Brezo 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Seveda so ti domače, to sem tudi sam opazil.. Mogoče bi komu prišel prav kakšen konkreten praktičen nasvet. v tvojih postih so samo besede, s katerimi folk zakomplicira stvari še bolj, kot so bile prej. Včasih se sprašujem, koliko ima nekdo praktičnih izkušenj. Slavinski je pisal ravno o tem, zato ??? Prebrat in prodajat že znane pravljice je isto, kot bi si z rabljenim paprjem brisal tazadnjo. Sprejmi kritiko, kot izziv za konkretno delo z efektivnimi rezultati. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Sem dobil info na kateri stopnji je Slavinski, to kar on razlaga je za moje razmere nižji razred...jaz sem začel dobivati znanje za tisti razred za katerega sem primeren... Kaj naj podam nasvete kako se lahko prikliče "duhce", elementarna bitja kako se jim lahko ukazuje, ipd...al pa kako se lahko skreira določeno formo...Marjan je v knjigi "integralna biorgonomija" lepo opisal nekatere stvari...Nekateri so iskali čedalje močnejše magijske procese, medtem ko je rešitev bila v razvijanju zavesti "izvajalca"...Na tečaje so sprejemali duševne bolnike, jim podajali magične procese in ne vem še kaj...posledica je bila pa taka kot pri jogi...kdor ni sposoben delati z določenimi silami, jih imeti pod nadzorom bolje, da se z njimi ne igra... O škodljivih entitetah- nefizična bitja, duhovi, implantanti, duše prednikov, E.T.-ji sem napisal pa že preveč...najprej se ga zazna, se čekira ali je družinski član ali ne "se popriča" zakaj je tam; se naredi čira čara, če ne gre drugače se pokliče pomoč in stvari stečejo...Če ima pa človek v sebi strahove ali agresijo do takih bitij potem bolje da se s tem ne igra, ker lahko skasira še kakšno dodatno "negativno" družbo... Obstajajo tudi pozitivne entitete, ki so lahko pripoapane na auri človeka...nekako izničujejo slabe vplive... Učitelj najprej preveri karakter svojega učenca preden se mu poda res ezoterično (magijsko) znanje in določene mantre s katerimi se lahko dela svašta...in predajati to znanje javnosti- običnim ljudem- se meni ne zdi odgovorno, da o možnih posledicah sploh ne govorim...To kar je pa Slavinski pisal pa ne spada v to kategorijo- to je nižji vidik magije oz kao predpriprava pred res "hudimi igračkami"... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskalec_sebe 16. maj 2013 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2013 Sem sprožil temo, ker je tukaj nekaj ljudi ki imajo znanje, zato prosim za kak nasvet kako rešit / reševati to zadevo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 črna magija - urok je lahko nenamerno sprožen, črna magija pa je dolgoročnejši in temeljitejši projekt. Predvsem kaj narediti? V zadevo je posredno vpletenih še nekaj znancev, ki so doživeli podobno kot jaz ... in sem jim jaz povedal za zadevo. Pozabi na to kar se govori in piše po netu...urok ali črna magija bistvene razlike ni...to ni glavni vzrok, je pa zelo pomemben igralec... jaz ti predlagam da narediš nekaj zase in se nafili z energijo, vstani zgodaj zjutraj s soncem boš videl koliko energije boš imel čez dan me spomniš na delovanje neke sekte tuki ki vabijo ljudi da ena njihova članica dobiva sporočila od vzgoraj te so taki paraziti . ne boj se jih strah ti onemogoča racionalno razmišlanje. sam si pogruntal da nima kakšne moči torej ne se bati urokov, če se pa si prezrači vse z žajbljom in nosi žajbelj skoi pri sebi,žajbelj odganja negativno energijo.... Pri energijskih parazitkih in prilepljenih družinskih dušah take fore ne palijo...prav tako ne pri implantantih in "čipih"...V tem primeru so strahci sekundarnega pomena...tipični simptom energijskih parazitkov je pomanjkanje energije...Tudi če človek dobiva večje količine,energije, se stvari bistveno ne bojo rešile dokler se za silo ne poštimajo stvari z njimi... Glede na to, da se igraš z jasnovidnimi zadevcami, bi morala to vedeti... Glavni vzrok v tem primeru so določeni destruktivni vzorci+ osebna in družinska karma kamor spadajo tudi pogodbe z dark side...šele potem pridejo na vrsto energijski parazitki in vse ostalo...Meni so te vzorci znani, sem jih hitro opazil...videl podobne in še bolj "otkačene" primere v real lifeu...To so pač stvari, ki se ne govorijo v javnosti, zlasti ne kakšnih detajlov. Se pa vsak napredni duhovnjak sreač s čim podobnim...V glavnem vse kar je za javnost piše na netu...Zdaj pa mislim, da sem povedal več kot preveč in se ne mislim več kaj dosti vmešavat... