aboyanasanna 19. november 2012 Prijavi Deli 19. november 2012 iščem iskrene,zveste prijatelje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2012 Prijavi Deli 19. november 2012 Upam, da bo kaj učinka. Drugače ti pa svetujem, da še malce *razširiš* tole svojo 'akcijo' na še kake druge portale, ki so namenjeni prav temu, kar želiš in iščeš in kjer bo recimo tudi več mladih oz. takih, ki so bolj ujemajoči s tabo in imajo podobne interese. No, mogoče pa se tudi tu s kom povežeš, nikoli ne veš, na raznih koncih lahko srečaš ljudi, ki bodo morda kasneje tvoji prijatelji. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 19. november 2012 Prijavi Deli 19. november 2012 Jaz jih pa malo zpuščam, kajti vsiskupaj so kooomaj za enega slabega http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Žal 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2012 Prijavi Deli 19. november 2012 Škoda.Ampak vsake toliko je očitno čisto kul malo 'prevetriti' in zamenjati to okolje, če meniš, da ni kaj prida.Vsakdo si zasluži dobre prijatelje, ne slabih.Seveda pa prijatelji niso samoumevni in ni samo od njih odvisno, kakšen bo odnos. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 19. november 2012 Avtor Prijavi Deli 19. november 2012 Upam, da bo kaj učinka. Drugače ti pa svetujem, da še malce *razširiš* tole svojo 'akcijo' na še kake druge portale, ki so namenjeni prav temu, kar želiš in iščeš in kjer bo recimo tudi več mladih oz. takih, ki so bolj ujemajoči s tabo in imajo podobne interese. No, mogoče pa se tudi tu s kom povežeš, nikoli ne veš, na raznih koncih lahko srečaš ljudi, ki bodo morda kasneje tvoji prijatelji. kakšne portale,mi boš mogla povedat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.