Skoči na vsebino

Koristni NASVETI za gospodinjstvo

Marsa

Recommended Posts

to imaš borovničke v žganje namočeno?

Če je to to ..ga lahko redčiš z destilirano vodo.

al pa začne rizual s kakšno bol "light" varianto a la cwiček in pol, k ga zmanjka, pa ni nobena reč več premočna in neokusna x:px x:Dx

jebi ga... en naswet pač x:px x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

to imaš borovničke v žganje namočeno?

Aha.

Če je to to ..ga lahko redčiš z destilirano vodo.

Ok, kul. Danke. x:)x :palec: Bom dodala še sladkor in malo vanilije, ker tega je pa premalo (na račun alkota x:Dx)

Gonna rise up

Burning back holes in dark memories

Gonna rise up

Turning mistakes into gold

Per aspera ad astra

al pa začne rizual s kakšno bol "light" varianto a la cwiček in pol, k ga zmanjka, pa ni nobena reč več premočna in neokusna x:px x:Dx

jebi ga... en naswet pač x:px x:Dx

x:Dx E Janko, nimam več poguma za take eksperimente. No ja ... če zanemarimo situacije, ko pogum eksponentno naraste, naslednji dan pa levček rjove. :fiju:

Gonna rise up

Burning back holes in dark memories

Gonna rise up

Turning mistakes into gold

Per aspera ad astra

• 2 weeks later...

sej ne vem, a je kdo že povedal, KJE v SLO se lahko kupi sodo bikarbono na kile :inocent:

sem pa dobila litrco amonijaka x8Dx bomo pral kt pr norcih x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

sej ne vem, a je kdo že povedal, KJE v SLO se lahko kupi sodo bikarbono na kile :inocent:

ne morem verjet. x:o)x

jaz imam tudi ze 2 dni v glavi sodo bikarbono - sem tuhtala ze zadnjic 1x ponoci, kaksna je pravzaprav formula xDDx, danes pa sem se na to spomnila in da kje se jo se kupi razen v lekarni al kje (najbrz pa kar v vsaki trgovini, manjse kolicine)...

Morda se pozanimas po podatkih, ki so na mali pakungi sode b.? :8):

Amoniak sem pa zadnjic vsa vesela odkrila - se je pa izkazalo, da je skoraj cist prazna flasha in sem ravno dons pomislila da morm nekak nabavit. x:)x

(in pol pridem sem in ti tocno o tem pises x:)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

japajde; sodo bikabono kupit je tko kt kilo plutonija x:o)x

sem že brskala po netu, sam je vse nepreverjeno; kao v diskontu tuša v BTC, sam info ni preverjena, na netu najdem pa sam 0,5kg pis za 5,50E :O: PREDRAGO!

v glavnem, če kdo ve :8):

kje mamo že link on unga tipa, k si vse (pralni prašek, ipd) sam naredi? A ni Klarus dala al kdo že :ermm:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:palec: x;)x x;)x

Pa boraks me tud še zanima!

tralala hopsasa: http://www.dnevnik.si/novice/svet/1042234406

nekaj tudi tukaj: http://forum.piroraj.org/viewtopic.php?t=2...asc&start=0

in pa (uporabnik bisnen pravi, da se ga dobi v Merkurju med barvami in laki, proizvaja Helios): http://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat...927/an/0/page/0

ampak spet nepreverjeno; zgleda spada boraks v isto skupino kot soda bikarbona :vragec:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

prvi zadetek iz iskalnika x;)x

najboljs da se z maso povezeta, ap da vsaka pol al pa se kdo. recimo jst x:Dx

zakaj pa se sploh rabi? xrolleyesx x:Dx

Večjo količino sode bikarbone prodam, minimalno paketi po 10 kg, cena ugodna
http://forum.piroraj.org/images/smiles/icon_biggrin.gif
, v bistvu simoblična.

info na 041-633-656

, v bistvu simoblična.

info na 041-633-656

kukr sm gledala po neti, večinoma (presenetljivo) za izdelavo raznih eksploziv :O: :o|o:

čeprav jaz bi jo rabla za čiščenje x:o)x

pa sej z boraksom je isto x:((x

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

, v bistvu simoblična.

info na 041-633-656

neverjetno hecn s tole sodo dons! x:o)x x:Dx

pa ponoc sem o njej razmisljala! :D

jaz jo tud rabm, povej cookie, kaj si zrihtala!