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskalec_sebe 16. maj 2013 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2013 Pozabi na to kar se govori in piše po netu...urok ali črna magija bistvene razlike ni...to ni glavni vzrok, je pa zelo pomemben igralec... Pri energijskih parazitkih in prilepljenih družinskih dušah take fore ne palijo...prav tako ne pri implantantih in "čipih"...V tem primeru so strahci sekundarnega pomena...tipični simptom energijskih parazitkov je pomanjkanje energije...Tudi če človek dobiva večje količine,energije, se stvari bistveno ne bojo rešile dokler se za silo ne poštimajo stvari z njimi... Glede na to, da se igraš z jasnovidnimi zadevcami, bi morala to vedeti... Glavni vzrok v tem primeru so določeni destruktivni vzorci+ osebna in družinska karma kamor spadajo tudi pogodbe z dark side...šele potem pridejo na vrsto energijski parazitki in vse ostalo...Meni so te vzorci znani, sem jih hitro opazil...videl podobne in še bolj "otkačene" primere v real lifeu...To so pač stvari, ki se ne govorijo v javnosti, zlasti ne kakšnih detajlov. Se pa vsak napredni duhovnjak sreač s čim podobnim...V glavnem vse kar je za javnost piše na netu...Zdaj pa mislim, da sem povedal več kot preveč in se ne mislim več kaj dosti vmešavat... Za pogodbo z dark side ne vem s strani družine, sam sem sicer prebral nekaj malega, neke rituale, ma veliko let tega. Destruktivni vzorci ... ja nekaj jih imam, delam na rešitvi tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Pojem " dharma" ima drugačen pomen in se ponavadi ne vpleta s prejšnjimi lifei...za te stvari obstajajo drugi izrazi- "karma, samskara"... Karma pomen določena aktivnost, ki da določen rezultat. Če sem dobil določen rezultat, pomen, da sem določeno dejanje storil. Mogoče v prejšnih lajfih al pa v tem, ampak enkrat sem. Da se mi določena stvar zgodi, je posledica mojega določenega prejšnjega dejanja. Če sem dobil težave, sem za to odgovoren jaz. Če za svoje težave krivim kogarkoli drugega, ne morem trajno razrešit težave, ampak največ le lajšam simtome, ki pa se bojo eventuelno spet pojavl. Včasih je tud lajšat simptome boljš kot nič, dokler človk ne pride v kolkrtok mirno stanje da lahko začne sploh sprejemat vzroke. Temelj dharme je iskrenost. Da sprejmeš, da ti nihče drug ni kriv, ampak da žanješ le tisto kar si sejal. Samskara je določen vtis/vzorec/navada/zasvojenost, ampak tudi ta ni prišel kar sam od sebe, ampak sem ga s svojimi določenimi kontinuiranimi dejanji povzročil sam. Če zanj krivim druge, ga spet ne bom mogu trajno razrešit. Zdej razumeš kaj sm hotu povedat in zakaj? Sprašujem tud Iskalca_sebe in strelko. Če bi znal vsaj za silo energijsko čekirat svoje učitelje, vsaj malo zaznavati kdo je prehodil več poti in kakšna čustva približno izražajo na zavestni in podzavestni ravni...potem bi kmalu začel opažati razliko med pravimi gurudžuji in njihovimi učenci, katere obični ljudje hitro povzdignejo v "prave guruje"...Gledano skozi oči običnega človečka lahko oboji govorijo iste bajke...ampak notranji feeling, zaznavanje čustev, njihovo delovanje v praksi, itd. zna pa hitro razkriti pomembne detajle po katerih se ločijo oz. se razlikujejo... Znanje, ki ni napisano v knjigah, ni pravilno pretolmačeno al pa ni dostopno javnosti...določeno znanje je vezano na določene sile v kozmosu, tega se pa ponavadi ne predaja dokler človek (učenec) ni sposoben v zadovoljivi meri delati (jih obvladovati) z njimi...drugače ga lahko dobesedno prekuri...včasih to ni knjižno ampak praktično znanje... A mi lahko pol prosim odgovoriš, če je poleg dajanja možnosti samostojnega odločanja, pri tapravih gurujih, ki jih omenjaš, še kakšno drugo učenje al je to vse kar je? