Skoči na vsebino

iščem prijatelje

aboyanasanna

Recommended Posts

:) Upam, da bo kaj učinka. :palec:

Drugače ti pa svetujem, da še malce *razširiš* tole svojo 'akcijo' na še kake druge portale, ki so namenjeni prav temu, kar želiš in iščeš in kjer bo recimo tudi več mladih oz. takih, ki so bolj ujemajoči s tabo in imajo podobne interese. :)

No, mogoče pa se tudi tu s kom povežeš, nikoli ne veš, na raznih koncih lahko srečaš ljudi, ki bodo morda kasneje tvoji prijatelji. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Škoda.

Ampak vsake toliko je očitno čisto kul malo 'prevetriti' in zamenjati to okolje, če meniš, da ni kaj prida.

Vsakdo si zasluži dobre prijatelje, ne slabih.

Seveda pa prijatelji niso samoumevni in ni samo od njih odvisno, kakšen bo odnos.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:) Upam, da bo kaj učinka. :palec:

Drugače ti pa svetujem, da še malce *razširiš* tole svojo 'akcijo' na še kake druge portale, ki so namenjeni prav temu, kar želiš in iščeš in kjer bo recimo tudi več mladih oz. takih, ki so bolj ujemajoči s tabo in imajo podobne interese. :)

No, mogoče pa se tudi tu s kom povežeš, nikoli ne veš, na raznih koncih lahko srečaš ljudi, ki bodo morda kasneje tvoji prijatelji. :)

kakšne portale,mi boš mogla povedat?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...