(bom naredila par kil eksploziva x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

nism probu pa tut ne spoznam se na sodo bikarbono... tko da upam da se ne bo kdo name kregu, ker samo posredujem ta info ker je pac debata o tem nekak. Zdej ali deluje ali ne pa ne vem:

MOŽ, KI JE OZDRAVIL RAKA

Pred več kot letom in pol je imel 65-letni Vernon Johnston iz Floride raka prostate, metastaze pa so se razširile tudi že na kosti. Zdravniki so po številnih preiskavah oznanili, da gre za agresivno obliko raka, v njegovem zadnjem izvidu februarja 2008 pa je tudi pisalo, da je rak prešel že v IV. fazo (podatek, da faza V ne obstaja, pove vse ...). Sin mu je omenil, da naj bi raka pomagalo zdraviti bazično okolje v telesu. Vernon je bil nekaj dni preveč v šoku, da bi se tega spomnil. Potem je sedel za računalnik in začel raziskovati. Odločil se je poskusiti s cezijevim kloridom. Ta je močno bazičen (zmanjšuje kislost v telesu) in po pripovedih številnih ozdravljenih napada raka "od znotraj".

Naročil je torej cezijev klorid. A usoda je hotela, da so njegovo naročilo izgubili (tako je Vernon svoj cezijev klorid prejel šele, ko je bil že zdrav in raka ni bilo več ...) Mislim, da si lahko vsi predstavljamo, kako se počutiš, če imaš zadnjo fazo raka in ti metastaze že razjedajo kosti ... zdravniki ti povedo, da ozdravitev ni mogoča, snov, ki si se je oklenil kot zadnje rešilne bilke na planetu, pa ne prispe. Ne veš, ali ti je preostalo še nekaj tednov, ali morda celo zgolj še nekaj dni ... Verjetno bi bil vsak od nas pripravljen narediti karkoli.

Zatekel se je nazaj na splet in našel knjigo dr. Marca Sircusa, Rich Man's, Poor Man's Cancer Treatment (Bogataševo in reveževo zdravilo za rak) in se odločil poskusiti s sodo bikarbono (imenovano tudi natrijev bikarbonat).

Kupiti jo je mogoče v vsakem supermarketu. Soda bikarbona je prav tako močno bazična, le da je veliko cenejša od cezijevega klorida (tudi sama sem si pomagala s sodo bikarbono, ko sem si ozdravila diabetes - še eno od bolezni sodobnih dni, za katero uradna medicina trdi, da ni ozdravljiva ...).

Seveda najdemo številne nejeverne Tomaže in ljudi, ki zdravilne lastnosti poviševanja pH-ja v telesu (pH vrednost nad 7 pomeni, da je okolje bazično) dajejo v nič, trdeč da je vse to larifari in da poceni prašek, ki sodi v shrambo, ne more biti zdravilo za rak - ali za karkoli drugega, če smo že ravno pri tem. Spet drugi menijo, da moramo bazičnost poviševati le z dragimi preparati (kakršni se dobijo tudi pri nas). Potem so tudi še takšni, ki v sodo bikarbono verjamejo, vendar trdijo, da s peroralnim jemanjem ozdravitve ni mogoče doseči, saj jo je treba dajati bolniku intravensko.

Vernon te zadnje možnosti ni imel - zelo težko boste našli zdravnika, ki bo pripravljen izvesti kaj takšnega. Zato je jemal sodo dvakrat na dan s kozarcem vode in črno melaso. Več o njegovem protokolu zdravljenja lahko preberete na njegovi spletni strani My Dance with Cancer:
Soda bikarbona v kozarcu vode je bila njegovo edino upanje, pa čeprav je na spletu pisalo, da na kostnega raka žal ne deluje.

