cosma 30. september 2010 Prijavi Deli 30. september 2010 Se strinjam s teboj Cookie.O nakupu Opala sem že razmišljala in ga bom tudi izvedla najbrž ob prvi priložnosti. Sem si pa ubodla Plavi Radion , ko sem občudovala sosedine snažno bele prtičke, mi je povedala, da pere samo s tem in da perilo ostane res belo in ne dobi nekega modrikastega videza. Od vseh silnih modrih in zelenih zrnc. Plavi Radion nazaj k naravi.press A kdo ve, če se da dobiti pri nas ali pa v bližnji tujini, mehčalec v lističih, ki ga daš v sušilca? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 30. september 2010 Prijavi Deli 30. september 2010 Če je sušilec zraka postavljen v manjši prostor,je perilo suho hitreje,kot če deluje v velikem prostoru.Naprava ima moč 180W,nekatere pa tudi več. Jaz jo uporabljam vsak dan,kar mi v povprečju porabi za 4 do 5 evrov mesečno elektrike.Sušilniki perila imajo porabo večjo od 1000 Watov,kar je glede na čas sušenja še vedno več,kot sušilec zraka.Perilo se posuši na praktično naraven način,kar ne povzroča krčenja in muckanja perila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 30. september 2010 Prijavi Deli 30. september 2010 Ni velik prostor ampak je stanovanje že tako bolj vlažno tako, da verjetno tud zaradi tega. Ga pa uporabljam tudi v kuhinji ko kuham in je super, ker res vleče vso vlago vase. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. september 2010 Prijavi Deli 30. september 2010 Če je sušilec zraka postavljen v manjši prostor,je perilo suho hitreje,kot če deluje v velikem prostoru.Naprava ima moč 180W,nekatere pa tudi več. Jaz jo uporabljam vsak dan,kar mi v povprečju porabi za 4 do 5 evrov mesečno elektrike.Sušilniki perila imajo porabo večjo od 1000 Watov,kar je glede na čas sušenja še vedno več,kot sušilec zraka.Perilo se posuši na praktično naraven način,kar ne povzroča krčenja in muckanja perila.mislm, ne morem, da ne bi muckanje materialov nastaja zaradi mehaničnega drgnjenja, ne pa zarad.... neugodne planetarne razporeditve planetov Določeni materiali se zmuckajo prec, določeni mal kasneje, nekateri pa nikol. Vsem pa je skupno drgnjenje.Krčenje je pa največkrat zarad neustrezne (pogosto previsoke) temperature, ali neprimernega čistila (preveč agresivnega), nekateri materiali pa se že ob prvem stiku z vodo malenkost skrčijo (bombaž npr.) Velik je odvisno iz česa je zadeva, kako je tkana, kako krojena/šivana.Porkaduš, a nis še nikol nič opral al kaj? BTW, volna je do neke mere samoočiščevalna; če ima pulover "čudn" vonj (pa ne po švicu), ga dej čez noč ven (pod streho, jasno), da vlaga iz ozračja "očisti" Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 30. september 2010 Prijavi Deli 30. september 2010 mislm, ne morem, da ne bi muckanje materialov nastaja zaradi mehaničnega drgnjenja, ne pa zarad.... neugodne planetarne razporeditve planetov Določeni materiali se zmuckajo prec, določeni mal kasneje, nekateri pa nikol. Vsem pa je skupno drgnjenje.Krčenje je pa največkrat zarad neustrezne (pogosto previsoke) temperature, ali neprimernega čistila (preveč agresivnega), nekateri materiali pa se že ob prvem stiku z vodo malenkost skrčijo (bombaž npr.) Velik je odvisno iz česa je zadeva, kako je tkana, kako krojena/šivana.Porkaduš, a nis še nikol nič opral al kaj?BTW, volna je do neke mere samoočiščevalna; če ima pulover "čudn" vonj (pa ne po švicu), ga dej čez noč ven (pod streho, jasno), da vlaga iz ozračja "očisti" Večkrat sem pral, sedaj mi pere moja boljša polovica.Spomnim se, ko smo doma imeli sušilec perila in so se cunje,ne vse,kr fajn skrčile.Pa tudi dosti muckov je bilo v tistem bobnu,al kaj že je.Teh problemov sedaj ni.Poznam pa tudi volno in tudi nekaj o negi le nje.Saj ste že drugi nekaj omenili. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2010 Avtor Prijavi Deli 30. september 2010 jaz tud uporabljam Opal in Plavi radion. to mam vedno doma na broju.. pa za na kakšno pot al pa kej. sem rekla frendi, a ti dam Opal za sabo, pa me je debelo gledala, je mislila da kamen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. september 2010 Prijavi Deli 30. september 2010 pri nas tudi ne, okvirno ker nimamo vec "zahtevnih" cunj Teh problemov sedaj ni. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. oktober 2010 Prijavi Deli 1. oktober 2010 gold, free Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 1. oktober 2010 Prijavi Deli 1. oktober 2010 Marsa, a pol delaš reklamo po svetu v stilu: "A je nova?""Neeee. Oprana s ********!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. december 2010 Prijavi Deli 8. december 2010 Me zanima kolk je kul? Polnilec izrabljenih alkalnih baterij zopet napolni alkalne in Ni-MH baterije, ki ste jih že hoteli zavreči.Vsaka AAA in AA 1.5 V baterija se lahko ponovno napolni več kot 20 krat, ne glede na proizvajalca. Testirali smo DURAxxxx alkalne baterije, ki se v povprečju lahko napolnijo do 100 krat. Prvih 20 krat lahko baterije napolnite do 90% začetne moči, zatem pa do 80% tolikokrat, dokler se jih več ne da polniti.Polnilec alkalnih in NiMH baterij je najboljši izbor ne samo zaradi prihranka pri nakupu, ampak z njim pomagate tudi okolju. Cena v maloprodaji je 33,40 EUR. Dobite ga tudi v vseh bolje založenih servisih PETROLa. vir trifilon > Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Ce kdo slucajno pijete INSTANT kavo, vam to definitivno odsvetujem! Torej, ce pijete merkatorjevo ali katerokoli drugo INSTANT kavo (pomeni, da ima posebna puhljasta zrnca) lahko naredite sledece in verjamem, da ne boste pili INSTANT kave v zivljenju nikoli vec: Za polno zlico puhljastih zrnc kave stresite na leseno descico, kroznik ali se bolje plasticni pokrovcek in pustite nekaj dni na zraku. (jst sm probal ta poizkus z instant merkatorjevo (slika spodaj levo), ker jo je enkrat punca kupila, ki obcasno pije kavo; verjamem pa, da je podobno tudi z drugimi INSTANT kavami oz. ki imajo puhljasta zrna. Sicer se ne spomin kako in zakaj sem sel to delat, ampak enostavno sem in hvalabogu da sem.) http://www.mercator.si/trgovina/blobs_si/39410.gif http://www.mercator.si/trgovina/blobs_si/39625.gif http://www.mercator.si/trgovina/blobs_si/25253.JPG http://www.mercator.si/trgovina/blobs_si/38078.gif http://www.mercator.si/trgovina/blobs_si/38899.gif Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Eko čiščenje pečice Sprej za odstranitev pesticidov s sadja in zelenjave Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Ce kdo slucajno pijete INSTANT kavo, vam to definitivno odsvetujem! Torej, ce pijete merkatorjevo ali katerokoli drugo INSTANT kavo (pomeni, da ima posebna puhljasta zrnca) lahko naredite sledece in verjamem, da ne boste pili INSTANT kave v zivljenju nikoli vec: Za polno zlico puhljastih zrnc kave stresite na leseno descico, kroznik ali se bolje plasticni pokrovcek in pustite nekaj dni na zraku. (jst sm probal ta poizkus z instant merkatorjevo (slika spodaj levo), ker jo je enkrat punca kupila, ki obcasno pije kavo; verjamem pa, da je podobno tudi z drugimi INSTANT kavami oz. ki imajo puhljasta zrna. Sicer se ne spomin kako in zakaj sem sel to delat, ampak enostavno sem in hvalabogu da sem.) http://www.mercator.si/trgovina/blobs_si/39410.gif http://www.mercator.si/trgovina/blobs_si/39625.gif http://www.mercator.si/trgovina/blobs_si/25253.JPG http://www.mercator.si/trgovina/blobs_si/38078.gif http://www.mercator.si/trgovina/blobs_si/38899.gif In kva se je zgodil? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_shy.gif 2 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Kaj rata s kavo??? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Ce kdo slucajno pijete INSTANT kavo, vam to definitivno odsvetujem! Torej, ce pijete merkatorjevo ali katerokoli drugo INSTANT kavo (pomeni, da ima posebna puhljasta zrnca) lahko naredite sledece in verjamem, da ne boste pili INSTANT kave v zivljenju nikoli vec: Za polno zlico puhljastih zrnc kave stresite na leseno descico, kroznik ali se bolje plasticni pokrovcek in pustite nekaj dni na zraku. (jst sm probal ta poizkus z instant merkatorjevo (slika spodaj levo), ker jo je enkrat punca kupila, ki obcasno pije kavo; verjamem pa, da je podobno tudi z drugimi INSTANT kavami oz. ki imajo puhljasta zrna. Sicer se ne spomin kako in zakaj sem sel to delat, ampak enostavno sem in hvalabogu da sem.) ...veš kwa free, boš moral pa že mal bolj razložit zakaj ne smemo pit instantne kave verjetno se zrnca "napojijo" z vlago iz zraka/pridobi postan vonj? Če pustiš Cedevito na luftu, vem, da postane postana, pa okus se mal spremeni - na