boš lahko živela sedanjost...

priznam, da vedno vse priznam http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

ti nežna dušica...spomini so samo spomini ni potrebno, da so tudi danes tvoja realnost...počasi jih izpusti, da boš lahko živela sedanjost...

priznam, da vedno vse priznam http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

hvala res sem taka k si napisala dons me je neka gospa razjezila k me je neki obtoževala za brezveze in jst ji prvič kr oprostila ona pa lahko obtožuje mene ampak ponavadi je ravno obratno taki so ljudje,tisti k zelo obtužuje naj bi bil kriv drugi torej jaz pa je ravno nasprotno sam potem se vseeno ti slabo počutiš :V:

samo moram se zase postavit,sam vseeno se slabo počutiš ob obtožbah nečesa moram se zavedat,da niso vsi tko k jst lahko jim sproti oproščam samo naj me ne obtožujejo k ne vedo kaj je v ozadju,zakaj bi obtoževal nekoga k ne ve kaj je za steno,to tok ne maram....

sam moram prostit sam ni dobro,da jaz se potem slabo počutim :sori:

težko razumem to,da taki ljudje obstajajo in jih je večina takih ravno zato,ker to zelo težko

razumem,da so taki potem mislim,da si ti čudn,da je s tabo kaj narobe ampak vedno je obratno

po resnici je z njimi nekaj narobe,ne morejo se opravičit majo polno problemov doma potem je lahko vsak drugi kriv za vse k mi fant pravi,da sem lepa,da misli na zunaj pa na znotraj,bi res enkrat rada vidla to,da ne obtožujem sama sebe za vso bolečino k jo čutim,k jo bi morali drugi,k njimi se zdi,da je vse v redu,da ne naredijo nič narobe,saj so lahko vsi drugi lahko krivi,jaz,najbrš k so me starši vodili se zdi to čisto normalno,oni vedno vse kako moraš fukcjonirat kako moraš živet,kakšen mora biti tvoj dan,kakšna opravila dnevna moraš opravlat,in to naj bi bilo neko pravilo,da delam prav ampak vse kar oni govorijo je čist drugače NI PRAV in včasih bi res rada se zavedala,da včasih resnično prav razmišlam,da ne razmišlam tako narobe kakor drugi pravijo,da mogoče več razumem kakor si sploh mislim ampak še vedno sebe boš obtoževal za vse druga napake k jih nis ti naredil.Predvsem k ne razumeš,da drugi delajo napake,ker te krivijo za vse nihove napake k jih imajo,rada bi enkrat resnično vedla,da moje razmišlanje ni tok narobe k razmišlanje teh ljudi .

priznam danes,da nisem večerjo skuhov mojemu mornarju,da je ostal lačen brez malce na morju uzel je kruh in je šel na more

saj je rajš kje drugje dubu,ker pri men ni dubu sam potem je lovu z ribiško palco in ulovu zelo veliko ribo,ta riba je odprla

usta n mu vzela kruh,pa je rekla to je moje in ušla globoko u more,mornar je bil žalosten,ki ni mel več kaj poskusit zato je priznal,da ni bil dober

priznal je,da ne bi smel tako nedovžni živalci škodit :o|o:

priznam,

da danes nisem ok,

priznam pa tudi, da bom kmal, takoj po službi ...lepo sama hopsnila v sosednji bar na eno veelllliiiiiko pivo,

pržgala tri čike zaporedoma in šele nato šla skulirana domov k dragemu :vio: x^x x8Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

priznam, da me je prizadelo,

da mam že tri dni kamen v želodcu....in priznam, da nisem bila sposobna objeti mame zaradi lastne bolečine in strahu, da bom z izbruhom joka naredila še slabše....

priznam, da ga bom pogrešala...našega kužota, ki je v soboto odšel k počitku :V:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...