Tomas de Torquemada 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 Veseli nas, da ženske grešnice opuste tematiko, ki se pritiče le njihovim možem gospodarjem in da se končno pogovarjajo o gospodinjskih opravilih, področju kamor sodijo in kjer je po Božji volji njih mesto.Ženska mora skrbnos treči možu, cerkvenim dostojanstvenikom in Bogu Citiraj Mens sana in Inquisitio hispanaGloria in excelsis Deo Glória in excélsis Deo Et in terra pax homínibus bonæ voluntátis. Laudámus te, benedícimus te, adorámus te, glorificámus te, Grátias ágimus tibi propter magnam glóriam tuam, Dómine Deus, Rex cœléstis, Deus Pater omnípotens. Dómine Fili Unigénite, Iesu Christe, Dómine Deus, Agnus Dei, Fílius Patris: Qui tollis peccáta mundi, miserére nobis; Qui tollis peccáta mundi, súscipe deprecatiónem nostram, Qui sedes ad déxteram Patris, miserére nobis. Quóniam tu solus Sanctus, tu solus Dóminus, tu solus Altíssimus, Iesu Christe, Cum Sancto Spíritu in glória Dei Patris. Amen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 ko daš prati brisače, daj v posodico za prašek in za isplahovanje kak dl alkoholnega kisa...ta mehča vodo Sm pozabla vprašat še to: a to vsakič ko dam prat brisače - dam 1 dl alkoholnega kosa? Pol v posodico za prašek in pol za izplahovanje? Takoj na začetku? Danes sm kupla mehčalec od Froscha (1,80 € v dm), me zanima kaj bo. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 Kok sm bla pa v soboto razočarana se končno skipam v Eurospin (ok, res na Jesenicah, pa vseen) in NISO mel ne amonijaka, ne pralne sode Tko da....a kdo ve, je v lj.Eurospinu kej boljše Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 js sem pralno sodo nabavla v mullerju.....sam je dražja, nekaj čez € za pol kile Sm pozabla vprašat še to: a to vsakič ko dam prat brisače - dam 1 dl alkoholnega kosa? Pol v posodico za prašek in pol za izplahovanje? Takoj na začetku? Danes sm kupla mehčalec od Froscha (1,80 € v dm), me zanima kaj bo.ja vsakič....ker ni problem v tkanini..problem je v vodi mogoče dodaj 1 dl kisa h prašku in potem pol dl v posodico za spiranje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 tnx Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 Za Ljubljanski Euspin ne vem, pokliči in povprašaj.V Tržiču so imal vso robo pred nekaj dnevi. Sama nisem bila tam, soseda se je pohvlaila. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. junij 2009 Prijavi Deli 26. junij 2009 A kdo pozna ta Soda Stream?Sklepam, da gre za samo kemijo, kar se tiče pripravkov? Zanima me predvsem kot nadomestek Radenske, ki je pri meni stalno na sporedu. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. junij 2009 Prijavi Deli 27. junij 2009 Hladilnik / zamrzovalnik Optimalna temperatura v hladilniku je okoli 4-5°C. Z znižanjem temperature se poraba elektrike močno poveča, pri višji pa se hrana hitreje pokvari. Podobno velja za zamrzovalne skrinje, kjer je priporočena temperatura med -25°C do -15 °C. Pet stopinj nižja temperatura pomeni 25 odstotkov večjo porabo elektrike.Hladilnika in zamrzovalnika ne odpirajmo po nepotrebnem in ga takoj po uporabi zapremo.V hladilnik in zamrzovalnik damo le ohlajena in osušena živila, saj se sicer led hitreje tvori, to pa poveča porabo energije.Redno odstranjujmo ledene obloge. En sam milimeter ledu v hladilniku ali zamrzovalniku pomeni nekaj odstotkov večjo porabo elektrike.Dotrajano tesnilo na vratih takoj zamenjajmo.Zamrzovalnika ne postavimo v preveč topel prostor (na primer na