slabše, jasno. Jaz občasno pijem Nescafe. Klinc, od nečesa pa menda moram bit hin Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 glej, kot prvo - jst NE pravim, da kdo NE SME pit instant kave! temvec jo zaradi izvedenega poizkusa odsvetujem piti.kot drugo, se rece hvala za opozorilo oz. podano mnenje.kot tretje, kregu pa se ne bi. bom pofotkal ob priliki. sicer pa probite, kaj cm drugega rect.pa dobro jutro oz. dober dan. zelim veš kwa free, boš moral pa že mal bolj razložit zakaj ne smemo pit instantne kave verjetno se zrnca "napojijo" z vlago iz zraka/pridobi postan vonj? Če pustiš Cedevito na luftu, vem, da postane postana, pa okus se mal spremeni - na slabše, jasno. Jaz občasno pijem Nescafe. Klinc, od nečesa pa menda moram bit hin Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 definitivno odsvetovat poboldano res ni isto kot rečt ne smeš mene tud najprej zanima kaj se zgodi s kavo, preden se bom zahvalila za opozorilo ... glede na to, da so puhki, bi tud jaz rekla, da v enem tednu pač pobere vso vodo iz okolja in postane ena črna zdriz .. kar bi itak ratala tud v eni minuti, če bi kapljico vode gor zlil .. tko smo doma delal kakav namaz za v palačinke - ful kakava pa čist mal mleka, da gosta masa nastane al se še kaj bolj groznega zgodi? nimam niti instant kave niti kakava, da bi probala, tko da .. a lahk plis poveš al pa slikco prilepiš, ker sem firbec Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 ne, ni isto! zahvala je misljen v prispodobi ane. sm reku, da bom ob priliki, ce ne bo ze kdo od vas prej. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 ce je ne pijete, pol je itaq useen ane. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif ce je ne pijete, pol je itaq useen ane. Čudn. V čem je keč, da ne poveš, kva si opazu? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon26.gif 1 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 trdo rata, pa cudn in lepljiv. - a bo vredu?ne vem no,a je tesko razumet, da je ene stvari boljs probat, da jih razumemo, kot pa da se jih govori.words don't do me justice, v tem primeru. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 ne vem, free .. tle praviš, da se nočeš kregat .. po drugi strani daš neko informacijo na pol, glih ti, ki vedno vsakega, ki poda info ful natančno preizprašaš ..in pol te folk vpraša, pa meni se ni zdelo, da bi kdorkoli to delal na način, da se hoče kregat, in rataš ves tečen in kar neko kreganje projiciraš čist tko od daleč pogledano bi rekla, da si neki slabe volje al pa da mal pozornost iščeš lahk se pa motim lahk se pa skregava 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 Jaz sem tudi kar ko sem vidla, kako si odreagiral na Cookie-jino vprašanje... Pa saj je samo vprašala - na enak način bi tudi jaz. Če že kdo nekaj takega napiše, me zanima zakaj je to napisal. Če napišeš, da si nekaj izkusil, me zanima KAJ In ja - nimamo vsi instant kave doma, da bi sami probali... Ampak če je ne pijemo (instant kave namreč), še ne pomeni, da nismo firbčni 1 1 Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 glej, nimam kaj dodat, ker nima smisla. ti vidis kar vidis, jaz tudi itn vsak po svoje.neke zadeve niso od danes in vceraj. jaz zase vem kaj vidim in cutim in zame je to dovolj.dokler ne bo vsak od nas dovolj na neki zdravi distanci in da se to ne nadaljuje, boljs da pac prekinem pogovor. pa lp ne vem, free .. tle praviš, da se nočeš kregat .. po drugi strani daš neko informacijo na pol, glih ti, ki vedno vsakega, ki poda info ful natančno preizprašaš ..in pol te folk vpraša, pa meni se ni zdelo, da bi kdorkoli to delal na način, da se hoče kregat, in rataš ves tečen in kar neko kreganje projiciraš čist tko od daleč pogledano bi rekla, da si neki slabe volje al pa da mal pozornost iščeš lahk se pa motim lahk se pa skregava 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. december 2010 Prijavi Deli 15. december 2010 glej, nimam kaj dodat, ker nima smisla. ti vidis kar vidis, jaz tudi itn vsak po svoje.neke zadeve niso od danes in vceraj. jaz zase vem kaj vidim in cutim in zame je to dovolj.dokler ne bo vsak od nas dovolj na neki zdravi distanci in da se to ne nadaljuje, boljs da pac prekinem pogovor. pa lp ja, imaš prav. 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.