Iskalec_sebe 15. maj 2013 Prijavi Deli 15. maj 2013 Pozdravljeni, večkrat sem bral zanimive tematike na tem forumu zasledil mnogo koristnih nasvetov, zdaj pa še sam prosim za nasvet. Življenje se mi je v zadnjih nekaj letih obrnilo na glavo. Po menjavi (oziroma odkritju prave) poklicne poti je nekaj let vse teklo v redu,prišel sem do selitve v tujino, kjer je začelo v redu. Po zbližanju z enimi ljudmi, ki naj bi bili duhovno višji, pa je začelo vse padati, kljubzagotovilom ki naj bi jih oni dobili iz višjih virov, da je vse ok, sem potreboval kar nekaj časa, da sem uvidel, da nekaj ne štima.Osebna situacija je seveda strmoglavila in se m se vrnil v rodno deželo, kjer pa mi ni uspelo se spravit v pogon, kot da sem zalepljen. Kaj bi lahko bilo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 15. maj 2013 Prijavi Deli 15. maj 2013 Pozdravljeni, večkrat sem bral zanimive tematike na tem forumu zasledil mnogo koristnih nasvetov, zdaj pa še sam prosim za nasvet. Življenje se mi je v zadnjih nekaj letih obrnilo na glavo. Po menjavi (oziroma odkritju prave) poklicne poti je nekaj let vse teklo v redu,prišel sem do selitve v tujino, kjer je začelo v redu. Po zbližanju z enimi ljudmi, ki naj bi bili duhovno višji, pa je začelo vse padati, kljubzagotovilom ki naj bi jih oni dobili iz višjih virov, da je vse ok, sem potreboval kar nekaj časa, da sem uvidel, da nekaj ne štima.Osebna situacija je seveda strmoglavila in se m se vrnil v rodno deželo, kjer pa mi ni uspelo se spravit v pogon, kot da sem zalepljen. Kaj bi lahko bilo? Tud ti pozdravljen. Kaj pa so ti, ki naj bi bili duhovno višji ljudje počeli, predavali in svetovali in kaj si ti uvidel kar naj ne bi štimalo? In če lahko malo bolj opišeš kaj si mislil s tem, da si kot zalepljen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 15. maj 2013 Prijavi Deli 15. maj 2013 Iz napisanega je zelo težko kaj sklepat, ker ni napisano nič konkretnega...edini namig, ki ga lahko podam...potem pa skušaj sam analizirati ali je kaj na temu ali ne...nekateri bi rekli tudi urok, črna magija, telepatska manipukacija... Copy+ paste...mistične bajke... ČIPI, KI NAS POVEZUJEJO S ŠKODLJIVIMI ENERGIJAMI Posebno poglavje namenjam raznim drugim implantantom, ki nimajo dosti skupnega z zgoraj naštetimi in ki ki jih v obliki "čipov" (to se mi zdi še najbolj ustrezen izraz), na energijski ravni dobimo od takoimenovanih škodljivih energij. Gre za vse vrste združenj, raznih "Gurujev" ali posameznikov, ki želijo z nadzorom obvladovati in črpati energijo od posameznikov in skupin. Večina tovrstnih združenj ima navidezno dobre programe in širijo svetlobo. Običajno gre pri tem za omejevanje delovanja in širjenja določenega znanja, ki ga morajo sprejemati samo od njih. Največkrat se takšen "guru" ali združenje postavi tudi za absolutno avtoriteto na svojem področju delovanja ali pa tudi širše. Nekateri pa se imajo za samega poslanca od Boga in tudi delujejo v njegovem imenu. Tisti, ki se temu podredijo, ne upajo oporekati absolutni avtoriteti, torej Bogu, ki ga le-ta predstavlja na Zemlji. Včasih sem spadajo tudi tisti, ki delajo brezplačne terapije, svetovanja, predavanja, s čimer si pridobijo potencialne kandidate, katerim vgradijo tako imenovane energijske "ČIPE". S pomočjo teh čipov kasneje držijo te ljudi dobesedno pod kontrolo. Na njih prenesejo razne omejitve in druge neumnosti, kot je na primer ta, da ne smejo k nobenemu drugemu zdravilcu na terapijo ali tečaj. To utemeljujejo s tem, da se energije med sabo ne smejo mešati. Tudi nekateri učitelji ne dovoljujejo svojim učencem, da dvomijo v njihovo znanje. To utemeljujejo s tem, da učitelj vedno ve več kot učenec. Seveda temu ni tako. Zato lahko med učitelji in učenci, ki delujejo na ravni ega pride do konflikta. Običajno takšen učitelj želi zadržati svojo absolutno vlogo učitelja in tistega, ki ima kontrolo nad vsem, kar se dogaja. Učenec pa želi učitelju dokazati, da ga je prerasel. Vzrokov za takšen način delovanja je lahko več. Med njimi je pogosto tudi ekonomski, saj je učitelja strah, da bo izgubil svoje učence in s tem tudi vir prihodka. V resnici pa le takrat, kadar se gre igre ega, izgubi svoje učence. Kadar mora nekdo zmagati, izgubijo vsi. Poznam veliko primerov, ko so posamezniki odšli v Indijo ali kam drugam s ciljem, da bodo s