svilarna 29. april 2013 Prijavi Deli 29. april 2013 Živjo! Zanimam se za nakup pudra na ebayu. Stane 4 dolarje, poštnina do Slovenije pa je 13 dolarjev. Zanima me, če po tem sledijo še kakšni stroški, ali je to to? Na pošti Slo sem gledala razpredelnico, da storitve na paket Zda, Kanada pod 2kg stanejo 38 eur. Tega ne bo potrebno plačat meni? Ali pač? Hvala lepa za odgovoreSvilarna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 30. april 2013 Prijavi Deli 30. april 2013 Če je možno, najdi ponudnika v Evropi, ki dostavlja (evropski ebay ali pa Amazon). Zadeve iz ZDA so namreč obdavčene z DDV, na nekatere artikle pa gre še carina. Če poznaš koga v ZDA, ga raje prosi, da kupi izdelek on in ti ga potem pošlje kot čisto osebno zadevo (darilo), s tem da če na carini odprejo, se lahko vseeno zgodi, da ti nabijejo te stroške gor. Več tukaj: http://www.carina.gov.si/si/vprasanja_in_odgovori/carinski_in_davcni_postopki/ Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 30. april 2013 Prijavi Deli 30. april 2013 Ne, se sekirat, ni drugih stroškov.Vse skupaj je tvoja vrednost 17 USD, kar je pod 50 USD, ki je potrebnih za plačilo DDV v Sloveniji.Se pa strinjam z anne, če je le možno in ceneje naroči v EU, predvsem zaradi trajanja pošiljke do Slovenije.Za navadne pošiljke lahko traja tudi do mesec in več iz ZDA. Živjo! Zanimam se za nakup pudra na ebayu. Stane 4 dolarje, poštnina do Slovenije pa je 13 dolarjev. Zanima me, če po tem sledijo še kakšni stroški, ali je to to? Na pošti Slo sem gledala razpredelnico, da storitve na paket Zda, Kanada pod 2kg stanejo 38 eur. Tega ne bo potrebno plačat meni? Ali pač? Hvala lepa za odgovoreSvilarna http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.