zverca87 14. maj 2013 Prijavi Deli 14. maj 2013 Je že kdo od vas imel srečanjde z duhom/duhovi?Meni je mama umrla, ko sem imela 13 let, S sestro sva bili v rejniški družini, ko je mama umrla. Ene noči sem se prebudila povsem zašvicana (to je vbilo prvič da sem v spanju švicala), pogledala sem na uro, ki je kazala 00:03 Čutila sem tudi nekakšno prisotnost....Zjutraj sem izvedela, da je mama mrtva. Zasul jo je zemeljski plaz, ki je drvel proti Logu pod Mangartom. In plaz se je zgodil ravno ob 00:03 - torej ko sem pogledala na uro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 14. maj 2013 Prijavi Deli 14. maj 2013 Že obstoječa tema - Duhovi Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.