Cookie 19. januar 2010 Prijavi Deli 19. januar 2010 hihi x:Dx amonijak Rubka naša se razpištolila sam res no, tolk strani napisanih o tem, pa še zmer nč jasno ko pa enkat opereš cunje z njim, madonca tega zanosa/ponosa ne pozabiš zlepa :hepko: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. januar 2010 Prijavi Deli 19. januar 2010 V Eurospinu ga ziher imajo -v zeleni plastenki je in odišavljen. Košta pa manj kot evro.Ne vem, kje imate v Lj Eurospin, vem pa kje je na Ptuju jaz tudi ne vedela, da obstaja pranje z amonijakom, dokler ni uletela Rubyka Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2010 Ne vem, kje imate v Lj Eurospin, vem pa kje je na Ptuju Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. januar 2010 Prijavi Deli 19. januar 2010 Eurospin Ljubljana-ČrnučeEurospin LjubljanaDunajska cesta 4211231 Črnuče Eurospin Ljubljana-RudnikEurospin Ljubljana-RudnikPeruzzijeva 1291000 Ljubljana Eurospin Ljubljana-BTCEurospin Ljubljana-BTC BTCŠmartinska cesta 1521000 Ljubljana http://odpiralnicasi.com/spots?page=1&q=eurospin ,,,da končno razrešimo misterij lokacij Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 19. januar 2010 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. januar 2010 Prijavi Deli 19. januar 2010 http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/ph34r.gif http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/zorro.gif ... misterij lokacij Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. januar 2010 Prijavi Deli 19. januar 2010 1000 in eNa modrost o prehrani: Ravnanje z živili http://www.s12.si/seyretfiles/uploads/thumbnails/user_69/user_69_tk3lr8z2bfp90t.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2010 ... vcer sem se ufurala, k sem okol skakala, da produzim se do btc in poiscem amonijak za frendo...ona tud zame svasta naredi pa okol skace in si daje opravit, ce jaz rabim.v glavnem, v Muelerju niso imel (kao nimajo vec v asortimanu), in kje pa najdt eurospin?je pa to una trgovina, k sem fulkrat sla mimo, pa nikol zares pogledala oz. dala pozornosti...No in sem komaj nasla amoniak, (pa nihce mi ni znal nic povedat pa vsi so me debelo gledal, ko sem razlagala zakaj to rabim, ces da to je za tla in taksno), no pa ko ze vzamem 2 (se zase, ce ze kupujem), pa vseeno se pri blagajni vprasam, ce je to to, in una da ne, da to je za tla, da je cist premocno za cote in vse...pustim vrsto in grem nazaj brskat, k sreci se pa spomnim in vmes zvrcnem Cosmo, razlozim situacijo (je bil tud v drugacni embalazi kot sem si predstavljala: mlecno bledo zeleni, da je zgledal vse skup kot kaksen mehcalec al pa kej... skratka, amoniak si jaz predstavljam v beli ali prozorni embalazi ).Dexal...No v glavnem, upam da je to to in da ni za tla in wc in taksno, da ne razzre frendi taboljsih cot. (kao kok sem ji super svetovala in zrihtala ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Mene tale amonijak scena spomne na Pipija in Melkijada . Melkijad kaj je to amonijak? in odpujsala sta v Eurospin.....Dexal je cist ql! Samo ne ga predolgo imeti kje v leseni omarici. 100km stran smo kot za železno amonijakovo zaveso Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2010 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2010 no mene je bolj na loleka in boleka , ce ne clo na ajeto. a ste ze slisal, da je plutonij ful dober za odstranjevanje madezev? 2 kili plutonija, prosim. (zakaj ne v leseni? v kaksni pa naj imam? v kovinskem sefu? ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mamika 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Pripravna zadeva je vrteč lesen okrogel pladenj za narezke itd... postaviš na mizo, da si lahko vsak postreže z lahkoto... avstrijska zadeva.... Strašno vpadljiv, iz bukovine , pripraven za sirove plošče s suhim sadjem in korenčki v obliki rožic+ peteršiljčki, podobno za mesne narezke, domišljija nima meja, ga mam že deset let. Mi ga je sodelavec zrihtal (Mengeš), tam je itak precej mizarjev. Ni nobena kunšt izdelave, sam orengi stružnico za les mora met. Otroci uživajo v dekoriranju. Ne rabiš vrtljive (kitajske) mize, je slo-varianta super.Dober tek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Yes, nabavla tale slavni amonijak včeraj x:o)x x:px da grem nazaj na oreščke (zdaj že nekaj časa Luno uporabljam) pa da dodam k brisačam..saj to naj bi delovalo, a ne? da lahko brisače operem na 60, namesto na 90, z oreščki