Marsa 10. december 2003 Avtor Prijavi Deli 10. december 2003 O, Boris. Jaz sem se tudi necesa spomnila (morda pa je ze kje); ko kuhamo jajce, dodajmo ful soli, pa je manj verjetnosti, da bo lupina pocila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Marsa haj! Glede tele tvoje izkušnje, že možno, ampak, če jih daš v mrzlo vodo takoj, se skoraj zagotovo ne razpoči, no na uro je le treba gledati.....glede trdo ali mehko kuhane. Sicer, pa tele jajce iz kurjih farm.....še dobro, da se držijo brez kuhanja(imajo tanko lupino, že same po sebi!)! Lep dan, če boš kaj dobrega skuhala pa dober tek Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 O, Boris. Jaz sem se tudi necesa spomnila (morda pa je ze kje); ko kuhamo jajce, dodajmo ful soli, pa je manj verjetnosti, da bo lupina pocila. Ja Marsa, samo ne dajati ful soli, ko kuhaš jajca za pirhe, ker sol razžre glazuro lupine in se pol ne prime barva gor....Jaz sem dala enkrat ful soli in kisa.... pirhi so zgledali kot bi bli iz marmorja lisasti.... Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Klobase v mrzlo mleko...... bom probala sigurno.Kar zaboli me pri srcu, ko dam peči krvavice (njami) in pol, ko jih hočem vzeti iz pečice se mi na široko smejijo in vsa ta dobra fila se razleze po pekaču......Drugače pa jih malo prepikam s konico noža, samo ne pomaga zmeraj... KRVAVICE IN KISLA REPA Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2003 Avtor Prijavi Deli 10. december 2003 O, hvala, Boris in Naky.Naky, res thanx, potem so zato moji pirhi vedno lisasti! :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Kako odtegneš sol preveč slanim jedem Čez lonec pogrni prtič in natresi vanj pest moke.V nekaj minutah bo jed premalo slana.Isto dosežeš, če vržeš v jed "čisto" gobico(umito!), jo čez nekaj časa potegneš ven in postopek ponoviš. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Zakaj se gumbi tako hitro odtrgajo Zato, ker so navadno pretrdo zašiti, to se pravi, da je sukanec pretrdo zategnjen. Borism, naj te malo popravim. Če so gumbi pretrdo zašiti (brez vrata pod gumbom), odpadejo skupaj s koščkom blaga pod njim - ker se strže blago, kjer je gumb prišit. Običajno pa industrijsko prišiti gumbi odpadejo, ker so prišiti strojno, po možnosti s samo eno nitko, ki ni nič zatrjena (zavozljana), in potem... frrrrr....... :xx!: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Likalnik najbolje očistite s kisom in soljo.Čisto malo ga segrejte, da se tista črna umatanija malo zmehča, potem pa pomočite krpico v kis in nato še v sol, in zdrgnite umazanijo z likalnika. Na koncu pa bele lise, ki ostanejo od soli, obrišete s krpo, pomočeno samo v kis. (Šiviljskih fint pa poznam cel kup, sam brez veze, da jih zdaj tukaj pišem, ker vas najbrž ni ravno veliko, ki šivate. Če pa koga kaj zanima, me lahko vpraša. ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Ok, Tamara, naj ti bo, ker vem iz kakšne stroke izhajaš, pa še izkušnje naredijo svoje.....lep večer Kako spoznaš, če je mleko mešano z vodo?Kani kapljico mleka na noht.Če ostane kapljica cela je mleko pristno, če razpade, je mleko mešano. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Da olje ne postane žarko!Pomaga, če mu prideneš včasih nekaj zrn soli. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2003 Avtor Prijavi Deli 11. december 2003 Kako pa ugotovimo, ce je bucno (in tudi olivno) olje cisto (in ne mesano s soncnicnim, sojinim... oljem)?Kapljica mora ostati cimbolj 'kompaktna', ne sme se razliti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Zeljne glave se ohranijo do spomladi, če jih položiš na rušo, tako, da je štor zgoraj in da se ne dotikajo druga druge. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Kako spoznaš, če je črno vino umetno obarvano V vino pomoči mrvico kruha, vzemi jo ven ter jo vrzi v kozarec, v katerem je na dnu nekaj čiste vode.