balkon, ki ga sonce lahko močno segreje). Tako porabi naprava pri v prostoru z 21 °C namesto 20 °C okoli 6 % več elektrike.Velikost hladilnika in zamrzovalne skrinje izbiramo glede na svoje potrebe. Prazni hladilniki so največji porabniki električne energije.iz >> Nasveti za boljši nakup > Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. julij 2009 Prijavi Deli 3. julij 2009 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. oktober 2009 Prijavi Deli 13. oktober 2009 Peremo perilo Belo in svetlejše perilo perem z dodatkom lističev, ki nase prevzamejo sivino oz. barve. Pred leti je bila izbira ene ali dveh vrst zdaj jih je pa že blizu 10 različnih. Ali kdo opazi razliko med njimi? Ali se vam zdi učinek enak? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. oktober 2009 Prijavi Deli 13. oktober 2009 listicev? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
marjetka* 13. oktober 2009 Prijavi Deli 13. oktober 2009 listicev? lističi, ki lovijo barve.probala sem dve vrsti teh lističev in vsi so enako učinkoviti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. oktober 2009 Prijavi Deli 13. oktober 2009 jst uporabljam (zelo občasno) lovilce znamke Omino Bianco (semizdi). Kar v redu. Je pa res, da drugih znamk nisem preizkusila. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. oktober 2009 Prijavi Deli 15. oktober 2009 ce vam je zoprno stiskat tubo (recimo sojine pastete, zeliscnega namaza, majoneze, zenfa, hrena, whatever...), ki gre proti koncu vzamete pokrovcek od kozarca vlozene zelenjave (recimo kumarice, rdeca pesa ipd) in z njim (po)drgnete tubo od spodaj proti vrhu. sam pogruntu in super deluje Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2009 ce vam je zoprno stiskat tubo (recimo sojine pastete, zeliscnega namaza, majoneze, zenfa, hrena, whatever...), ki gre proti koncu vzamete pokrovcek od kozarca vlozene zelenjave (recimo kumarice, rdeca pesa ipd) in z njim (po)drgnete tubo od spodaj proti vrhu. sam pogruntu in super deluje Ja, pa ne sam zarad 'zoprnosti'. Pac pa tud zarad varcnosti. Jaz jo 'polikam' na robu mize oz. pulta, kar z roko. Jaz nasploh prisegam na Omino Bianco, predvsem za madeže. Že dolgo časa je zame daleč pred tistim Vanishem, ki na flek na obleki deluje kot navadna voda.a tko?to sm pa tud jaz ze opazla.Vanish je 1x dobr delal, k sem se s crnim vinom polila po necem svetlem na eni zabavi, pa je gostitelj s tem vanishem uletel in posprical, pa se ni niti pikce vec poznalo.Sem si ga kasneje kupila, pa razocarana ugotovila, da od tedaj pa ni bil vec ucinkovit. ne stekam... morda je sam v primeru vina tolk ucinkovit? sam to bi blo odstekano.skratka, se strinjam da ni ne vem kaj.hvala za namig o Omino biancu. ko sem pa ravno v tejle temi... kaj narest ce smrdi iz odtoka oz. katero sredstvo je najboljse?Cevosan? Mr. Musculo? (ta je za pecice res ucinkovit, ker je bla shtalska v stepiju, da je sploh nisem uporabljala, ker se je sploh ni dal pomit, pol je pa frenda tale Musculo prinesla in nisem mogla verjet da res tolk dela).Nekak si nisem upala nic kaj dost not zlivat (razen vode).Potem so pa vse tiste reklame, pa ne ves oz. nisem vedla, ce je tudi za v bloke... al je sam za bajte oz. ki je direkt stik s tlemi... Aja, odkrila sem (je frenda prnesla ob selitvi) tako gobico (menda se ji rece Cudezna gobica), kot nekaksna radirka, neverjetno kok dobra stvar, nujno priporocam, primerna za v vsako gospodinjstvo!Tanaj svinjarija gre ck ck dol - dejansko jo poradiras.Jaz