pomočjo tamkajšnjega Guruja ozdraveli in si pridobili čudežnih moči. Dokler so bili tam, je bilo vse v redu. Po prihodu domov pa so se začele težave. Ponovno so zboleli, izgubili so svoje paciente, ko je šlo za zdravilce in na splošno niso bili več sposobni delovati kot zdravilci. Največkrat je njihovo okolje ugotovilo tudi osebnostne spremembe na slabše. Pogosto so se oddaljili od prijateljev, ker niso bili več zmožni normalne komunikacije. V vseh takšnih primerih praviloma ugotavljamo, da imajo "vgrajene" implantante kot nekakšne čipe, ki jih povezujejo z njihovim gurujem ali skupnostjo, ki ji pripadajo. Kakršni koli skupini pripadamo, ji dajemo energijo. Ko smo energijsko povezani, pa prejemamo od skupine tako dobre kot tudi škodljive energije. Včasih se Ijudje sami povezujejo z gurujem ter si dobesedno sami vgradijo tako imenovani čip, preko katerega dajejo svojemu guruju energijo ali pa želijo biti pod njegovim nadzorom. V glavnem se gre za ljudi, ki ne želijo sami prevzeti odgovornosti za svoje življenje. Njim je veliko lažje, če to napravi za njih nekdo drug, pa čeprav za to tudi veliko plačajo. Istočasno pa imajo v primeru neuspeha tudi izgovor za svoj neuspeh. Kajti zato, ker je tisti, ki ga imajo za avtoriteto, tako rekel, je potem tudi on kriv, če ne gre tako, kot so si zamislili. V ta kontekst ne spadajo tapravi guruji, razsvetljeni duhovni učitelji, mojstri modrosti, Avatarji, ipd. 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskalec_sebe 15. maj 2013 Avtor Prijavi Deli 15. maj 2013 Tud ti pozdravljen. Kaj pa so ti, ki naj bi bili duhovno višji ljudje počeli, predavali in svetovali in kaj si ti uvidel kar naj ne bi štimalo? In če lahko malo bolj opišeš kaj si mislil s tem, da si kot zalepljen. Zalepljen - v smislu, da večina stvari ki sem se jih lotil v svoji poklicni smeri niso šle skozi, zapletalo se je, kreganje s partnerjem za banalnosti, izgubil sem veselje dodela, težave s koncentracijo... Iz napisanega je zelo težko kaj sklepat, ker ni napisano nič konkretnega...edini namig, ki ga lahko podam...potem pa skušaj sam analizirati ali je kaj na temu ali ne...nekateri bi rekli tudi urok, črna magija, telepatska manipukacija... Copy+ paste...mistične bajke... ČIPI, KI NAS POVEZUJEJO S ŠKODLJIVIMI ENERGIJAMI Posebno poglavje namenjam raznim drugim implantantom, ki nimajo dosti skupnega z zgoraj naštetimi in ki ki jih v obliki "čipov" (to se mi zdi še najbolj ustrezen izraz), na energijski ravni dobimo od takoimenovanih škodljivih energij. Gre za vse vrste združenj, raznih "Gurujev" ali posameznikov, ki želijo z nadzorom obvladovati in črpati energijo od posameznikov in skupin. Večina tovrstnih združenj ima navidezno dobre programe in širijo svetlobo. Običajno gre pri tem za omejevanje delovanja in širjenja določenega znanja, ki ga morajo sprejemati samo od njih. Največkrat se takšen "guru" ali združenje postavi tudi za absolutno avtoriteto na svojem področju delovanja ali pa tudi širše. Nekateri pa se imajo za samega poslanca od Boga in tudi delujejo v njegovem imenu. Tisti, ki se temu podredijo, ne upajo oporekati absolutni avtoriteti, torej Bogu, ki ga le-ta predstavlja na Zemlji. Včasih sem spadajo tudi tisti, ki delajo brezplačne terapije, svetovanja, predavanja, s čimer si pridobijo potencialne kandidate, katerim vgradijo tako imenovane energijske "ČIPE". S pomočjo teh čipov kasneje držijo te ljudi dobesedno pod kontrolo. Na njih prenesejo razne omejitve in druge neumnosti, kot je na primer ta, da ne smejo k nobenemu drugemu zdravilcu na terapijo ali tečaj. To utemeljujejo s tem, da se energije med sabo ne smejo mešati. Tudi nekateri učitelji ne dovoljujejo svojim učencem, da dvomijo v njihovo znanje. To utemeljujejo s tem, da učitelj vedno ve več kot učenec. Seveda temu ni tako. Zato lahko med učitelji in učenci, ki delujejo na ravni ega pride do konflikta. Običajno takšen učitelj želi zadržati svojo absolutno vlogo učitelja in tistega, ki ima kontrolo nad vsem, kar se dogaja. Učenec pa želi učitelju dokazati, da ga je prerasel. Vzrokov za takšen način delovanja je lahko več. Med njimi je pogosto tudi ekonomski, saj je učitelja strah, da bo izgubil svoje učence in s tem tudi vir prihodka. V resnici pa le takrat, kadar se gre igre ega, izgubi svoje učence. Kadar mora nekdo zmagati, izgubijo