Če je vino umetno barvano, postane voda takoj vijolična, če pa ima vino naravno barvo, traja ¼ ure, preden se voda pobarva. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 http://rhv.rutka.net/lekarna.html http://www.kmetzav-mb.si/ip/akcija1.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ali ima kdo od forumovcev kaj izkušenj z likalniki na paro. V mislih imam likalnike, z **zunanjim** kotličkom za vodo.Če ga kdo ima ali ve za koga, ki ga uporablja, bi prosila za mnenja in pa katere blagovne znamke so. Toliko je ponudbe na tržišču, da se ne znam odločiti. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ali ima kdo od forumovcev kaj izkušenj z likalniki na paro. V mislih imam likalnike, z **zunanjim** kotličkom za vodo.Če ga kdo ima ali ve za koga, ki ga uporablja, bi prosila za mnenja in pa katere blagovne znamke so. Toliko je ponudbe na tržišču, da se ne znam odločiti.Ker si napisala forumovcev in ne forumovk, bom pa kar jaz odgovoril Moj je taksen, kot si opisala. Na njem pise "SGR Professional K121"Kupljen v Nemciji (lahko, da ga dobis tudi tukaj , ne vem), za borih 70EUR, znizas s 135EUR. Dela ze dobro leto, brezhibno. V bazi (kotlicek) je prostornine za nekako 0,8l , tako da kar dolgo drzi.Nad odprtino za dolivanje vode je gumb za jakost pare...jaz imam na minimumu, ce dam vec, me skoraj odpihne, res , na samem 'likalniku' (tisto kar drzis v roki) pa je gumb za uravnavanje temperature.Pise sicer, da lahko uporabljas navadno vodo, jaz vseeno uporabljam destilirano, kupis 5l pa je mir za en cas. Na kratko: jaz sem zadovoljen (z likalnikom, ne s tem, da si moram sam likati ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Thx Kroko. Jaz vem, da so forumovci emancipirani in večinoma si likajo sami. Likanje ni več samo domena forumovk Zveni zanimivo. Pa tudi cenovno skoraj za polovico manj, kot sem si jih ogledovala. Tale SGR ne vem kako bom našla. Kje si jih pa videl pri nas? Cene, ki sem jih jaz videla so bile okoli 50.000 sit. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Nisem jih videl pri nas, saj sem napisal.Prebral sem tvoj post, pa sem sel pogledat, kar pise na njem. Prejle pozabil napisati, ima pa se eno 'slabost' : ko ga vklopis, traja nekako 7min, preden zacne 'bruhati' paro (ima pa stikalo za vklop/izklop, tako da je lahko vticnica v vtikacu ves cas, ni treba ven vleci po koncanem delu).No, mene to nekako ne moti, zjutraj, ko se zbudim, ga prizgem...tacas si pa ravno zobke umijem, pa je 'perajt' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 oukej, bo treba do Munchna ....bom vsem rekla, da si me poslal tja po peglezen Tenk ju veri mač, saj Munchen res ni tolk daleč, pa itaq grem kmalu tja. **perajt** sem mislila da se piše berajtlahko, pa seveda, da se motim Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 **perajt** sem mislila da se piše berajtPa kaj vedo svabi o nemscini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 **perajt** sem mislila da se piše berajtPa kaj vedo svabi o nemscini Piši kao što govoriš No ampak, vseeno sem mislila, da se reče z -b in ne s -p. V slovenski, nemščini. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 To je v bistvu popacenka, nekje govorijo tako, nekje drgace...v vsakem primeru imas prav...oz. narobe perajt/berajtpormasina/bormasina ..pa se ena na b, bestek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Še kdo? A sva samo jaz in krokodil gospodinje na lnf? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Evo še jaz imam en gospodinjski nasvet: če želite sebi in svojemu gospodinjstvu dobro, nikar ne puščajte Pujse v okolico štedilnika Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Kaj ti imaš potem prepoved, ojoj .....Trudi, drži se Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.