Marsa 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 Oh Julijana, kdo bi ti to zameril... ... sam, a ves, pol se nam pa ne da skoz istega cvekat (v kakih temah ko kdo kaj sprasuje, pol pa uleti kdo z linkom, se pa ne pogleda al se pa onemu celo zamalo zdi... )... Nic hudega, ce so koristne zadeve dvakrat (ali desetkrat), saj nisi edina (), ki ne bere vsega nazaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Hvala. Lep dan Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Ima naše velemesto zdajle novo trgovino Euro spin imenovano in tam je ne moreš verjeti 1 l amonijaka za celih 85 sit tolarjev. Torej će obstaja kje v Sloveniji še tale trgovina in če je kdo še željan amonijaka - sicer odišavljenega...brž tisto trgovino. Roko na srce - še vedno pa je varno pospravljen pod stopnicami. Čakam zdaj, da bo prenehalo deževje in ga preizkusim na oknih. Verjetno pa prej na cunjah, ker moji boljši polovici ne glede kaj vlijem kam uniforma še vedno smrdi( po uniformi pač..) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2005 Avtor Prijavi Deli 24. april 2005 saj sem razmisljala - najbrz so se clo sam zmotili al kaj tacga, ker je to nemogoce... Fajn, fajn... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Točno nate sem zadnjič v tisti trgovini pomislila. Mene bi mend kap, če bi mi kdo hotel 4 jurje za l amonijaka skasirat. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2005 Avtor Prijavi Deli 24. april 2005 ja no, saj mene je tud skor, halo, kot da kupujem Plutonij. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ima naše velemesto zdajle novo trgovino Euro spin imenovano in tam je ne moreš verjeti 1 l amonijaka za celih 85 sit tolarjev. Torej će obstaja kje v Sloveniji še tale trgovina in če je kdo še željan amonijaka - sicer odišavljenega...brž tisto trgovino. Roko na srce - še vedno pa je varno pospravljen pod stopnicami. Čakam zdaj, da bo prenehalo deževje in ga preizkusim na oknih. Verjetno pa prej na cunjah, ker moji boljši polovici ne glede kaj vlijem kam uniforma še vedno smrdi( po uniformi pač..) Kaj pa piše na embalaži? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Heh zdajle si me.Parfumirani amonijak. Je še polno takšnih koncentriranih zadev na tistem kupu( v uč mi je padel še alkohol...)Plutonij Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2005 Avtor Prijavi Deli 24. april 2005 ja pol je najbrz tak kot oni italijanski oz. isti - profumato. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Ne najdem Kako odstranim madez iz olja breskovih koscic iz jogija? Kaksna ideja??? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 S kemijo(agresivno) ali ne (naravno)? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Naravno, ce se da...sem razmisljala o kisu? da namocim papirnate servete v kis in polozim na jogi? sam ne vem, ce ne bom zasmradila cele spalnice pol.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Kis ti zna rjave madeže pustit. Jaz za take trdovratne stvari uporabim astonish-ev odstranj. madežev, čeprav nisem prav navdušena nad tem, tako da bom tudi jaz vesela, če bo kdo napisal kakšno bolj naravno varianto....grem gledat v eno knjigo...sem se spomnila... Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 V knjigi PRIPOROČILA ZA ZELENO GOSPODINJSTVO sem našla tole:MAŠČOBA: potresemo jo s soljo, prepojeno z etilnim alkoholom, počakamo, da se osuši in skrtačimo. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 etilni alkohol...? to je ta cist klasicen iz lekarne najbrz.. moje znanje kemije na nuli.. OK, fino, ful hvala.. bom probala, pa porocam pol ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Ja-čisti alkohol. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 drgach grejo pa mastni madezhi iz tkanine tut s shkarjami zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 hi hi sm glih misla prdlagat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hi hi sm glih misla prdlagat no....de se zadrzhiva pr temi....pomaga tut polit z bebcinom pa zazhgat zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 so bolš škarje....pr bencinu je nevarnost da odstraniš še kej druge kot madež Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>so bolš škarje....pr bencinu je nevarnost da odstraniš še kej druge kot madež pr shkarjah tut.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 vidva pa glih nista Gorenca, če bosta vsak flek kr z ognjem počistla Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> pr shkarjah tut.... zlomk aja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> vidva pa glih nista Gorenca, če bosta vsak flek kr z ognjem počistla FLEK!!! jst bi cele rase zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.