Cookie 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Pozabla povedat, da uporabljam solni cvet iz Sečoveljskih solin - je ful groba sol (veliki kristalčki), pa zdi se mi, vsaj tko na prvi okus, da je manj slana od te navadne (jodirane) morske soli. A je to možno? Kje se nabavjo, za kakšno ceno mlinčki za sol? A bi se dal solni cvet drobit kar v možnarčku? Verjetno ja, sam iz kamna bi mogu bit. ah, bom rajš kr možnarček nabavla. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2005 stane pravi da je lesen dbest (mamo vec tem o soli) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Saj, ko hodiš po trgovinah je toliko lepih stvari, lepo reklamiranih, lepo zavitih.... Sem prišla do tega, da je najbolje kupovati surovine in potem sam pripraviti doma. No vsi vemo da je zelenjava in sadje tudi škropljeno, pa vendar. Veliko tem E-jem se da izognit na ta način. V vsakem primeru bomo dobili vase kaj škodljivih stvari, vendar kljub vsemu pa manj na ta način. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 Ja, če pa Stane tko pravi....mora bit pa res dbest Sploh pa mislm, da so celo cenejši, kt uni iz kamna, keramike (mislm, da so iz keramike). Pa nekak lepši, toplejši zgledajo. Viš, to pa nism vedla, da so sol lahk tare kr v lesenm možnarčku. Sm mislila, da je tak sam za orehe ipd.oreščke. A pa v lesenem se lahk tar tut zelišča, al mora bit za zelišča kater drug (zarad vonja sprašujem, vsi vemo, da lesena dila na kateri režemo čebulo ipd. čez neki cajta dobi tak zporn vonj, k se zažre v hrano, ki jo pripravljamo na taki dili)? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2005 ja, jaz sem si za zelisca ubodla druzga... ceprav nic narobe ce bi sol vonjala po rozmarinu (cebule pa najbrz nous not tlacla pa pasirala ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, jaz sem si za zelisca ubodla druzga... ceprav nic narobe ce bi sol vonjala po rozmarinu (cebule pa najbrz nous not tlacla pa pasirala ) Kva pa veš, kdaj me lahka kaka luda ideja prime Nikol ne rec nikol Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Zanimivo, mene ponavadi peče grlo, ko jem Milko. (če ste že omenjali raka na grlu) Amoak not so 322, 422 - oba nenevarna , in 500. Kako nenevarni, če me peče? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Peče te zato, ker v tej milki morda ni soli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 jst se milke izogibam kolk je le mozno. dandanes dobis 'boljse' cokolade v specializiranih stacunah in tudi ze merkatorju.---------Zanimivo, mene ponavadi peče grlo, ko jem Milko. (če ste že omenjali raka na grlu) Amoak not so 322, 422 - oba nenevarna , in 500. Kako nenevarni, če me peče? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Peče te zato, ker v tej milki morda ni soli Sej bom, sej bom enkrat kupila, no! Se bom že sama odločla! <{POST_SNAPBACK}>jst se milke izogibam kolk je le mozno. dandanes dobis 'boljse' cokolade v specializiranih stacunah in tudi ze merkatorju.---------Maš prav, kero pa ti kupuješ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 sej jih ne ponavad ce pa ze mam na izbiro pa samo kako malo cokoladico ali pa lindt.rad imam tudi marcipanove mmmmmmm sicer sm si reku da cim manj tega sranja.mam frendico, ej vegetarijance tudi.. in je bila slabokrvna. najprej je prenehala z uzivnajem vseh sladkih zadev. beli sladkor crtan. potem se dodatno zelezo - melaso, ki je tudi sladka, saj je iz sladkornega trsa, pa se kako algo, spirulino in vec sadja in tudi vec tofuja. kmalu je bila kri na ravni normale. cokolda je sicer v malih kolicinah zdrava. seveda je spet odvisno ali je kakav pridelan