vsi. Poznam veliko primerov, ko so posamezniki odšli v Indijo ali kam drugam s ciljem, da bodo s pomočjo tamkajšnjega Guruja ozdraveli in si pridobili čudežnih moči. Dokler so bili tam, je bilo vse v redu. Po prihodu domov pa so se začele težave. Ponovno so zboleli, izgubili so svoje paciente, ko je šlo za zdravilce in na splošno niso bili več sposobni delovati kot zdravilci. Največkrat je njihovo okolje ugotovilo tudi osebnostne spremembe na slabše. Pogosto so se oddaljili od prijateljev, ker niso bili več zmožni normalne komunikacije. V vseh takšnih primerih praviloma ugotavljamo, da imajo "vgrajene" implantante kot nekakšne čipe, ki jih povezujejo z njihovim gurujem ali skupnostjo, ki ji pripadajo. Kakršni koli skupini pripadamo, ji dajemo energijo. Ko smo energijsko povezani, pa prejemamo od skupine tako dobre kot tudi škodljive energije. Včasih se Ijudje sami povezujejo z gurujem ter si dobesedno sami vgradijo tako imenovani čip, preko katerega dajejo svojemu guruju energijo ali pa želijo biti pod njegovim nadzorom. V glavnem se gre za ljudi, ki ne želijo sami prevzeti odgovornosti za svoje življenje. Njim je veliko lažje, če to napravi za njih nekdo drug, pa čeprav za to tudi veliko plačajo. Istočasno pa imajo v primeru neuspeha tudi izgovor za svoj neuspeh. Kajti zato, ker je tisti, ki ga imajo za avtoriteto, tako rekel, je potem tudi on kriv, če ne gre tako, kot so si zamislili. V ta kontekst ne spadajo tapravi guruji, razsvetljeni duhovni učitelji, mojstri modrosti, Avatarji, ipd. Tukaj je kar dosti podobnosti, sicer je bilo malo bolj prefinjeno, a podobno. Sem pa z njihove strani dobil nekaj daril (običajne stvari - knjige, hrana, začimbe, okrasni predmeti). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Zalepljen - v smislu, da večina stvari ki sem se jih lotil v svoji poklicni smeri niso šle skozi, zapletalo se je, kreganje s partnerjem za banalnosti, izgubil sem veselje dodela, težave s koncentracijo... Aha, ok, hvala. Po mojem mnenju lahko situacijo izboljšaš, če sprejmeš, da le žanješ rezultate svojih prejšnjih dejanj, za katere ni nihče drug kriv, so le inštrumenti. Pa da si vesel, ker bi blo lahko še slabš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskalec_sebe 16. maj 2013 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2013 Aha, ok, hvala. Po mojem mnenju lahko situacijo izboljšaš, če sprejmeš, da le žanješ rezultate svojih prejšnjih dejanj, za katere ni nihče drug kriv, so le inštrumenti. Pa da si vesel, ker bi blo lahko še slabš. V tem življenju ali prej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskalec_sebe 16. maj 2013 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2013 shttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.pngS tem se pa marsikdo ne bo strinjal ..pa jaz tud ne ...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.pngSeveda, če prav razumem...Če se nekdo prisesa nate ...je treba to najprej preprečit-odstranit ...pri sebi poiskat obešalnik zakaj se je tisto nate prilepilo ...In tistega več ne delat ...a ni to bistvo karme ...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png V tem življenju sem tam do 25 leta imel precej nesreč in posledično poškodb, kar nekaj brazgotin je na telesu ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 V tem življenju ali prej? Kadarkol s http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.pngS tem se pa marsikdo ne bo strinjal ..pa jaz tud ne ...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.pngSeveda, če prav razumem...Če se nekdo prisesa nate ...je treba to najprej preprečit-odstranit ...pri sebi poiskat obešalnik zakaj se je tisto nate prilepilo ...In tistega več ne delat ...a ni to bistvo karme ...