bumblebee 23. december 2012 Prijavi Deli 23. december 2012 Zasledil sem tale video posnetek. Na kratko, fant v videu se predstavi in vabi na obisk njegove osebne spletne strani, ki je v prvi vrsti namenjena "iskanju punce". Vse skupaj je sicer predstavljeno z neko mero šaljivosti, ampak mi v splošnem deluje kar resno. Preizkusil sem že kakšno spletno stran za zmenkarije, vendar je njegov način le nekaj bolj zanimivega oz. unikatnega. Malce me mika, da bi tudi sam izvedel kakšno podobno "foro", le da mogoče ne v takih razsežnostih. Preden se odločim za tak korak, pa bi želel "potipati teren"... Torej, drage punce, dekleta, dame in gospe: prosim za kakšno mnenje. Kakšna se vam zdi ideja? Bi katera od vas tega fanta kontaktirala? Ga je morda že? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. december 2012 Prijavi Deli 23. december 2012 loh se trudiš kolkor češ, jih nouš tok dol dau, kuker sem jih jest učasih hotu.probaš pa seweda loh. u bistvu mooooooorrraaaššššššš....sam pazi, da nauš pozabu napisat, da wikend na morju ni ovira Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.