Skoči na vsebino

moje misli,moj dnevnik

aboyanasanna

Recommended Posts

če kdo želi komentirati naj,razmišlam,da je grozno težko najti prave prijatelje skoraj nemogoče ampak na vse moči kar jih imam bi rada,da imam,da mi nekaj premankuje kaj želite v življenju početi? :inocent:jaz ne morem spati pa bi spala pa ne morem in če se uležem pa ne morem zaprem oči ampak spanca ni kaj naj bi bilo pomen življenja če bi ljudje znali razmišlati ob tej pozni uri,no jaz imam nenormalno rada kužke,je ko neka obsedenost a če sem čisto odprta z vami sem obsedena tudi s tipkovnico na računalniku xcivx predvsem intrnet kako bi se tega znebil?kako le,ker imam tok misli vedno bom pisala tuki,da ne bom šarila po forumu neprimerne objave na tujo temo in moje besede na drugo temo,čeprav imam fanta k je nenormalno dober mi ni dovol,nekaj manka naj bi v življenju vedno nekaj mankalo?da nikoli ni vse?ali samo jaz tako mislim in gledam na to,te stvari,ne vem raznorazne stvari se sprašujem k nimajo nobenega smisla pa vseeno,so tukaj raznorazne stvari,malo sem zmedena in le zaspim takrat,ko res pišem in potem končno me zmanka,in da me končno zmanka rabim tu pisat.Zato bom še nekaj časa težila.

Sem brez prijateljev ne vem ali je to normalno ali ni,zame očitno je to normalno sam kaj za druge?ne vem

Deli na socialnih omrežjih

Povsem normalno je, da si brez prijateljev..trenutno..

in povsem normalno je, da bodo prišli v tvoje življenje pravi prijatelji..

pa tud normalno je, da kdaj samo jokaš..

so dnevi za jok, pridejo dnevi za smeh..za bluz..za iskanja..za obup..

vse to so...nitke življenja..

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Povsem normalno je, da si brez prijateljev..trenutno..

in povsem normalno je, da bodo prišli v tvoje življenje pravi prijatelji..

pa tud normalno je, da kdaj samo jokaš..

so dnevi za jok, pridejo dnevi za smeh..za bluz..za iskanja..za obup..

vse to so...nitke življenja..

so dnevi,k imaš grozno nesrečno življenje in življenje je kruto in boli me,srček

ampak mora iti kdaj tudi na bolše se mi zdi.

Včasih se od kod prikradejo oblaki, pride do nevihte, dežja, ampak vedno se nato zjasni in posije sonček. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/edoom16.gif

Ne preveč jokat Aboyanasanna, saj bo kmalu boljše, boš videla. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/OK-thumb.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/love3.gif

(¯`v´¯)

`*.¸.*´

¸.•´ ¸.•*¨)¸.•*¨)

(¸.•´(¸.• (¸.•´¸¸.•¨¯`•.¸¸.♥SarahMichelle♥

(¯`v´¯)

`*.¸.*´

¸.•´ ¸.•*¨)¸.•*¨)

(¸.•´(¸.• (¸.•´¸¸.•¨¯`•.¸¸.♥SarahMichelle♥

Zahvala za vse lepe stvari in dobre v mojem življenju zahvala nekomu,ki vrjame vame,da najdem v nesreči še večjo srečo,hvala za vse upanje,hvala,da nekdo zgoraj če obstaja ni pozabil name in,da še vedno vrjame vame,hvala za to moč in to upanje v močne sile,ki obstajajo, v katere vrjamem.Hvala za to upanje,ki jo nikoli ne izgubim,hvala,da vrjamem,da se lahko s tem borim in peljem moj voz naprej,najlepša hvala za te sile močne,ki mi kažejo pot,kam grem,kam se peljem

in nikoli ne pozabim,kdo sem.Ker kamorkoli grem

še vedno vrjamem,do danes,do zadnega dne.

kam se peljem.

ZASTAVLJANJE CILJEV

Brez ciljev smo kot kapitan brez krmila. Cilji nas vodijo v željeno smer in osmislijo naše življenje. Brez njih je življenje lahko povprečna sivina.