biolosko ali ne. in spet, cokolada gre skozirazne procese obdelave, kuhanje, stroji, pakiranje, transport... seveda se mnogo tistega kar je se ostalo kvalitetnega izgubi. no, pa da ne ponavljam spet stare zgodbe, gre pac zato, kakor pri vsej hrani, ki je mrtva; da moramo sami vloziti energijo, da jo najprej ozivimo in sel potem dobimo iz nje kar je se ostalo.cokolada je zame redek posladek.veckrat pa pri ljudeh igra vlogo, ki je povezana z razlicnimi custvenimi stanji.sladkor pac. sladoled pa sm ze pred poletjem itak nehu jest, ker je sam svinjarija not.pa se nkol se nism dobr pocutu, ce sm velik sladoleda pojedu, da o prebavi niti ne govorim. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 no, pa da ne ponavljam spet stare zgodbe, gre pac zato, kakor pri vsej hrani, ki je mrtva; da moramo sami vloziti energijo, da jo najprej ozivimo in sel potem dobimo iz nje kar je se ostalo.cokolada je zame redek posladek.veckrat pa pri ljudeh igra vlogo, ki je povezana z razlicnimi custvenimi stanji.sladkor pac. sladoled pa sm ze pred poletjem itak nehu jest, ker je sam svinjarija not.pa se nkol se nism dobr pocutu, ce sm velik sladoleda pojedu, da o prebavi niti ne govorim. Svaka čast, @Free. Jaz takih stvari tudi ne jem že kakšno leto, razen redkih izjem, ko si dam košček česa v usta samo za okus, pa še to mora bit narejeno iz strani mat al pa sestre. Včasih pa samo povoham in je dosti, itak nimam več želje po takih rečeh. Jaz sem imel pa vedno probleme s pijačo multisolo. Ko sem jo pil, mi je šlo na slabo, včasih tud po frucu. Pa sem mislil, da sem jaz čuden... Komercialni mlečni sladoled je pa (zelo) škodljiv, se strinjam. To je napisal tudi dr. H. Bieler v knjigi, ki je trenutno nimam pri roki, da bi prepisal. Njegova izjava je, da bi ga morali prepovedati! Ne spomnim se več dobro, kaj je v knjigi pisalo, bom morda nekoč dopisal... S takim sladoledom se lahko zelo zastrupiš! Ljudje ponavadi ne verjamemo, da je kaj škodljivo, ker nismo pozorni oz. ne prepoznavamo raznih simptomov, ker je sladoled pač sladoled in ni važno, če nam še tako škodi! Pa nisem noben paranoik, res, čeprav tako izpade. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej bom, sej bom enkrat kupila, no! Se bom že sama odločla! Saj vem, čakaš na TOP ponudbo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 @Sstane, lahko bi brezplačne promocijske pakete uvedel x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>@Sstane, lahko bi brezplačne promocijske pakete uvedel x!x Če bi ti imel že kakšno izkušnjo, bi lahko dobil gratis dva paketa, ne samo promocijsko dozo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Natrijev glutaminat (MSG) – Glutaminska kislina Natrijev glutaminat (MSG, engl. Mono Sodium Glutaminat) se skriva za mnogimi imenidodatkov, ki jih proizvajalci predelane hrane dodajajo v svoje prehranske izdelke, da bi jihljudje rajši jedli. Zgodovina C eprav so za izboljšanje okusa ekstrakt alg na vzhodu uporabljali že ve c kot tiso c let, so šeleleta 1908 dognali, da je za prijeten okus odgovorna glutaminska kislina. Leta 1910 so jo za c eliindustrijsko pridelovati. Do leta 1956 je bila pridelava po c asna in draga. Ko pa so jo Japoncileta 1956 za c eli pridelovati s pomo c jo bakterijske fermentacije, se je njen pohod v prehranskoindustrijo zares za c el. Zelo hitro je postala prvi dodatek prehranske industrije.Prvi dokaz o možganskih poškodbah, ki jih provzro c a MSG, je bil objavljen že leta 1957(Lucas, D.R. and Newhouse, J. P. The toxic effect of sodium-L-glutamate on the inner layersof the retina. AMA Arch Ophthalmol 58: 193-201, 1957); prve raziskave in poro c ila oškodljivosti te kisline so bile objavljene leta 1968 (Kwok, R.H.M. The Chinese restaurantsyndrome. Letter to the editor. N Engl J Med 278: 796, 1968); prvi izsledki o debelosti indrugih škodljivih posledicah uživanja MSGja pa so prišli v javnost leta 1969 (Olney, J.W.Brain lesions, obesity, and other disturbances in mice treated with monosodium glutamate.Science. 