Kupil si je tudi lističe za testiranje pH-ja v urinu. Uspelo mu je pH urina za pet dni zapored spraviti na vrednost 8,5 (kar je za urin izjemno visoka vrednost). Ko so 12 dni pozneje pri onkologu ponovili test, metastaz v kosteh ni bilo več, vrednost njegovega PSA testa (PSA je kratica za prostate specific antigen, ta antigen pa je marker, s pomočjo katerega ugotavljajo raka prostate) pa se je s 23,3 znižala na 0,1.

Na spletu je namreč prebral, da rakave celice pri pH vrednosti 7,5 prenehajo rasti in preidejo v t.i. speče stanje, pH vrednost 8,5 pa jih ubije.

Podatek je dobil, kot se to pogosto zgodi, od neznanega moškega na internetu, ki si je rak prostate na enak način pozdravil tudi sam in je svojo izkušnjo želel prenesti še drugim (le da je on uporabil za zviševanje pH-ja cezijev klorid). Ta moški mu je tudi povedal, da rakave celice ljubijo sladkor, zato je vedno priporočljivo jemati sredstvo za zviševanje pH vrednosti z nečim sladkim, ker tako "zdravilo" najhitreje spravimo v celice. Neznanec je pri sebi uporabil med, Vernon pa medu ni imel pri roki in je zato uporabil črno melaso.

Njegovo zdravljenje je trajalo vsega 11 dni.

Poleg sode bikarbone je Vernon izvajal tudi samozdravljenje z globokim dihanjem, ki vsa tkiva prepoji s kisikom, jemal pa je tudi naslednja prehranska dopolnila (navedene so dnevne količine): kalcij 3000 mg vitamin D3 10,000 IU alfa lipojska kislina 100 mg CoQ10 200 mg pegasti badelj 1000 mg ehinaceja 500 mg kalij 200 mg

Grem stavit, da se mu njegov onkolog niti z besedico ni upal omeniti, da prehranska dopolnila "ne delujejo". (Rada bi tudi videla tistega, ki bi takšne dnevne količine znal doseči s hrano ...)

Zdravljenje raka stane 0,50 EURO, kolikor je treba v Eurospinu odšteti za polkilogramski zavitek sode bikarbone. Vse tisto mučenje - obsevanje, zastrupljanje telesa s kemoterapijo, slabosti, izpad las in drugi grozljivi stranski učinki niso potrebni. Oziroma so potrebni samo, če vprašate svojega saj veste koga ... Soda bikarbona deluje seveda tudi preventivno in jo lahko zaužijemo z vodo - npr. pol žličke z velikim kozarcem vode vsak dan ali pa vsaj ob tisith dnevih, ko smo jedli stvari, ki v telesu povečujejo kislost.

Ostanite zdravi in povejte naprej!

Iz svoje prakse pa lahko rečem, da že 25 let priporočam: če si izčrpan, utrujen, se slabo počutiš, si brez energije ali ko začutiš, da se nekaj kuha v telesu (prehlad, gripa....), čimprej si naredi kopel iz soli (zelo dobra je himalakjska sol- večjo količino) in kar nekaj sode bikarbone in se namakaj 15-20 minut in ne premišljuj (bodi samo opazovalec vseh misli, ki se podijo po tvoji glavi...).

To potegne iz tebe negativno energijo in pomaga pospešiti prosces obnove in zdravljenja.

Včasih so najenostavnejše rešitve tudi najučinkovitejše in najcenejši, če si le dovoliš poizkusiti, brez predsodkov in brez vnaprej določenih misli: bo ali ne bo pomagalo. Si samo opazovalec.

