Skoči na vsebino

Kaj si želite postati v življenju? Nova prihodnost

aboyanasanna

Recommended Posts

Sem istega mnenja, si se bolje izrazila kot sam...Hvala

najbolje si je želeti nič, življenje samo je že itak polno avantur

Želje so hudič, če pogledamo bolj natančno...)

Blažen je tisti, ki jih nima...

dReAM

Deli na socialnih omrežjih

Sem istega mnenja, si se bolje izrazila kot sam...Hvala

Želje so hudič, če pogledamo bolj natančno...)

Blažen je tisti, ki jih nima...

točno tako ja, sej k sem prebrala tvojga.., se mi je zdel da hočeš nekaj takega napisat....

naj pride, kar more priti, sam naj bom jaz zbrana in budna, da ničesar ne prespim http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png nej me vse, kar je in kar bo, uči

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Uf.. mislim, da bi mi bilo všeč, če bi postala zadovoljna sama s seboj, s svojim karakterjem, načinom, na katerega reagiram... predvsem pa nekaj mi manjka - postaviti se zase, zagovarjati svoje ideje (ne na nož, ampak stati za svojim) - takrat, ko to ni lahko. (ker ko je, itak to ni problem http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png ).

Rada bi bila modra na stara leta. Kot ena indijanska poglavarka, ali npr. babica vrba pri Pokahontas. evo tole tako na hitro in spontano, brez pretiranega analiziranja in poglabljanja.

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.

najbolje si je želeti nič, življenje samo je že itak polno avantur

Ja, .... zelo Blizu, ... sem tudi jaz Tako Razmišljal, ko sem bil mlajši, ... po Vzhodnjaškemu Spoznanju .... kajti vse Želje nam jemljejo Energijo .

Razen Ene , katero sem Spoznal kasneje , .... in ta želja Je ... : Želja po Bogu .

Edino Ta Želja Oživlja, Poživlja, Osvobaja, Ohranja, Oplaja, Poraja, ... Življenje .

Good Luck :)

Kajti Bog Je Življenje .

Modra si že zdaj, zakaj čakati...

Si ali pa nisi...

Kot pravi Joda naredi ali pa ne naredi,

če dvomiš ali samo poiskušaš boš padel v vodo,

to delamo vsi, zato pa nas življenje ima v oblasti...

Modrost je v tebi, ni je nikjer zunaj v nobeni knjigi,

v nobeni veri, v nobeni....

Ti si vse in nič.

Če praviš, da boš modra na stara leta,

je to cilj in pravljica za um,

da naredi iluzijo in po 20 letih boš

v iluziji, da si pa zdaj modra,

v bistvu si modra v umu v kreatorju modrega

za modrost, ki ni modrost v pravem pomenu besede

ampak predstavlja iluzijo cilja v življenju,

ki je umetno...Včasih več narediš z nič.

Uf.. mislim, da bi mi bilo všeč, če bi postala zadovoljna sama s seboj, s svojim karakterjem, načinom, na katerega reagiram... predvsem pa nekaj mi manjka - postaviti se zase, zagovarjati svoje ideje (ne na nož, ampak stati za svojim) - takrat, ko to ni lahko. (ker ko je, itak to ni problem http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png ).

Rada bi bila modra na stara leta. Kot ena indijanska poglavarka, ali npr. babica vrba pri Pokahontas. evo tole tako na hitro in spontano, brez pretiranega analiziranja in poglabljanja.

dReAM

nisem modra. prav glupa sem v določenih (ne) odločitvah in mojstrica, da bi mi še sam Yoda zavidal, v zavlačevanju in ždenju :)

a vizijo, to pa imam, upanje, čeprav kot praviš, iluzija, se zavedam. ..

Zakaj glupa? Ker vedno poskrbim ,da je za druge dobro. Kar je tudi v bistvu egoistično, takrat, ko je zaradi tega moje počutje fajn. AMpak ni vedno tako. Npr. ko ugotovim ,da v tej moji življenjski zgodbi nekaj oz. nekdo manjka. JAZ.

nisem modra. prav glupa sem v določenih (ne) odločitvah in mojstrica, da bi mi še sam Yoda zavidal, v zavlačevanju in ždenju http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png

Zakaj glupa? Ker vedno poskrbim ,da je za druge dobro. Kar je tudi v bistvu egoistično, takrat, ko je zaradi tega moje počutje fajn. AMpak ni vedno tako. Npr. ko ugotovim ,da v tej moji življenjski zgodbi nekaj oz. nekdo manjka. JAZ.

Poskusi priti do cilja sama.

