Skoči na vsebino

Koristni NASVETI za gospodinjstvo

Marsa

Recommended Posts

Oh Julijana, kdo bi ti to zameril... xDDx

... sam, a ves, pol se nam pa ne da skoz istega cvekat (v kakih temah ko kdo kaj sprasuje, pol pa uleti kdo z linkom, se pa ne pogleda al se pa onemu celo zamalo zdi... x:Dx x:o)x)...

Nic hudega, ce so koristne zadeve dvakrat (ali desetkrat), saj nisi edina (x;)x), ki ne bere vsega nazaj. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• 4 weeks later...

Ima naše velemesto zdajle novo trgovino Euro spin imenovano in tam je ne moreš verjeti 1 l amonijaka za celih 85 sit tolarjev.

Torej će obstaja kje v Sloveniji še tale trgovina in če je kdo še željan amonijaka - sicer odišavljenega...brž tisto trgovino.

Roko na srce - še vedno pa je varno pospravljen pod stopnicami. Čakam zdaj, da bo prenehalo deževje in ga preizkusim na oknih. Verjetno pa prej na cunjah, ker moji boljši polovici ne glede kaj vlijem kam uniforma še vedno smrdi( po uniformi pač..) x8Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

xokx

saj sem razmisljala - najbrz so se clo sam zmotili al kaj tacga, ker je to nemogoce...

Fajn, fajn... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Točno nate sem zadnjič v tisti trgovini pomislila. Mene bi mend kap, če bi mi kdo hotel 4 jurje za l amonijaka skasirat.

<{POST_SNAPBACK}>Ima naše velemesto zdajle novo trgovino Euro spin imenovano in tam je ne moreš verjeti 1 l amonijaka za celih 85 sit tolarjev.

Torej će obstaja kje v Sloveniji še tale trgovina in če je kdo še željan amonijaka - sicer odišavljenega...brž tisto trgovino.

Roko na srce - še  vedno pa je varno pospravljen pod stopnicami. Čakam zdaj, da bo prenehalo deževje in ga preizkusim na oknih. Verjetno pa prej na cunjah, ker moji boljši polovici ne glede kaj vlijem kam uniforma še vedno smrdi( po uniformi pač..)  x8Dx

Kaj pa piše na embalaži?

fish is mute-fish knows everything-G.B.

Heh zdajle si me.

Parfumirani amonijak.

Je še polno takšnih koncentriranih zadev na tistem kupu( v uč mi je padel še alkohol...)

Plutonij x:Dx

ja pol je najbrz tak kot oni italijanski oz. isti - profumato.

Picasso

• 2 weeks later...

Ne najdem :sori:

Kako odstranim madez iz olja breskovih koscic iz jogija? Kaksna ideja???

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Naravno, ce se da...

sem razmisljala o kisu? da namocim papirnate servete v kis in polozim na jogi? sam ne vem, ce ne bom zasmradila cele spalnice pol..

loesje

Spet nazaj -

Kis ti zna rjave madeže pustit. Jaz za take trdovratne stvari uporabim astonish-ev odstranj. madežev, čeprav nisem prav navdušena nad tem, tako da bom tudi jaz vesela, če bo kdo napisal kakšno bolj naravno varianto....grem gledat v eno knjigo...sem se spomnila...

V knjigi PRIPOROČILA ZA ZELENO GOSPODINJSTVO sem našla tole:

MAŠČOBA: potresemo jo s soljo, prepojeno z etilnim alkoholom, počakamo, da se osuši in skrtačimo. xsrcx

etilni alkohol...? to je ta cist klasicen iz lekarne najbrz..

moje znanje kemije na nuli.. x:o)x

OK, fino, ful hvala.. bom probala, pa porocam pol ...

loesje

Spet nazaj -

:inocent: vidva pa glih nista Gorenca, če bosta vsak flek kr z ognjem počistla xcivx
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...