Ja, Free, velik stvari se lahko pozdravi, če urediš zakisanost telesa in povprečen dnevni PH urina spraviš na priblizno 7,5. Iz lastnih izkušenj. Jaz sem začela s sodo, ampak sem imela malo čuden občutek v želodcu, tako da sem zdaj na bazičnem prašku. Naredi isto, sam z drugimi minerali. Sodo pa še vedno za kopeli uporabljam. Pa za klistir včasih. Pa perem perilo z njo, pa čistim kamen iz grelnika vode ... fajn stvar :palec:

Jaz kupim kar par najcenejših vrečk od Spara, pretresem v mal večjo posodico in uporabljam...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

a, kul. ja, to itaq vem o pH v teoriji, sej mam skor ceu forum o tem ane.

samo to mi je pa ze zanimiv zdej xDDx kar pises, torej da si izprobala zadevo kot opisuje zgoraj s sodo, ce te prav razumem?

Torej si si uredila pH telesa? Pa je bil prasek dovolj ali si pocela s kaj drugega? Recimo bolj telovadila, se klistirala, saunala, jedla drugace kot prej, preden si ugotovila da si zakisana predpostavljam, ipd.?

Kako pa si sodo oziroma bazicni prasek (kateri od kje) uporabljaja? Kolikokrat in na kaksen nacin?

Koliko sode za kaj? Zlicka za klistir? Zlicka za pitje? 2x 3x dnevno? A deluje podobno kot glina?

Kaksne so mozne tezave (neki so omenla zelodec)?

Ja, Free, velik stvari se lahko pozdravi, če urediš zakisanost telesa in povprečen dnevni PH urina spraviš na priblizno 7,5. Iz lastnih izkušenj. Jaz sem začela s sodo, ampak sem imela malo čuden občutek v želodcu, tako da sem zdaj na bazičnem prašku. Naredi isto, sam z drugimi minerali. Sodo pa še vedno za kopeli uporabljam. Pa za klistir včasih. Pa perem perilo z njo, pa čistim kamen iz grelnika vode ... fajn stvar :palec:

Jaz kupim kar par najcenejših vrečk od Spara, pretresem v mal večjo posodico in uporabljam...

pa še nekej... če je izvedljivo, jim lahko preprečiš, da prečkajo mejo tako, da jim nasuješ vanilijev sladkor na pot. torej... od roba do roba. sicer nisem nikoli prewerjal, ampak slišal pa večkrat. čaprou... matr... al je pecilni prašek. zdej pa nism več zihr, ampak bi dal kvizkota na vanilijevega x:)x

Pecilni, ziher. Al pa kreda. Al pa jih ignoriraš.

x:Dx he he .

al pa ce jim specem pizzo, pa se z njimi pogovorim o tem, da vsak teden dobijo dve, ce mi pustijo kopalnico pri miru. x8Dx

mogoce bi slo!? :inocent: x:o)x

pa še nekej... če je izvedljivo, jim lahko preprečiš, da prečkajo mejo tako, da jim nasuješ vanilijev sladkor na pot. torej... od roba do roba. sicer nisem nikoli prewerjal, ampak slišal pa večkrat. čaprou... matr... al je pecilni prašek. zdej pa nism več zihr, ampak bi dal kvizkota na vanilijevega x:)x

Pecilni, ziher. Al pa kreda. Al pa jih ignoriraš.

aja, kul x8Dx :palec: hvala za nasvete.

mislm da sm najdu vir - stekar v zidu, cigar ploscica ni pritrjena povsem do zida. zgleda da so na elektriko x:Dx zadnje case jih je manj.

• 2 weeks later...

tole z amonijakom proti smrdečim cunjam; DELUJE, sam dost ga morš vlit (vsaj deci za boben cunj) :palec:

taprvič sm ga čist premal dala, pa je bilo premalo :vio:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

super, ker okolje ima na voljo ali superdtruper fosfati 3× na polno pri 60+ rajši 90st. ali pa međik kuglo in žlico superdtruper fosfatov na 30 st.

Kaj pa ti misliš? Ker če maš še kake pametne predloge, bodo sprejemljivi samo, če prideš prej vse na roke oprat v lokalnem bajerju, šele pol se bova pregovarjala x8Dx

Deal :inocent:

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...