Razmislite o svojih željah in kje se vidite čez določen čas, vzemite list papirja in si jih zapišite, tako boste imeli vizijo jasno pred sabo in vam bo lažje pluti skozi življenje. Vsak dan ta list papirja z svojimi cilji preberite, da boste dobili zagon za delovanje, saj ko zapišemo dobimo motivacijo za uresničevanje le teh.

Zakaj eni uspejo drugi pa ne? Ker eni verjamejo vase drugi pa mislijo, da niso sposobni uspeti. Vsak se je rodil z darom zmagovalca. Zastavljanje ciljev pa je na poti do zmage pomembno orodje. Izstopite iz mišljenja, da niste dovolj dobri, da uspeh ni vaša usoda..., verjemite, da imate dar. Vsak človek ga ima, le ne prepozna ga. Razmislite kaj si resnično želite v življenju, zapišite vse korake, ki bi vas vodile do željenega in začnite delovati v tej smeri.

STE ROJENI ZMAGOVALCI, VSI BREZ IZJEM, VERJEMITE IN ZGODILO SE VAM BO:)))

se mi zdi,da mi ful koristi kar sem prebrala

Se zdi,da si edini,ko ne more naprej ampak tvoje srce je tako prazno,ko ne vidiš tvoje sence na tej cesti več še vedno piha veter in trava ob cesti kjer si bil,trava postrani pada na vse strani v smeri vetra,ko moje srce je polno spominov, poslušam pesem tvojo res pogrešam to ampak si nekje vmes med tabo in med sabo,ko moje srce polno je ga delčki puščajo pri tebi ampak to je samo moja fantazija vsa,ko vidim spomine,kako veš kam greš,ko veš,da si mogoče edini,ki še vedno joče za te dni,ki so popolne in v resnici jih nikoli ni bilo,moraš poskusit pozabiti,odnehati sovražiti srce izbrisati,za te umrle dni,kako veš,da sploh ljubiti znaš,ko nikoli nisi poskusil,tvoje napake delajo moje spomine prazne a kljub temu,nikoli ne pridem na

enako mesto kjer si bil nikoli ne vem če še kdaj stojim tam kjer sva midva stala,se skriješ za steno spominov,nisi bil edini,ki so spomini bili, lahko se skriješ za steno ampak nikoli več ne boš našel,ko si nekoč imel,upaš,da boš nekoč kdaj še vedno stal tam,ko solze si lil in prosil,da prideš nazaj nisi edini zakaj liješ solze te spomini vedno bodo bli, ne bodo samo te zdaj,kamorkoli boš šel bodo nove ampak,ko se le spovnim na te dni sreče,kjer stojiš z mano največji sovražnik se mi zdi srce,da spusti te končno propadejo na vse strani ledenega stekla tak pomen si imel je kot,da je edino kar je ostalo

mogoče življenje ni popolno vedno,ni poti nazaj,ne moreš izbirat kaj ti dela pomen na vse strani ledenega stekla z ostrino srca,ki je propadala,lomila,solze največji pomen še vedno čutim,da želim nazaj te dni,ki sploh niso obstajale nimaš na izbiro izbirati moraš naprej čeprav se nikoli ne konča spomini so bli,spomini bodo moraš živeti to življenje,je edini način čeprav si marsikaj pustil v srcu drugih,ki nisi bil zanje nihče,noben pomen ampak moraš živeti naprej,ker je edino kar imaš propadajo na vse strani ledenega stekla kot,da je edino kar je ostalo,to je bil tvoj pomen,ko najdem svoj dom v fantaziji in predstavi nekaj kar ni.