164: 719-721, 1969). Škodljivost Predelana hrana z dodanim MSGjem je dokazano vzrok za naslednje bolezni in zdravstvenetežave: raznorazni kožni izpuš c aji, astma, možganske poškodbe, zmanjšana sposobnostu c enja, motnje pri delovanju endokrinih žlez, telesna odvisnost, možganska kap, epilepsija,shizofrenija, strah, depresije, degenerativne nepravilnosti kot je ALS, Parkinsonova bolezenin Alzheimerjeva bolezen..Glutaminska kislina v dolo c enih okoliš c inah deluje kotnevrotoksin, povzro c a nevronske degeneracije in celi c no smrt. Že ve c desetletij je dokazano,da MSG povzro c a debelost in telesno odvisnost. V ve c kot 100 razli c nih znanstvenih študijahpo svetu so znanstveniki poredili miši na ta na c in, da so jim vbrizgali MSG. C e pogledamomiši v naravi, ne najdemo nobene, ki bi bila debela. MSG pri miših pove c a koli c ino insulina,ki ga proizvaja trebušna slinavka za trikrat - zato se miši za c nejo rediti. Kaj pa ljudje?Evropska unija je pred kratkim objavila izsledke, da je zmeraj ve c ljudi debelih in da imazmeraj ve c ljudi sladkorno bolezen. Uživanje hrane obogatene z MSGjem je ena glavnihvzro c nih povezav.MSG se nahaja v skoraj vsaki predelani hrani. Tam, kjer ga ne moremo najti, se skriva zadrugimi imeni, npr HVP ( hidroliziran rastlinski protein). Pri vsaki predelani hrani moramopaziti tudi na izjave, kot je npr. naravna aroma, dodan okus…Tu se tudi skriva MSG. MSG jepredvsem v hrani, ki jo otroci najraje jedo. Pa ne da so otroci zaradi tega zmeraj bolj debeli?!.Preverite npr. c ips, skoraj v vsakem je dodan MSG. In kako radi ga jedo otroci.Zakaj ga proizvajalci tako radi dodajajo predelani hrani? Odgovor je preprost. MSG v telesuproizvaja podobno odvosnost, kot to delajo raznorazne droge in posledi c no ljudje tako hranorajše jedo. Skratka, ko gremo mimo polic s hrano, bomo raje izbrali hrano, ki nam tako prijain tekne---in to je skoraj zmeraj tista, ki ima dodan MSG. Zopet poglejte pakirano hrano,nizkomaš c obne solatne prelive, konzervirane juhe,..in c e že vi ne, bodo vaši otroci takoj šli k polici s c ipsom. Poglejte verige s hitro prehrano. V skoraj vseh izdelkih je MSG. In zakaj niMSG prepovedan? Zato ker ga FDA (Federal Drug Administration) ni nikoli prepovedala,c eprav je bilo v zadnjih 30 letih objavljenih ogromno študij, ki govorijo o škodljivosti,odvisnosti in debelosti, ki jih povzro c a prav MSG. In zakaj ga ni? Zato ker je mo c an lobiprozvajalcev hrane tako zahteval. In mi vsi radi zobamo to hrano in se veselo debelimo, pritem zelo uživamo ter nekako ne moremo nehati jesti npr. c ipsa, ko ga enkrat odpremo in je namizi. Poizkusite npr. CHIO CHIPS ( +20% gratis), ki ga dobite v vseh trgovskih centrih.Izvrsten okus. Ne moreš ga nehati jesti. Poglejte kaj mu je dodano- seveda tudi MSG. In tac ips je samo en izdelek od stotin drugih, ki vsebujejo MSG.Kaj je MSG? Glutamin - MSG je tehni c no gledano sol glutaminske kisline. Glutaminska kislina je aminokislina, kise v naravi nahaja v rastlinskih in živalskih beljakovinah. Ni esencialna aminokislina, telo jo za svojepotrebe sâmo proizvaja. Glutaminska kislina naravno nastopa v beljakovinah, kjer je povezanav dolge verige aminokislin. V naravi nastopa v dveh oblikah L-glutaminska kislina in D-glutaminska