Skoči na vsebino

ebay nakup

svilarna

Recommended Posts

Živjo!

Zanimam se za nakup pudra na ebayu. Stane 4 dolarje, poštnina do Slovenije pa je 13 dolarjev. Zanima me, če po tem sledijo še kakšni stroški, ali je to to? Na pošti Slo sem gledala razpredelnico, da storitve na paket Zda, Kanada pod 2kg stanejo 38 eur. Tega ne bo potrebno plačat meni? Ali pač?

Hvala lepa za odgovore

Svilarna :)

Deli na socialnih omrežjih

Če je možno, najdi ponudnika v Evropi, ki dostavlja (evropski ebay ali pa Amazon). Zadeve iz ZDA so namreč obdavčene z DDV, na nekatere artikle pa gre še carina. Če poznaš koga v ZDA, ga raje prosi, da kupi izdelek on in ti ga potem pošlje kot čisto osebno zadevo (darilo), s tem da če na carini odprejo, se lahko vseeno zgodi, da ti nabijejo te stroške gor.

Več tukaj: http://www.carina.gov.si/si/vprasanja_in_odgovori/carinski_in_davcni_postopki/

Life begins at the end of your comfort zone.

Ne, se sekirat, ni drugih stroškov.

Vse skupaj je tvoja vrednost 17 USD, kar je pod 50 USD, ki je potrebnih za plačilo DDV v Sloveniji.

Se pa strinjam z anne, če je le možno in ceneje naroči v EU, predvsem zaradi trajanja pošiljke do Slovenije.

Za navadne pošiljke lahko traja tudi do mesec in več iz ZDA.

Živjo!

Zanimam se za nakup pudra na ebayu. Stane 4 dolarje, poštnina do Slovenije pa je 13 dolarjev. Zanima me, če po tem sledijo še kakšni stroški, ali je to to? Na pošti Slo sem gledala razpredelnico, da storitve na paket Zda, Kanada pod 2kg stanejo 38 eur. Tega ne bo potrebno plačat meni? Ali pač?

Hvala lepa za odgovore

Svilarna http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png

dReAM

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...