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png S čim se ne strinjaš? Iz napisanega je zelo težko kaj sklepat, ker ni napisano nič konkretnega...edini namig, ki ga lahko podam...potem pa skušaj sam analizirati ali je kaj na temu ali ne...nekateri bi rekli tudi urok, črna magija, telepatska manipukacija... Copy+ paste...mistične bajke... ČIPI, KI NAS POVEZUJEJO S ŠKODLJIVIMI ENERGIJAMI Posebno poglavje namenjam raznim drugim implantantom, ki nimajo dosti skupnega z zgoraj naštetimi in ki ki jih v obliki "čipov" (to se mi zdi še najbolj ustrezen izraz), na energijski ravni dobimo od takoimenovanih škodljivih energij. Gre za vse vrste združenj, raznih "Gurujev" ali posameznikov, ki želijo z nadzorom obvladovati in črpati energijo od posameznikov in skupin. Večina tovrstnih združenj ima navidezno dobre programe in širijo svetlobo. Običajno gre pri tem za omejevanje delovanja in širjenja določenega znanja, ki ga morajo sprejemati samo od njih. Največkrat se takšen "guru" ali združenje postavi tudi za absolutno avtoriteto na svojem področju delovanja ali pa tudi širše. Nekateri pa se imajo za samega poslanca od Boga in tudi delujejo v njegovem imenu. Tisti, ki se temu podredijo, ne upajo oporekati absolutni avtoriteti, torej Bogu, ki ga le-ta predstavlja na Zemlji. Včasih sem spadajo tudi tisti, ki delajo brezplačne terapije, svetovanja, predavanja, s čimer si pridobijo potencialne kandidate, katerim vgradijo tako imenovane energijske "ČIPE". S pomočjo teh čipov kasneje držijo te ljudi dobesedno pod kontrolo. Na njih prenesejo razne omejitve in druge neumnosti, kot je na primer ta, da ne smejo k nobenemu drugemu zdravilcu na terapijo ali tečaj. To utemeljujejo s tem, da se energije med sabo ne smejo mešati. Tudi nekateri učitelji ne dovoljujejo svojim učencem, da dvomijo v njihovo znanje. To utemeljujejo s tem, da učitelj vedno ve več kot učenec. Seveda temu ni tako. Zato lahko med učitelji in učenci, ki delujejo na ravni ega pride do konflikta. Običajno takšen učitelj želi zadržati svojo absolutno vlogo učitelja in tistega, ki ima kontrolo nad vsem, kar se dogaja. Učenec pa želi učitelju dokazati, da ga je prerasel. Vzrokov za takšen način delovanja je lahko več. Med njimi je pogosto tudi ekonomski, saj je učitelja strah, da bo izgubil svoje učence in s tem tudi vir prihodka. V resnici pa le takrat, kadar se gre igre ega, izgubi svoje učence. Kadar mora nekdo zmagati, izgubijo vsi. Poznam veliko primerov, ko so posamezniki odšli v Indijo ali kam drugam s ciljem, da bodo s pomočjo tamkajšnjega Guruja ozdraveli in si pridobili čudežnih moči. Dokler so bili tam, je bilo vse v redu. Po prihodu domov pa so se začele težave. Ponovno so zboleli, izgubili so svoje paciente, ko je šlo za zdravilce in na splošno niso bili več sposobni delovati kot zdravilci. Največkrat je njihovo okolje ugotovilo tudi osebnostne spremembe na slabše. Pogosto so se oddaljili od prijateljev, ker niso bili več zmožni normalne komunikacije. V vseh takšnih primerih praviloma ugotavljamo, da imajo "vgrajene" implantante kot nekakšne čipe, ki jih povezujejo z njihovim gurujem ali skupnostjo, ki ji pripadajo. Kakršni koli skupini pripadamo, ji dajemo energijo. Ko smo energijsko povezani, pa prejemamo od skupine tako dobre kot tudi škodljive energije. Včasih se Ijudje sami povezujejo z gurujem ter si dobesedno sami vgradijo tako imenovani čip, preko katerega dajejo svojemu guruju energijo ali pa želijo biti pod njegovim nadzorom. V glavnem se gre za ljudi, ki ne želijo sami prevzeti odgovornosti za svoje življenje. Njim je veliko lažje, če to napravi za njih nekdo drug, pa čeprav za to tudi veliko plačajo. Istočasno pa imajo v primeru neuspeha tudi izgovor za svoj neuspeh. Kajti zato, ker je tisti, ki ga imajo za avtoriteto, tako rekel, je potem tudi on kriv, če ne gre tako, kot so si zamislili. Zlo dobr napisan. V ta kontekst ne spadajo tapravi guruji, razsvetljeni duhovni učitelji, mojstri modrosti, Avatarji, ipd. Po čem pa se ti razlikujejo od zgoraj opisanih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 ...Če se nekdo prisesa nate ...je treba to najprej preprečit-odstranit ...pri sebi poiskat obešalnik zakaj se je tisto nate prilepilo ...In tistega več ne delat ...a ni to bistvo karme ...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Jap...