Kar je suho,posušeno in kljub temu močno to služi našemu pomenu,spominov.

tebi

Ptica leti po nebu gor,naravnost,počez,naprej nazaj,postrani,na levo,na desno,izmerno desno,izmerno levo,mal mn levo,mal mn desno,sliši se jo njen zvok zjutraj in šviga vsepočes,vsepovsot napravnost in naprej in nikoli se ne sprašuje zakaj leti,kam leti,kje bo in kako bo,samo leti,šviga skozi veter v kraje,v čudovite stvari čuti zrak,svobodo leti tako nežno a kljub temu mirno šviga kot občutek vetra in kljub temu,da leti nežno je moč zelo globoka z vso energijo kot leti in čuti veter na svojih krilih,tako se počuti svobodno.Kot pesem k izgubi moč in spet nežno deluje nate kot močan vihar vetra.Ki je neka teža na tebi,teža nekaj težkega,ko letiš imaš vse na sebi,vso skrb,vse kar imaš v življenju cel delček tvojega življenja vsak trenutek,ki ga lahko ujameš,se ga spovniš ampak ti letiš,čeprav je vse na tebi.čisto vse vsako dejanje,vsak trenutek,vsaka poteza,ko jo narediš,če si predstavlaš vse je na kupu,vse tvoje življenje je v enem samem letu. Vendar kmalu te zbudi tista svoboda k jo čutiš,prebudiš se,nekdo te prebudi,reče zbudi se ampak ti se ne moreš zbuditi niti se nočeš preveč čutiš sebe,občutek,nisi v realnosti,ne veš kaj boš naredil potem,nisi še vedno čutiš,neko moč,da se nočeš zbuditi,da si lahko samo ti v tem kupčku pisanja,tebe sploh ni,želiš ostati v tem vetru svobode.Letiš kot ptica,si le ptica zdaj nič drugega,ti si le ptica zdaj k čuti veter in potuješ hitro kakor se le,da z vso močjo ne veš kam boš prišel niti kam greš ampak ničesar ne potrebuješ samo ptico zatem se ustaviš potrebuješ več kot samo ptico,imaš ptico v sebi će jo opaziš,vsak jo ima ampak potrebuješ več potrebuješ dve ptici iz dve ptici sestaviš eno potem imaš vse ne potrebuješ nič,te ne skrbi,da bi se zbudil samo letaš z njo. Te ne skrbi,da si v neralnem svetu imaš dve ptici oziroma eno samo in dve ptici sta relanost,ena sama ptica pa je nerealna,sama leta in potuje,sama išče,sama ima težo,preveliko težo,ko ena sama ptica deli težo z drugo svobodno leta. Ene same ptice ni.

http://ff.24ur.com/furniture/images/spacer.gif

morje in dom 19.08.2012 / 11:45 zapiha veter pesem poje

ne vem kako se piše veter

pesem,ko valovi,čudoviti so

ne vem življenje kako se piše,ne

kako se zbriše

zapiha riše valove življenja

trenutka veselja,ko zapiha

skozi okno avtomobila

domov hiti k tebi,zrak

želi,moč dobi,svobode

se ne boji

kril,moči,zraka

počasnega občutka

vetra do cilja poje

trenutka popolnosti

svobode žvižga v nov

dom hiti

galebi dobijo krila

in krila obleke,da lahko

plešejo to pesem

I´m tired of playing the part

Of a girl who HELP YOU , couldn´t use her heart.

I´m broken, torn and scarred

From all the poison they have

You´ll follow me into my dreams

And Iˇll wash my hands of this tragic mess,

But truth can´t cure the blind, if

they don´t care to see.

I wish i can change your mind...

there is happiness in your life

FOR YOU

ljudje 13.07.2012 / 01:57 ljudje k se te ne zaslužijo,nikoli

ne bodo imeli več podpore pri tebi

k zlorabijo tvoje zaupanje.

lahko gredo drugam.

Nikoli več jih ne boš gledal tako kot

prej,če prosili te bodo obrnil

se boš stran in šel naprej.

Želim tebi ne mislim sebi ampak tebi

that you will be happy....

I want you to you to be happy every day, every day

every night oll day

I do not want anything for myself

but for you,i do

i want for you this way,i want for

you oll you want,i want for you.

bela streha vrh gora

sive ceste sred morja

okoli njih posuta tla

cele zvezde popolne

ogromne sijoče rožice

sijoča streha,bela

marjetica,dežne kaple

sredi ogromnega travnika rosa

valovi,sredi rose trava raste

sredi dneva,sonce sije

bela streha kamena

zidana.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...