kislina. L-glutaminska kislina vezana v beljakovine ne povzro c a težav. D-glutaminska kislina pa ne nastopa samostojno v višjih oblikah organizmov. Najdemo jo samov nekaterih bakterijah (njihovih celi c nih stenah). D-glutaminska kislina se v telesu ne razgradina enak na c in kot L- glutaminska kislina. Encimi, ki skrbijo za razgraditev glutaminskekisline namre c ne prepoznajo D- oblike in jo ignorirajo.Glutaminsko kislino, ki samostojno nastopa izven beljakovin, imenujemo prosta glutaminskakislina. Pridelana glutaminska kislina – MSG poleg L- glutaminske kisline vsebuje tudi D-glutaminsko kislino, piroglutaminsko kislino in druge škodljive primesi. In ta MSG povzro c avse zgoraj naštete bolezni.Vsaka glutaminska kislina, ki jo umetno (izven telesa) pridobimo kot samostojnoaminokislino in ki jo uporabljamo kot dodatek v prehranski industriji, kozmetiki, zdravilih,gnojilih, itd, lahko povzro c i razli c ne telesne okvare in bolezni.MSG nastane, ko s pomo c jo npr. hidrolizacije (raztopitev spojine v vodi) razbijemobeljakovino na njene sestavne dele - aminokisline - glutaminsko kislino. Postopkipridobivanja MSGja se delijo na hidrolizo, sintezo in mikrobno fermentacijo.S hidrolizo presekamo aminokislinske verige in na ta na c in se posamezne aminokislineosvobodijo in nastopajo samostojno. V postopku hidrolize uporabljajo kisline, encime(bakterije) in fermentacijo. V postopku hidrolize s pomo c jo hidroklorne (solne) kislinenastanejo tudi mono in diklorpropanoli, ki so dokazano karcinogeni. Torej povrh vsegaslabega, procesirana glutemi c na kislina - po doma c e MSG - vsebuje tudi kancerogenespojine (glej Food Chemical News, December 2, 1996. Pp.24-25). Zavedati se moramo, daprocesirana glutaminska kislina ni enaka glutaminski kislini, ki se naravno nahaja vnepredelani hrani in v c loveškem telesu.Kaj lahko postorimo? Predvsem se moramo ozavestiti, da ni vsaka procesirana hrana tudi zdrava, ne kupujmo in neuživajmo hrane, ki ima dodan MSG ali njemu podobne izboljševalce okusa. Prepri c ati semoramo, da jemo zdravju škodljivo hrano, c e ta vsebuje MSG ali podobne dodatke. Še najboljneodgovorno in škodljivo pa je, da tako hrano nudimo svojim otrokom.Splošne informacije o škodljivosti MSGja najdete v knjigi Slow Poisoning of America(http://www.spofamerica.com) , ki jo je napisal John Erb.Podrobne informacije se nahajajo na spletni strani http://www.truthinlabeling.orgIn c e še ne verjamete o škodljivosti MSGja, si informacije poiš c ite na spletni stranihttp://www.pubmed.com, vtipkajte iskalno besedo MSG Obese in dobili boste najmanj 115medicinskih študij o povezanosti MSGja z debelostjo in diabetesomIn c e še zmeraj ne verjamete, si lahko podobne izsledke preberete celo na spletni straniproizvajalcev hrane, kjer reklamirajo MSG (http://www.msgfacts.com/facts/msgfact12.html). vir: http://tux.kabi.si/katalog/trifilon/docs/MSG.pdf Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Zdi se mi primerno na tem mestu objaviti tale seznam, ki mi ga je poslal eden od obiskovalcev.DODATKI ŽIVILOM V PRODAJI(Klinika za Pediatrijsko onkologijo Duesseldorf)NENEVARNI DODATKI: E100, E101, E103, E104, E105, E111, E121, E130, E132, E140, E151, E152, E160, E161, E162, E175, E180, E200, E201, E202, E203, E236, E237, E238, E260, E261, E263, E270, E280, E290, E300, E301, E303, E305, E306, E307, E308, E309, E322, E325, E326, E327, E331, E334, E335, E336, E337, E382, E400, E401, E402, E403, E404, E405, E406, E408, E410, E413, E414, E420, E421, E422, E4s0, E471, E472, E473, E474, E475, E480SUMLJIVE SNOVI: E125, E141, E150, E153, E171, E172, E240, E241, E477NEVARNE SNOVI: E102, E110, E120, E124SNOVI ŠKODLJIVE ZDRAVJU: MOTNJE ČREVESJA - E220, E221, E224, E232 MOTNJE PREBAVE - E338, E339, E340, E341, E450, E461, E463, E465, E466 KOŽNA OBOLENJA - E230, E231, E232, E233 UNIČUJE VITAMIN B12 - E200 POVIŠUJE HOLESTEROL - E320 in E321 DRAŽI ŽIVCE - E311 in E312 POVZROČA VNETJE USTNE VOTLINE - E330 (*E330 je najnevarnejši dodatek in povzroča raka). Najdemo ga v Schweppes-limona, nekaterih senfih, nekatere brezalkoholne pijače, nekateri siri, gobe v konzervi, meso rakov v konzervi....DODATKI, KI POVZROČAJO RAKA: POGLAVITNI: E131, E210, E211, E213, E214, E215, E216, E217, E239 POZOR*: E123 JE ZELO STRUPEN IN V ZDA PREPOVEDAN… UPORABLJAJTE TA POPIS PRI NAKUPU ALI SI GA NEKJE OBESITE.GRE ZA VAŠE ZDRAVJE IN ZDRAVJE VAŠIH OTROK.PREPREČITE UPORABO TEH DODATKOV IN BODITE TUDI SICER PAZLJIVI PRI IZBIRI ŽIVIL.kUPEC IZBIRA SESTAVINO PROIZVODOV. RAZMIŠLJAJTE O VAŠEM ZDRAVJU IN ZDRAVJU VAŠIH OTROK!(*prepis raziskav Klinike za Pediatrično onkologijo - Duesseldorf) Super, pohvalno, cool!! Moram priznati se mi kar požvižgava ko tole temo prebiram. Bravoooooo Brez pripomb!! He he tole bo pa za 100 let Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Free Super stvar. Zadnjič, ko sem bila v tisti restavraciji so bile na jedilniku prav "jedi brez glutamina". Pa nisem tega jedla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 ne stekam... si bla v neki restavraciji, kjer ni blo jedi z glutaminatom in nisi jedla... sej gor pise, da je skodljiv... torej bi lahk jedla. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Ej baje v Milko mešajo kravjo kri kot barvilo, tko mi je povedal en frend, ki je bil zaposlen v carini.Ne me tepst, če se bo pol izpostavlo da ni res Sej med kravaice pa svinsko , tko da to ni nič takega. No še tole moram povedat, odkar sem prebral tole temo o e - jih, mi roladice, ki sem jih prej veselo kupoval v službi iz avtomata sedaj dišijo smo še po kemikalijah :xx!: :xx!: Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Ej baje v Milko mešajo kravjo kri kot barvilo, tko mi je povedal en frend, ki je bil zaposlen v carini. Tole me je pa spomnilo na en dogodek....Smo namreč slišali, da v restavracijah hitre prehrane v sladoled mešajo živalski "loj" in ni ga hudiča kličemo tja, da preverimo iz prve roke....Vse kar smo izvedeli je to, da takšni, ki širijo te informacije niso zaželeni pri njih....E, še vedno ne vem, če je res..... Ampak, ni pa 2x za rečt, da ne počnejo kaj takšnega... :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 Tole me je pa spomnilo na en dogodek....Smo namreč slišali, da v restavracijah hitre prehrane v sladoled mešajo živalski "loj" in ni ga hudiča kličemo tja, da preverimo iz prve roke....Vse kar smo izvedeli je to, da takšni, ki širijo te informacije niso zaželeni pri njih....E, še vedno ne vem, če je res..... Ampak, ni pa 2x za rečt, da ne počnejo kaj takšnega... :xx!: Kaj vse še počnejo pa mi ne vemo, recimo ravno sedaj je čas peke krofov. Kol jih bo olje v katerem pečejo krofe pravi čas zamenjalo , no če jih gremo vprašat bodo vsi rekli da pečejo v svežem olju, resnica je pa drugačna Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 a se meni samo zdi, da pomfri, ki ga kupiš že na pol pečenega, smrdi po svinjski masti, ko ga daš pečt v olje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 To se ti samo zdi Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. februar 2006 Prijavi Deli 24. februar 2006 vonj mam kar dobro razvit, tako da. ne vem no. morda sem samo skeptična in nezaupljiva. kako človek naj ne bo nezaupljiv? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.