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gifTo kar je mgd omenil je samo polovička....drugo je pa aktivno sodelovanje, ne samo pasivno čakanje...kar posledično vodi tudi do ozaveščanja zakaj so se nekatere stvari zgodile...itd... Tukaj je kar dosti podobnosti, sicer je bilo malo bolj prefinjeno, a podobno. Sem pa z njihove strani dobil nekaj daril (običajne stvari - knjige, hrana, začimbe, okrasni predmeti). Podrobnosti so vedno bolj "sočne" kot izgledajo na prvi pogled...osebna karma, družinska karma, osebne in družinske dark scene iz prejšnjih lifeov...tralala...in valjda obvezno so zraven tudi nefizična bitjeca (škodljive entitete- energijski parazitki, pozitivne entitete)...pa osebni in družinski destruktivni podzavestni vzorci...kje so pa potem še vzorci na bolj globoki ravni (skupina, rasa)...potem so pa še travme, ki jih lahko doživi dušica med dvema inkarnacijama...skratka mixane zadevce, ki spadajo pod pojem mistične bajke... Ne poznam človečka, ki bi bil sposoben takoj reševati travme na globokih nivojih, razen če ni na dovolj visoki duhovni stopnji (lahko prenese več kot obični) al pa kakšen duhovno razvit E.T...ponavadi se stvari rešuje (ozavešča) po slojih- kot pri čebuli- zunanja plast, druga plast, tretja, itd... Tudi če so v tisti skupini manipulirali s tabo, je 2/3 drugih vzrokov, ki se nanašajo na tebe osebno ali tvojo družino (družinska karma pač zelo vpliva na posameznika)...stvari je najbolje začet urejati pri družini in družinskih energijskih parazitkih...Vsak človek nosi določeno težo bremena svoje družine na svoji auri, dokler tega ne razreši v zadovoljivi meri. Bolj ko je družinski član duhovno razvit, večjo težo ima. Nekdo mora pač narediti odločilen korak in premakniti celo družino naprej, šele potem lahko tudi sam napreduje...potem pa polako dalje...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Po čem pa se ti razlikujejo od zgoraj opisanih? Prvi imajo škodljive destruktivne vzorce v sebi, so pod vplivom slepil, iluzij- odvisnost od denarja, čaščenja, moči...gre se za manipulacije preko telepatskih vezi...so pod vplivom karme... Drugi niso več pod vplivom zakona karme...nimajo škodljivih vzorcev, slepil...telepatske vezi so drugačne barve, komunikacija poteka drugače, ne vsiljujejo svojega mnenja, ne manipulirajo ampak dajejo človeku možnost samostojnega odločanja...itd... To so pač že malo tehnični detajli po katerih se loči taprave gurudžije od "samooklicanih" al pa takih, ki jih sledniki sami tako poimenujejo...v bistvu je še polno drugih stvari...to so pač pasti na duhovni poti...Vsak duhovno malo bolj napredni človeček se s tem sreča slej ko prej...tralala...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Brezo, preberi si knjigo Ključi psihične magije/ Slavinski, na strani 22 in 23.Samo v razmislek. Iskalec, vem da je situacija v kateri se nahajaš, prej kot sanjska. Si že ugotovil, kaj te hoče ta zgodba naučit ?Iskanje hitre rešitve preko drugih je ena izmed slabših poti. Vsi odgovori se skrivajo v tebi, le malo pobrskaj po preteklosti. Vsaka detaljna analiza preteklih dogodkov, ti bo izpilila ključ, kateri bo odklenil kletko tvojih ujetih težav. Ne obupaj, vse je učenje, rešitev pa je veliko lažja, kot pa pišejo knjige in govoričijo bajkarji. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Jap...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gifTo kar je mgd omenil je samo polovička....drugo je pa aktivno sodelovanje, ne samo pasivno čakanje...kar posledično vodi tudi do ozaveščanja zakaj so se nekatere stvari zgodile...itd... Zakaj samo polovička? 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Prvi imajo škodljive destruktivne vzorce v sebi, so pod vplivom slepil, iluzij- odvisnost od denarja, čaščenja, moči...gre se za manipulacije preko telepatskih vezi...so pod vplivom karme... Drugi niso več pod vplivom zakona karme...nimajo škodljivih vzorcev, slepil...telepatske vezi so drugačne barve, komunikacija poteka drugače, ne vsiljujejo svojega mnenja, ne manipulirajo ampak dajejo človeku možnost samostojnega odločanja...itd... To so pač že malo tehnični detajli po katerih se loči taprave gurudžije od "samooklicanih" al pa takih, ki jih sledniki sami tako poimenujejo...v bistvu je še polno drugih stvari...to so pač pasti na duhovni poti...Vsak duhovno malo bolj napredni človeček se s tem sreča slej ko prej...tralala...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Aha, hvala. A je poleg dajanja možnosti svobodnega odločanja še kaj drugega v njihovih učenjih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Brezo, preberi si knjigo Ključi psihične magije/ Slavinski, na strani 22 in 23.Samo v razmislek. In kaj piše tam...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_question.