WebMerk 19. februar 2013 Prijavi Deli 19. februar 2013 Pozdrav Ker mi zmanjkuje časa in dela je preveč, sem se odločil, da poiščem nove lastnike domen in spletnih strani.Novega lastnika iščejo tri slovenske domene in spletne strani z od pr-1 do pr-3 z lepim mesečnim obiskom, saj je ena na prvi strani, druga pa na drugi in raste, ter dve angleški nišni domeni z spletno stranjo, katera ena izmed prejema nekaj klikov mesečno na adsense in je na prvi strani googla (zelo perspektivna stran), ter dve adult video spletni strani z domenami. Vse domene razen adult strani so stare dobro leto in bodo v uporabi še do julija dve pa do januarja prihodnje leto. Če bi morda želel kdo postati novi lastnik, katere izmed strani, naj mi piše za dogovor. Če bi želeli izvedeti več mi pišite ali posredujte email naslov. Zaenkrat vsem skupaj hvala za tole kratko branje. Srečno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.