Skoči na vsebino

Koristni NASVETI za gospodinjstvo

Marsa

Recommended Posts

[ prav poklicat, kako to da je pri nas amoniak 40x drazji kot v ITA?

Ce smo oboji v EU?

No semle zraven pa lahk kar kreme postnem :xx!:

Sem jih kupovla pri nas, dokler nisem ugotovila,da so kreme ktere kupim v Italy

nekaj popolnoma drugega,drugačne,boljše.Poleg dobim kup vzorčkov v lepih košaricah ..

cena popolnoma ista kot pri nas.

S**e pa EU ...smo še vedno na V :xx!:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

Ja. Tudi jaz sem opazil da so ene stvari na Islandiji cenejše kot v Sloveniji. Seveda je večina drugih stvari cenejših v Sloveniji. Verjetno pa da je Amonijak tu cenejši. Okrog 1500 mora stati v Reykjaviku.

Andres

• 3 weeks later...

Jest bom kr sem fliknila eno vprašanje:

A ima kdo doma sokovnik iz TV reklame (od Levina se mi zdi)? Men se ga ful ima, pa bi rada mal prej vedla, da ne bi mačka v žaklju SPET kupla...

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Hahaha, Krokodil..... ti čist verjamem x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Mam sama izkušnje iz TV reklam, kar sem kupila, je bil proč vržen denar... Vendar sprašujem, ker ga ima sodelavka, pa ga NADVSE HVALI, pa se mal bojim, da ni to le tist: "Kr kup ga, da se bo pri teb tud prah nanj nabiral!"

Vseeno, Kroki, hvala za opozorilo! Prav nasmejal si me :palec: :palec:

Vse lepo

Nataša

M. H. Alderson

Saj to je glih zoprno; morda pa je kaksna stvar pa kul, pa ne zaupas, ke je tale top shop. :||

meni je bil tud videt interesantno (razen da ne pride v postev se ene take velke reci met na pultu).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Naky, jaz imam en levi sokovnik, ki ima edino funkcijo iztisniti sok in izločiti olupke in tudi koščice.... in je dbest... :palec:

Sem pa videla tisto reklamo na Topshopu in če se ne motim, ima kar enih 115 funkcij, od katerih boš zagotovo potrebovala eno ali dve, vse ostalo je pa neuporabno...Plačaš pa itak vse. :o|o:

Premisli.... :palec:

Naky moja prijateljica ga ima. Ok...krasno, prvi mesec smo vsi pili sokove iz vsega živega.....zdaj pa ne duha ne sluha od sokovnika. Kot prvo zasede veliko prostora v kuhinji in pa malce je težaven za spucat....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Tnx vsem :palec: .... jaz sem pa spet tam kjer sem bla, hahahha....

Ja, zarad placa na kuhinjskem pultu - KAM NAJ GA DAM???? x:Dx x:Dx :vio:

Tud zaradi prvotne navdušenosti in kasnejšega zanemarjanja - to poznam... Moj multipraktik v omari je en tak dokaz. :sori: x8Dx

Sem pa včeraj videla v Trstu en lušten sokovnik, skoraj za v predal stlačit majhen za 19.90 EU(V)ROV in verjetno si bom kar enga takega nabavla.

Da ima pa Levinov 155 funkcij x:Dx x:Dx (par gor ali dol), pa nisem vedla, sem mislila, da sam "preša". Saj če bi še kruh pekel, pa nudlne delal, pa zrezke paniral in kavo kuhal (sam seveda - s pritiskom na knof) pol bi se že splačalo dat tistih, kolk že? x:o)x

Lepo vas pozdravljam!

Nataša xcivx

M. H. Alderson

Naky: saj to je večna dilema...koliko ti bodo pripomočki, ki jih ponujajo, RES olajšali delo.Za eno pomarančo imeti električni ožemalnik...hja mnogo hitreje in ceneje delo opraviš na klasičen način....multipraktik je super, da pa bi zmlel en česen, ki ga rabiš......Torej, če dobro razmislim:mikrovalovka in palični mešalnik sta v stalni uporabi, vsa ostala "mašinerija" pa samo v hudi nuji in večji količini, rečeno v ekonomskem žargonu-investicija ni bila upravičena( mogoče sem pa slaba kuharica xDDx )

jaz pa uporabljam samo palicnega in ozemalnik agrumov immam sam na pultu, ostalega ne rabim. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No, saj to sem želela rečt: vsak sam ve, kaj RES potrebuje.Dvakrat na leto, ko mesiš testo za potico, si blazno želiš "mašinco"...pa potem pogruntaš, da je bolj praktično, če izrabiš "delovno silo", ki jo imaš že itaq doma(če jedo, naj pa še malo pomigajo)

:palec: se čist strinjam z vami x:Dx

Ja bomo sok zdej tko delal k v starih cajtih.... En ajmar, pa spodej pipca pa noge umit pa tlačit sadje in zelenjavo, dokler ne priteče sok, hahahha.... S korenjem bom mal bl težko, ampak če bodo hotl piti, bodo mogl tud mal pomigat x:Dx x:Dx x:Dx

Namesto sokovnika sem si zdej privoščila VOK.... kam ga bom požokala, je pa že drugo vprašanje x:Dx x:Dx x:Dx

Pozdravček vsem

iz prelepe Gorenjske

M. H. Alderson

Pravzaprav, Enja :eek: x:Dx x;)x :vio: xwizardx ,sem ga res dobila za Miklavža, hahaha, kot taprava gorenjka.

:inocent: :inocent: :inocent:

Veselje imam pa res pri kuhanju, če imam dovolj časa in miru in enga tacga za sabo, k reče:"Dej ti kuhaj, saj bom jaz pomil(a)" x:Dx x:Dx x:Dx

Dober dan nedeljski vsem!

Nataša

M. H. Alderson

• 3 weeks later...

Hej, nekaj me zanima; ali je se vedno treba teflonske ponve najprej mal prepect, kot je bilo vcasih? Vceraj sem namrec kupila ponev, teflonsko, in ni nobenih navodil, celo pa pise (kot sem razumela, ker je sam v italijanscini), da je ne pecimo prazne.. no in to je to, kar se je vcasih pocelo...

Potem sem razmisljala, morda je to zdaj tko ze vse moderno in spedenano, da tega ni vec treba pocet?

Picasso

Marsa, mislim, da ni potrebe, da bi jo pekla prazno, ker je material drugače obdelan kot je bil včasih! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

xDDx O, dbest, thanx Contesa, :palec:, saj se mi je mal zdel, super, torej kar prec lohk zacnem packart. :P ;)

Se nekaj - kako najucinokoviteje obelis razbarvane cote, vcasih je bila varikina, potem tisti beli oni in taksno, kaj pa zdaj uporabite?

Ker jaz tud zato ne maram belega perila, pa ga v glavnem nimam, sam kaj pa hocem imet tud belo, pa se mi ne da na roke prati, a ko dlje peres, ratajo take zaprane...

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...