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/whistling.gifSem imel pred leti to knjigo v roki, sem jo samo malo prelistal, me ni pritegnila...odkar sem ozavestil določene zadevce, ko sem ga malo sral v obdobju atlantide, sem se spomnil tudi malo mojega znanje o škodljivih entitetah...take fore kot so opisane v različnih knjigah, ki so dostopne javnosti, pri teh stvareh ne palijo...zlasti ne pri kakšnih darkerjih s katero ima človek "podpisano pogodbo" al pa so bili celo "poslovni partnerji", ki so se skupaj zaobljubili... Tudi uporaba heksagrama, pentagrama in ostalih simbolov ni odvisna od simbolov samih, ampak od moči osebe, ki to izvaja in do katerih nivojev zna pristopat. Simboli so samo pripomoček, bistvena je zavest izvajalca in ukazi, ki jih izreče... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskalec_sebe 16. maj 2013 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2013 jaaa ... eni priveski so še dojenčki ... in rabijo mamo ... da jo posesajo ... Ja, počutil sem se tako - kot da sem pingo sok in me po slamici srkajo, ne do konca, tako, prebrisano, da preživiš a ne moreš naprej, ni energije. Vse skupaj pa zavito v lep paketek. Jap...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gifTo kar je mgd omenil je samo polovička....drugo je pa aktivno sodelovanje, ne samo pasivno čakanje...kar posledično vodi tudi do ozaveščanja zakaj so se nekatere stvari zgodile...itd... Podrobnosti so vedno bolj "sočne" kot izgledajo na prvi pogled...osebna karma, družinska karma, osebne in družinske dark scene iz prejšnjih lifeov...tralala...in valjda obvezno so zraven tudi nefizična bitjeca (škodljive entitete- energijski parazitki, pozitivne entitete)...pa osebni in družinski destruktivni podzavestni vzorci...kje so pa potem še vzorci na bolj globoki ravni (skupina, rasa)...potem so pa še travme, ki jih lahko doživi dušica med dvema inkarnacijama...skratka mixane zadevce, ki spadajo pod pojem mistične bajke... Ne poznam človečka, ki bi bil sposoben takoj reševati travme na globokih nivojih, razen če ni na dovolj visoki duhovni stopnji (lahko prenese več kot obični) al pa kakšen duhovno razvit E.T...ponavadi se stvari rešuje (ozavešča) po slojih- kot pri čebuli- zunanja plast, druga plast, tretja, itd... Tudi če so v tisti skupini manipulirali s tabo, je 2/3 drugih vzrokov, ki se nanašajo na tebe osebno ali tvojo družino (družinska karma pač zelo vpliva na posameznika)...stvari je najbolje začet urejati pri družini in družinskih energijskih parazitkih...Vsak človek nosi določeno težo bremena svoje družine na svoji auri, dokler tega ne razreši v zadovoljivi meri. Bolj ko je družinski član duhovno razvit, večjo težo ima. Nekdo mora pač narediti odločilen korak in premakniti celo družino naprej, šele potem lahko tudi sam napreduje...potem pa polako dalje...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Glede družinskega bremena pa sem pa v zadnjih mesecih opazil in začel reševati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Zakaj samo polovička? Odgovor je že podan v nadaljevanju posta...na kratko povedano "dharma"... Aha, hvala. A je poleg dajanja možnosti svobodnega odločanja še kaj drugega v njihovih učenjih? Če poznaš Krišno in prave bhakte, ki so osvobojeni zakonov karme, zakaj potem to sprašuješ...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/whistling.gif Raje se vprašaj zakaj se ti to znanje še ni razotkrilo...to kar se človek nauči mora izprobati oz. izvajati tudi vpraksi, šele potem se mu bojo začeli razodevati drugi deli duhovnosti, ki so še bolj skriti...To je učenje, ki v poteka na nefizičnih nivojih al pa preko telepatske povezave- človek dobi flashe v meditaciji, sanjah al mu je pa kar naenkrat vse jasno o določeni stvari... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 In kaj piše tam...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_question.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/whistling.gifSem imel pred leti to knjigo v roki, sem jo samo malo prelistal, me ni pritegnila...odkar sem ozavestil določene zadevce, ko sem ga malo sral v obdobju atlantide, sem se spomnil tudi malo mojega znanje o škodljivih entitetah...take fore kot so opisane v različnih knjigah, ki so dostopne javnosti, pri teh stvareh ne palijo...zlasti ne pri kakšnih darkerjih s katero ima človek "podpisano pogodbo" al pa so bili celo "poslovni partnerji", ki so se skupaj zaobljubili... Tudi uporaba heksagrama, pentagrama in ostalih simbolov ni odvisna od simbolov samih, ampak od moči osebe, ki to izvaja in do katerih nivojev zna pristopat. Simboli so samo pripomoček, bistvena je zavest izvajalca in ukazi, ki jih izreče... Poišči, preberi in malo razmisli. Slavinski je skozi pot raziskovanja doživel marsikaj. Na strani 22 in 23, opisuje nekaj, kar me je na nekaj spomnilo.Preveč je za pretipkat, malo tujega truda pa tudi ne škodi... No,pa sem našel v hr. Poglavje; Psihička evolucija na strani 4, celo poglavje. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png http://hr.scribd.com/doc/38502851/Slavinski-Kljucevi-Psihicke-Magije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Hojla Iskalec_sebe, dobrodošel Praviš, da si se komej rešu unih parazitov tam zunej. Merkej, da se ne bojo zdej drugi napopal nate. Se že prklapljajo. Pravjo, pamet je bolša kt žamet. Srečno http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gif 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Odgovor je že podan v nadaljevanju posta...na kratko povedano "dharma"... A to da ne kriviš drugih za svoje probleme, ki so le posledica tvojih prejšnjih dejanj ni dharma? Da prepoznaš in sprejmeš, da drugi niso vzrok za tvoje težave, ampak le inštrument? Če poznaš Krišno in prave bhakte, ki so osvobojeni zakonov karme, zakaj potem to sprašuješ...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/whistling.gifRaje se vprašaj zakaj se ti to znanje še ni razotkrilo...to kar se človek nauči mora izprobati oz. izvajati tudi vpraksi, šele potem se mu bojo začeli razodevati drugi deli duhovnosti, ki so še bolj skriti...To je učenje, ki v poteka na nefizičnih nivojih al pa preko telepatske povezave- človek dobi flashe v meditaciji, sanjah al mu je pa kar naenkrat vse jasno o določeni stvari... Vprašal sem, da vidim, če misliva o istih in če sem jih prav razumel. Torej, je poleg dajanja možnosti samostojnega odločanja pri tapravih gurujih, ki si jih omenil, poleg tega še kakšno drugo njihovo učenje? Katero znanje, da se mi naj še ne bi razotkrilo si imel tukaj v mislih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Počakaj, da malo prečekira in najde copy paste.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Poišči, preberi in malo razmisli. Slavinski je skozi pot raziskovanja doživel marsikaj. Na strani 22 in 23, opisuje nekaj, kar me je na nekaj spomnilo.Preveč je za pretipkat, malo tujega truda pa tudi ne škodi... No,pa sem našel v hr. Poglavje; Psihička evolucija na strani 4, celo poglavje. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png http://hr.scribd.com/doc/38502851/Slavinski-Kljucevi-Psihicke-Magije Hvala...se sploh nisem spomnil na scribd...Sem na brzino prebral. Sem začel na str. 21- Tetragramaton...potem sem šele opazil in prebral kao od 4. strani dalje...Za moje pojme pač klasične osnove ezoterike, nimam kaj preveč za razmišljat, ker mi je že znano...Bi pa rekel, da je določene stvari pobral iz ezoteričnega budizma, ker določene stvari razlaga podobno... Recimo pri integralni biorgonomiji poznajo tudi proces "Jehovah Adonai" (mislim, da izvira celo iz kabale) kar je v bistvu magijski proces transformacije... Drugače pa to nima kaj dosti veze s tistim kar sem zaznal pri temu primeru...v ozadju so čisto druge stvari, ki so meni že kar "domače"... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Seveda so ti domače, to sem tudi sam opazil.. Mogoče bi komu prišel prav kakšen konkreten praktičen nasvet. v tvojih postih so samo besede, s katerimi folk zakomplicira stvari še bolj, kot so bile prej. Včasih se sprašujem, koliko ima nekdo praktičnih izkušenj. Slavinski je pisal ravno o tem, zato ??? Prebrat in prodajat že znane pravljice je isto, kot bi si z rabljenim paprjem brisal tazadnjo. Sprejmi kritiko, kot izziv za konkretno delo z efektivnimi rezultati. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 jaz ti predlagam da narediš nekaj zase in se nafili z energijo, vstani zgodaj zjutraj s soncem boš videl koliko energije boš imel čez dan me spomniš na delovanje neke sekte tuki ki vabijo ljudi da ena njihova članica dobiva sporočila od vzgoraj te so taki paraziti . ne boj se jih strah ti onemogoča racionalno razmišlanje. sam si pogruntal da nima kakšne moči torej ne se bati urokov, če se pa si prezrači vse z žajbljom in nosi žajbelj skoi pri sebi,žajbelj odganja negativno energijo.... pozabi na njih danes je nov dan in ne tuhtaj kaj ti vse lahko naredijo. pa še to zdaj je scena v sloveniji drugačna kot takrat ko si jo zapustil vse je težje in vsi ljudje so zelo negativni in tudi hodijo z to energijo verjetno čutiš tudi to.....poberi se in pojdi naprej aja kaj si misli da je huje od uroka? v naslovi imaš napisano 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 A to da ne kriviš drugih za svoje probleme, ki so le posledica tvojih prejšnjih dejanj ni dharma? Da prepoznaš in sprejmeš, da drugi niso vzrok za tvoje težave, ampak le inštrument? Vprašal sem, da vidim, če misliva o istih in če sem jih prav razumel. Torej, je poleg dajanja možnosti samostojnega odločanja pri tapravih gurujih, ki si jih omenil, poleg tega še kakšno drugo njihovo učenje? Katero znanje, da se mi naj še ne bi razotkrilo si imel tukaj v mislih? Pojem " dharma" ima drugačen pomen in se ponavadi ne vpleta s prejšnjimi lifei...za te stvari obstajajo drugi izrazi- "karma, samskara"... Približno sem ti nakazal tvojo razvojno stopnjo (dobil info), seveda če si znal to pravilno pretolmačit...drugače si pa še enkrat preberi komentarje v "sound yogi"...malo bolj globjih osnov ezoterike se pa meni po LNF ne da razlagati...po drugi strani pa tudi vprašanje, če bi jih razumel... Vse je odvisno na kateri stopnji je človek...in od tega je tudi odvisno ali nekdo pretolmači, da je krivda samo na drugih al pa je tudi sam kaj prispeval pri temu...tisti, ki v prejšnje life ali Boga ne verjamejo pač zelo težko sprejmejo razlago, da so drugi samo inštrument in zakaj morajo nedolžni trpeti. Zato ker ne razumejo in ne poznajo zakulisja. Prav tako dvomim, da bi ti tako lagano govoril, če bi te nekdo dobil na cesti in te nalomil samo zato ker mu pač ne bi bilo všeč tvoje petje maha mantre...Tudi krišnovce so namreč pri nas v preteklosti pretepali...Predpostavljam, da bi ti najprej šle po glavi same kletvice, kako bi se mu maščeval, ipd...in šele ko bi se malo "streznil" drugi ali naslednji dan, bi bil sposoben malo drugače gledati na to situacijo... Če bi znal vsaj za silo energijsko čekirat svoje učitelje, vsaj malo zaznavati kdo je prehodil več poti in kakšna čustva približno izražajo na zavestni in podzavestni ravni...potem bi kmalu začel opažati razliko med pravimi gurudžuji in njihovimi učenci, katere obični ljudje hitro povzdignejo v "prave guruje"...Gledano skozi oči običnega človečka lahko oboji govorijo iste bajke...ampak notranji feeling, zaznavanje čustev, njihovo delovanje v praksi, itd. zna pa hitro razkriti pomembne detajle po katerih se ločijo oz. se razlikujejo... Znanje, ki ni napisano v knjigah, ni pravilno pretolmačeno al pa ni dostopno javnosti...določeno znanje je vezano na določene sile v kozmosu, tega se pa ponavadi ne predaja dokler človek (učenec) ni sposoben v zadovoljivi meri delati (jih obvladovati) z njimi...drugače ga lahko dobesedno prekuri...včasih to ni knjižno ampak praktično znanje... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskalec_sebe 16. maj 2013 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2013 jaz ti predlagam da narediš nekaj zase in se nafili z energijo, vstani zgodaj zjutraj s soncem boš videl koliko energije boš imel čez dan me spomniš na delovanje neke sekte tuki ki vabijo ljudi da ena njihova članica dobiva sporočila od vzgoraj te so taki paraziti . ne boj se jih strah ti onemogoča racionalno razmišlanje. sam si pogruntal da nima kakšne moči torej ne se bati urokov, če se pa si prezrači vse z žajbljom in nosi žajbelj skoi pri sebi,žajbelj odganja negativno energijo.... pozabi na njih danes je nov dan in ne tuhtaj kaj ti vse lahko naredijo. pa še to zdaj je scena v sloveniji drugačna kot takrat ko si jo zapustil vse je težje in vsi ljudje so zelo negativni in tudi hodijo z to energijo verjetno čutiš tudi to.....poberi se in pojdi naprej aja kaj si misli da je huje od uroka? v naslovi imaš napisano črna magija - urok je lahko nenamerno sprožen, črna magija pa je dolgoročnejši in temeljitejši projekt. Predvsem kaj narediti? V zadevo je posredno vpletenih še nekaj znancev, ki so doživeli podobno kot jaz ... in sem jim jaz povedal za zadevo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.