Veliko je od tebe odvisno, ne od drugih, samozavest in, da se postaviš zase pa dobiš, ko ti verjameš v svoje ideje pa v sebe takrat se

lahko pred vsemi postaviš, da si ti to in zagovarjaš kar imaš povedati, meni ne manjka to, ker sem bila dovolj trmasta vedno in verjela v svoje stvari samo če te je strah sama sebe in ne upaš stopit na oder pred vsemi ljudmi in povedati tisto kar si in strmeti k svojimi stvarmi

potem si pač strahopetec k ne upa sebe pokazati ljudem, veš ni nič narobe če se ne strinjajo s tabo, vsi drugi so se med sabo prilagajali

in skrivali samega sebe, jaz osebno se nikoli nisem in mogoče s tem izpadeš kdaj tudi nek čudak in butec pred vsemi ampak dobiš neko spoštovanje in ni se ti potrebno skrivati za drugimi. Ampak na nek način te počasi sprejmejo in tudi začnejo spoštovati mogoče bi tudi sebe radi pokazati ampak ne znajo, rajši se zaprejo v množico in se prilagajajo.

Mogoče je zate konec prilagajanja in čas, da misliš malo več nase in stopiš en korak naprej.

aboyanasanna, hvala za prijazne besede..

premal sem povedala, da potem lahko na podlagi napisanega kdo sklepa, ki me ne pozna :)

ni me strah pred ljudmi nastopat, govorit, zagovarjat itd...

še celo precej goreče, če je treba.

gre bolj za določene odnose z določenimi osebami ,mogoče preveč gledam, kaj vse bi lahko za seboj moje izjave potegnile. Po lsem še tehtnica, ki vedno gelda, da je nek kompromis, za vse enako dobro (ja, razen za mene...), pa verjetno je to posledica vzgoje...

sej nisem mislial o tem zdaj razglabljat, čeprav vem, da je moja naloga, da delam na tem,..

aboyanasanna, hvala za prijazne besede..

premal sem povedala, da potem lahko na podlagi napisanega kdo sklepa, ki me ne pozna http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png

ni me strah pred ljudmi nastopat, govorit, zagovarjat itd...

še celo precej goreče, če je treba.

gre bolj za določene odnose z določenimi osebami ,mogoče preveč gledam, kaj vse bi lahko za seboj moje izjave potegnile. Po lsem še tehtnica, ki vedno gelda, da je nek kompromis, za vse enako dobro (ja, razen za mene...), pa verjetno je to posledica vzgoje...

sej nisem mislial o tem zdaj razglabljat, čeprav vem, da je moja naloga, da delam na tem,..

Ja, ti že veš zase. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

• 3 weeks later...

Sem se spomnila, kaj sem si enkrat pa res zaželela. 16 let sem imela in sem v šolo zjutraj jo mahnila in sem si rekla, komaj čakam, da bom stara. In sem si to starost tud zlo nazorno predstavljala. Veliko knjig in papirjev, kanarček in strešna okna, poševna prašna svetloba.Time out.

Jst se pa ravno tega bojim.

jaz pa se trudim postat too, kar sem že od vsega začetka ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

ma jes pa karkoli se trudim ziher kej zajebam, al pa se naveličam, al pa kej tacga.

če ne najdem kej filinga zraven je zmeri en qurc.

?

nene, to ni fraza.

to je uprašaj http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

....biti to kar sem....vedno in povsod....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Imagine there's no heaven

It's easy if you try

No hell below us

Above us only sky

Imagine all the people living for today

Imagine there's no countries

It isn't hard to do

Nothing to kill or die for

And no religion too

Imagine all the people living life in peace

You, you may say

I'm a dreamer, but I'm not the only one

I hope some day you'll join us

And the world will be as one

Imagine no possessions

I wonder if you can

No need for greed or hunger

A brotherhood of man

Imagine all the people sharing all the world

You, you may say

I'm a dreamer, but I'm not the only one

I hope some day you'll join us

And the world will live as one

lepo je dokler ne padeš na realna tla...

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Ta kapitulacija že veliko pomeni...Tudi sam nisem moder ali pameten ali še kaj pa tudi ne neumen,

oz. včasih sem eno včasih pa drugo. Precej relativno je s pametjo, če se pa precej trudiš biti pameten

pa na koncu postaneš še večje budalo kot si bil pred tem....Ne se truditi biti pametni,

bodite to kar ste, pa naj se svet smeje...saj se smeje samemu sebi, kar je še večji vic.

nisem modra. prav glupa sem v določenih (ne) odločitvah in mojstrica, da bi mi še sam Yoda zavidal, v zavlačevanju in ždenju http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png

dReAM

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...