sem mela napo ful svinjsko, pa se ni dal s cistili, ker se je dol pocejalo, ni pa blo zadost sam ce je blo na gobici.No pol je frenda s to gobico v 5ih minutah jo v nulo spucala! Nisem mogla verjet, snezno bela je bila. Pa ful stvari puca, emajl, les, vse zivo, razen jekla pa ne (al pa lepila) - ker sem mela baterijo ki sem ji dala dol nalepko, pa je bil pol tisti poc od lepila, pa sem ga hotla s to gobico dol spravit, pa se sploh ni dal (na koncu sem lepilo kar z roko dol odsvaljkala) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2009 mislim da v bolje zalozenih oz. vecjih stacunah, bom vprasala frendo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. oktober 2009 Prijavi Deli 17. oktober 2009 Sem zdele pogledala lističe, pa se mi zdi, da je proizvajalec Guaber. Ena škatlica je rdeča in je za pranje raznobarvnih tkanin hkrati, druga je pa bela škatlica, ki je za pranje belega perila. Kupim jih v DM. Za fleke uporabljam Johnson Bio shout, Vanish mi je bz, ne vem kakšne fleke odpravlja, meni ni nobenih. In pa letos poleti sem kupila enega od Dexala, pa je tako-tako. Pri nizkih temperaturah ne deluje. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. oktober 2009 Prijavi Deli 17. oktober 2009 Tole me pa prou res zanima ce drzi? Verjamem da je tako pri kaksnem bol jstarem haldilniku, toda ker imam novega in zelo varcnega je hrana pri istih nastavitavh dosti bolj mrzla, tako da imam temperaturo nastavljeno an EKO, in mislim, da je pod 4 stopinje, ali celo okoli 2 stopije... (moram se prevert enkrat). A ma kdo izkusnje? Hladilnik / zamrzovalnik Optimalna temperatura v hladilniku je okoli 4-5°C. Z znižanjem temperature se poraba elektrike močno poveča, pri višji pa se hrana hitreje pokvari....iz >> Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domika 18. oktober 2009 Prijavi Deli 18. oktober 2009 Tud jz prvič slišim za kakšne lističe, se mi pa večkrat zgodi da kaj posivi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2009 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2009 OK ....me res zanima. V DM al pa v Muelerju (ene so Viledine, ene pa od ene druge firme, menda so oboje kul). Tud jz prvič slišim za kakšne lističe, se mi pa večkrat zgodi da kaj posivi.Temu se rece colour catchers (dobis v teh vecjih stacunah, ponekod pa tud na oddelkih za zensko garderobo v kakih centrih) - v bistvu nase jemljejo barvo, da se ostale cote ne pofarbajo. *nisem pa vedla da so tud pri sivoti ucinkoviti.Frenda je opazla, da odkar pere z orescki, so ji bele cunje ful posivele.Pa ji bom predlagala tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 19. oktober 2009 Prijavi Deli 19. oktober 2009 kaj narest ce smrdi iz odtoka oz. katero sredstvo je najboljse?Cevosan? Mr. Musculo? (ta je za pecice res ucinkovit, ker je bla shtalska v stepiju, da je sploh nisem uporabljala, ker se je sploh ni dal pomit, pol je pa frenda tale Musculo prinesla in nisem mogla verjet da res tolk dela).Nekak si nisem upala nic kaj dost not zlivat (razen vode). Marsa živjo Iz kterga odtoka pa smrdi? Pomivalno korito? Talni sifon? Umivalnik? Ker v principu ne sme smrdet, če je napeljava prou narjena. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. oktober 2009 Prijavi Deli 19. oktober 2009 Aja, odkrila sem (je frenda prnesla ob selitvi) tako gobico (menda se ji rece Cudezna gobica), kot nekaksna radirka, neverjetno kok dobra stvar, nujno priporocam, ...Hofer, za male pare, celo škatlo (nimajo stalno na zalogi, ampak obdobno). Deluje z malo vode (oz, par kapljic vode se kane gor, mal vlažna mora bit). Ja, za ene stvari je res fajn, za nasplošno pa oz vsaj jst jo zelo hitro zjebem, preveč drgnem na silo al kaj, k se splošči in zgužva in pol nase ne vleče več svinjaraja. Najrajš ima pa zapečeno svinjarijo okol šporheta/kuh.nape, ko se vse lepi na izpuhtelo maščobo :xx!: ne vem pa, kolk ekološka je, namreč jst jo mečem v navadno kanto (sam pomoje zna bit kr v tako kt mastne krpe k so specialen/nevaren odpadek). Tko da,...ja, jo uporabljam občasno, za vsak dan pa ne. Je (pomoje) to tko kt stiropor (k tut ni fajn) kje se dobi ta čudežna gobica? ...Za fleke uporabljam Johnson Bio shout, Vanish mi je bz, ne vem kakšne fleke odpravlja, meni ni nobenih. In pa letos poleti sem kupila enega od Dexala, pa je tako-tako. Pri nizkih temperaturah ne deluje.Vanish ipd. je BULLSHIT. Če češ res univerzalno in učinkovito čistilo za male pare, ne morem prehvalit Opal-a. Od šampionke renče al čigav je? V mečkatorju, taka neugleda modra posodica z belim pokrovom je. Namažeš na madež in madež izgine, barve oblačil pa ne. Odstranjuje vse, vključno z šmirom. Jst mam za cunje, za preproge, za avto (kle je šele dorbo, k nardi res bogato peno peni se ko hudič); nardiš peno, jo namažeš na prevleke, mal počakaš da se vpije, pol pa s krpo fejst zbrišeš oz, posesaš. ...*nisem pa vedla da so tud pri sivoti ucinkoviti.Frenda je opazla, da odkar pere z orescki, so ji bele cunje ful posivele.Pa ji bom predlagala tole. ja, ampak sam, če pereš med belim perilom kaj, kar ni čist belo, oz je že mal pofarbano iz prejšnjih pranj, ne pa zasivljeno od x-št. pranj. Za beljenje uporabljam Sonet (roza lonček, Mečkator), se doda samo eno žlico, oz jaz dam žličko (ker sm šparovna) Soneta na žlico Ave in magic kuglo. Pa je vse belo za smrdeče odtoke pa...spucat, druzga ni. Če ne gre ročno (se pravi sam svoj majster, odvit odtoč.koleno, spucat, nazaj pršraufat), pa klicat majstra, k pride z žico podrezat svinjarijo preč (ker pač sam ne dosežeš). Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. oktober 2009 Prijavi Deli 30. oktober 2009 kdo ve kako se resit faraonk? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 31. oktober 2009 Prijavi Deli 31. oktober 2009 ne vem ..ker to so trdovratne mravlje kaj pa vem ...tole sem najdlafaraonke, pokliči dezinfekcijsko službo Uf pa nek sem prebrala ..da črne vrtne mravlje pobijejo faraonke...tko da lahko tud te nabaviš ... pa kakšen insekticid ..biokil pravjo da ne pomaga ... tut jes slišou ja, da črne in faraonke niso lih neke frendice, ampak ne tega freeju gowort, ker drgač bo naselu črne, da zjebejo faraonke, pol pa sprašwou, kuko se rešit črnih vrtnih mrawelj pa še nekej... če je izvedljivo, jim lahko preprečiš, da prečkajo mejo tako, da jim nasuješ vanilijev sladkor na pot. torej... od roba do roba. sicer nisem nikoli prewerjal, ampak slišal pa večkrat. čaprou... matr... al je pecilni prašek. zdej pa nism več zihr, ampak bi dal kvizkota na vanilijevega btw. pozdraw obema, po sto letih Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 19. november 2009 Prijavi Deli 19. november 2009 Mam en problemčič z domačim borovničevcem. Dobila sem ga v dar, pa ga ne moremo pit, ker je huuud. Zgleda, da je bilo ful premočno žganje. Taka škoda, pa tako lepo je videt! A mate kakšen recept, kako zadevo dodelat, da bo užitna? Pomislila sem na vodo in cuker, pa nisem ziher. Ne bi rada uničla. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.