in dodam zraven še pol deci amonijaka... in ne bodo smrdele takoj, ko vodo zagledajo? (ker nimam sreče s temi brisačami, morda zato, ker dajem 1/4 priporočene količine praška, mi vedno zasmrdijo, če jih ne operem na 90... kar je pa s temi lepimi, seksi, rdečimi, ki sem jih zadnjič nabavla mal kriza ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mamika 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 (popravljeno) nism te razumu sploh, sorry !?? jst sprasujem ali je amoniak ki ga uporabljas okolju skodljiv ali ne. In ce je koliko je skodljiv? in ce te morda zanima zakaj to sprasujem, je zato, ker se mi zdi primerno najdet cimboljse alternative oz. nacine pranja perila. kar pomeni zame ob ceni, ucinkovitosti in ponudbi tudi ekoloski oddtis dolocenega sredstva. zato.in tukaj se menda pogovarjamo tudi ali morda predvsem o tem ane.Amoniak NH3 je dražeč plin brez barve,ostrega vonja,lahko topen v vodi, lažji od zraka. Uporaba:proizvodnja umetnih gnijil,tekstilan,farmac, kem industrija,predelava kož,hladilno srdstvo v hladilnih agregatih.Nastanek:pri razgradnji org snovi, ki vsebujejo dušik, sprošča se pri uporabi sanitarnih čistil(salmiakovec=25do30% vodna raztopina amoniaka; salmiak=vodna raztopina amonijevega klorida). Inhalacija, zaužitje amonijevega klorida draži lokalno, povzroči sistemsko toksičnost, glavobol,zmedenost,acidozo,krče,komo,elektrolitske motnje, draži očesno sluznico,sluznico dihal, pri večjih koncentracijah pride de kemičnih opeklin, povzroči lahko kemični bronhitis, kemično pljučnico,pljučni edem. Pri zelo visokih koncentracijah asfikcijo,smrt. (Vir: Bilban, Medicina dela 1999).Uporabljajte zaščitna srdstva pri dolgotrajni izpostavljenosti, brez prisotnosti otrok, živali + obvezno zračenje ob čiščenju: PVC rokavice, masko nos+usta s filtrom za pline cca 20eur/10 kos Na splošno pa uporabljajte čimmanj praškov, čistil,raznoraznih pršilcev (alergeni, velik porast astmatičnih obolenj) s polovično dozo kot piše, zračite prostor, kjer jih hranite, nikakor blizu hrane, živil. Kopanje, WC in tuširanje v kopalnici + otroci + kjer imate čistila, praške glih ni no... Popravljeno 10. februar 2010 -> mamika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mamika 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Free tukaj je amoniak ...ni treba vsega prebrati določene stvari pa lahko in si ustvari mnenje ..je škodljiv ali ni http://sl.wikipedia.org/wiki/Projekt:Brezvodni_amonijak http://www.minet.si/gradivo/seminarske/71492Output.pdf pa če človk pomisli zakaj goveda onesnažujeo okolje... pa topla greda... Amoniak je škodljiv okolju, živim bitjem (vdihavanje, zaužitje) je eden od velikih krivcev za tanjšanje ozonske plasti. Zažre se v obleko (čiščenje hleva). Obleke morajo biti oprane in sušene posebej...sicer gre vonj s teboj v službo, v šolsko klop, na randi...Dokler se nipričelo 20, 21 stoletje kakih posebnih posledic na okolju še ni blo, se je zadeva razgradila, razredčila, absorbirala , danes pa narava težko sledi napadu industrije, kmetijstva,zračnemu prometu (kerozin intenzivno uničuje ozo), uničenju pljuč Zemlje, pozidavi kmet.površin, travnikov, zelenih površin na splošno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 no mene je bolj na loleka in boleka , ce ne clo na ajeto. a ste ze slisal, da je plutonij ful dober za odstranjevanje madezev? 2 kili plutonija, prosim. (zakaj ne v leseni? v kaksni pa naj imam? v kovinskem sefu? )Ja sem slišala za plutonij super dobro odstranjuje madeže .... Zakaj ne v leseni??? Plastenko čudežnega amonijaka sem imela shranjeno v leseni omarici, pozabila na to in ko sem jo ponovno odkrila je zadeva malce čudno zgledala. Plasenka je imela nek bel **veln** okrog in okrog, ne znam niti točno opisat, omarica pa je poškodovana, kot bi bila polita razžrta **z neko kislino**. Da ne pišem vija-vaj kako to popravit ...mizar čisto roke dvignil od vsega Strašno vpadljiv, iz bukovine , pripraven za sirove plošče s suhim sadjem in korenčki v obliki rožic+ peteršiljčki, podobno za mesne narezke, domišljija nima meja, ga mam že deset let. Mi ga je sodelavec zrihtal (Mengeš), tam je itak precej mizarjev. Ni nobena kunšt izdelave, sam orengi stružnico za les mora met. Otroci uživajo v dekoriranju. Ne rabiš vrtljive (kitajske) mize, je slo-varianta super.Dober tek.Kje točno v Mengšu? Še eno vprašanjce za znalce. A je že kdo zares sprobal ali celo ima doma Dormeo roll up? Je zadeva res primerna za spanje? Ali se da lahko tudi na tla in se spi kao čisto zares kot na postelji? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 Cosmična, nea vem za roll up. Mava pa midva od Dormea vsak svoj jogi in sva zadovoljna s kvaliteto spanca. Tale Dormeo jogi (kavčuk al kaj je) "zahteva" letveno dno okvirja postelje, da zrak lažje kroži, previdevam, da je roll up čist kul za kdaj pa kdaj (obiski npr.) za neko trajnejšo rešitev pa morda ne.So pa na vikendu partnerejvi starši na star jogi (ker je bil premehek) dali tale roll up (200x200) in se obnese b.p. Samostojno ga nis(m) uporabljali (npr, da bi bil na tleh in bi kdo gor ležal). Lah pa se pohvalim, da se zadnjič v Muellerju ujela sodo bikarbono pralno pakunga je mensezdi kilska, za cca. euro tamokol. Majo sodo pralno tudi v gel obliki (plastenka, malce dražja varianta), jaz sem vzela praškasto. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 Lah pa se pohvalim, da se zadnjič v Muellerju ujela sodo bikarbono pralno pakunga je mensezdi kilska, za cca. euro tamokol. Majo sodo pralno tudi v gel obliki (plastenka, malce dražja varianta), jaz sem vzela praškasto. O Cookična hvala za info za Dormeo. Pri nas doma velja politika, da nič ne kupimo, kar reklamirajo na tv potem sem pa že vnaprej nekako prepričana de je no good Tale roll up bi imela za občasne obiske in pa za tamalo, da se bo lahko še bolj po tleh valjala, pa za njene prijateljske obiske sleep over partije itd... Pri nas ne bi zmanjkalo prilik za uporabo kam pa tlačiš ti tole silno sodo??? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. marec 2010 Prijavi Deli 26. marec 2010 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2010 Fajn. pa se dve koristni (upam da bo delal) Kako olupimo kuhano jajce v eni sekundiKako spravimo zamasek iz steklenice, kamor nam je *pobegnil* ecailler_un_oeuf.wmv comment_sortir_un_bouchon.wmv Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. marec 2010 Prijavi Deli 27. marec 2010 Fajn. pa se dve koristni (upam da bo delal) Kako olupimo kuhano jajce v eni sekundiKako spravimo zamasek iz steklenice, kamor nam je *pobegnil*o, kul dobre fore..tole z jajcem je ravno pravi čas samo mal dvomm, da na vse jajcih deluje.. kaj pa tisti, ki jih komaj olupiš, ko moraš vsak košček lupinice stran praskat? bomo probal )) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. marec 2010 Avtor Prijavi Deli 27. marec 2010 žblj. *pa se eno mam (mi je frenda zadnjic poslala): kako total na hitro zlozimo majico (prakticno v eni potezi)(men ta ne pride tolk prav ker imam svoj nacin zlaganja, zato ga tud nisem ze prej pripopala, samo morda bo pa komu koristil) Comment_plier_un_tee_shirt.mpg Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. marec 2010 Prijavi Deli 30. marec 2010 kam pa tlačiš ti tole silno sodo???za učinkovitejše pranje perila - jaz za belo; se sprošča nek kisik al kaj iz sode in gredo madeži prej stran ob manjši porabi pral.praška (tko, kt razlagajo reklame od praškov Ave npr.). v gelu (ga še nimam) na zadnji strani plastenke piše, kje vse se da uporabljat - za čiščenje od pečic, zamaščenih zažganih posod,... ni da ni. Jaz (zaenkrat) uporabljam samo za odstranjevanje madežev pr pranju - skp s međik kuglo *********mene je tut štoflc fasciniral Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. marec 2010 Prijavi Deli 30. marec 2010 Cookie, ti najbrž govoriš o natrijevem karbonatu, pralni sodi, ne o jedilni, bikarbonatu.Da je ne boš dodala kakšnemu fižolu, boš dobila iz rjavega čisto beli tetovac Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. marec 2010 Prijavi Deli 30. marec 2010 Cookie, ti najbrž govoriš o natrijevem karbonatu, pralni sodi, ne o jedilni, bikarbonatu.Da je ne boš dodala kakšnemu fižolu, boš dobila iz rjavega čisto beli tetovac stane, če bi moj mejl prebral, bi vedel za katero sodo gre Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. marec 2010 Prijavi Deli 30. marec 2010 Lah pa se pohvalim, da se zadnjič v Muellerju ujela sodo bikarbono pralnoSaj sem ga in če res piše pralna "soda bikarbona", ne pa "laugenstein" natrijev karbonat, ne bikarbonat, ki je jedilna soda, je to bolj reklamna poteza.Laugenštajn pa je babicam še znano čistilo iz starih časov.Če je katera hotela konkurentki iznakaziti lička, ji je v obraz vlila en deci take raztopine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.