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Karma pomen določena aktivnost, ki da določen rezultat. Če sem dobil določen rezultat, pomen, da sem določeno dejanje storil. Mogoče v prejšnih lajfih al pa v tem, ampak enkrat sem. Da se mi določena stvar zgodi, je posledica mojega določenega prejšnjega dejanja. Če sem dobil težave, sem za to odgovoren jaz. Če za svoje težave krivim kogarkoli drugega, ne morem trajno razrešit težave, ampak največ le lajšam simtome, ki pa se bojo eventuelno spet pojavl. Včasih je tud lajšat simptome boljš kot nič, dokler človk ne pride v kolkrtok mirno stanje da lahko začne sploh sprejemat vzroke. Temelj dharme je iskrenost. Da sprejmeš, da ti nihče drug ni kriv, ampak da žanješ le tisto kar si sejal. Samskara je določen vtis/vzorec/navada/zasvojenost, ampak tudi ta ni prišel kar sam od sebe, ampak sem ga s svojimi določenimi kontinuiranimi dejanji povzročil sam. Če zanj krivim druge, ga spet ne bom mogu trajno razrešit. Zdej razumeš kaj sm hotu povedat in zakaj? Sprašujem tud Iskalca_sebe in strelko. A mi lahko pol prosim odgovoriš, če je poleg dajanja možnosti samostojnega odločanja, pri tapravih gurujih, ki jih omenjaš, še kakšno drugo učenje al je to vse kar je? Če nekdo prevzame breme od drugega 8podzavestno ali zavestno), se temu težko reče, da je njegova krivda oz. karmični dolg...V praksi to pomeni, da otroci prevzemajo karmične dolgove od staršev in zato zbolijo...isto je z živalmi...al ap ljudje, ki so kot "spužva" in posrkajo vso negativnost iz okolice...Skratka jebeni detajli, ki se ne skladajo z zgoraj napisanim...isto je ko duhovni učitelj, ki še ni dosegel razsvetljenja iz določenega vzroka prevzame breme učenca... A si ti razumel kaj sem napisal...to kar ti veš, si prebral, razumel o "duhovnosti" so metaforično rečeno prvi trije razredi OŠ...kar pa še ne pomeni, da tudi veš kako ta teorija funkcionira v praksi...Ko se človek nauči vse kar se mora na Zemlji (ko se reši vpliva zakona karme), obstaja 7. poti za naprej. Človek sam izbere kakšno specializacijo bo izbral, v bistvu jo že prej, ampak pustimo tehnične detajle...To sem že omenil... Bolj smotrno bi se bilo vprašati kakšno znanje je dostopno običnim ljudem in kaj posvečencem določene stopnje in reda kamor spadajo tudi "brahmani"...Ne obstaja eno ali drugo znanje, ampak koliko se človeku razotkrije oz. preda...Če sem jaz kao v 6 razredu OŠ in ti v 3. bom jaz deležen drugačne obravnave in učenja...Medtem ko znanja kako se vozi avto ali strelja s pištolo ne bi bil deležen nobeden od naju. Mogoče bi se nekaj omenilo, in dalo za prijet, ampak za samostojno uporabo pa ne... Vsi tapravi duhovni učitelji ovakvi ili onakvi učijo isto "šolsko" snov...razlikujejo se samo v pristopu in načinu poučevanja...nekomu je bližji nek način, nekomu drug...matura je pa za vse enaka...Upam, da razumeš metaforiko... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Če nekdo prevzame breme od drugega 8podzavestno ali zavestno), se temu težko reče, da je njegova krivda oz. karmični dolg...V praksi to pomeni, da otroci prevzemajo karmične dolgove od staršev in zato zbolijo...isto je z živalmi...al ap ljudje, ki so kot "spužva" in posrkajo vso negativnost iz okolice...Skratka jebeni detajli, ki se ne skladajo z zgoraj napisanim...isto je ko duhovni učitelj, ki še ni dosegel razsvetljenja iz določenega vzroka prevzame breme učenca... Nikjer nisem govoru o prevzemanju bremena od nekoga drugega, ampak o prevzemanju odgovornosti za svojega, brez prelaganja na drugega. Če se men določena stvar zgodi, je to posledica mojega prejšnjega ali zdajšnjega dejanja, za katerega ni vzrok ali kriv noben drug, je pa lahko le inštrument, preko katerega mi je bila posledica izročena. Razumeš zdej? To je osnova karmičnega zakona. Kar seješ to žanješ, ne glede na to kakšni so drugi in kaj počnejo drugi. Dokler je zavest posameznika zamegljena s krivljenjem drugih, ne more videt ali sprejet postopka s katerim lahko doseže trajno rešitev svojih težav. Slabe namere/dejanja drugih živih bitij, se nobenga ne morjo dotaknt, če ta v to ne privoli ali ni privolil enkrat prej (čeprav se mogoče ne zaveda več) ali pa če točno takega dejanja ni prej naredil nekomu drugemu (četudi se mogoče tega ne spomni več) in zdaj le prihaja nazaj do njega. Upam, da zdej razumeš... in strelka in iskalec_sebe... Vsi tapravi duhovni učitelji ovakvi ili onakvi učijo isto "šolsko" snov...razlikujejo se samo v pristopu in načinu poučevanja...nekomu je bližji nek način, nekomu drug...matura je pa za vse enaka...Upam, da razumeš metaforiko... Ja razumem. Te pa še enkrat vprašam, če mi lahko prosim poveš, če je v učenju pravih gurujev, ki jih omenjaš, poleg dajanja možnosti samostojnega odločanja še kakšen drug nauk al je to vse kar je? Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskalec_sebe 16. maj 2013 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2013 Nikjer nisem govoru o prevzemanju bremena od nekoga drugega, ampak o prevzemanju odgovornosti za svojega, brez prelaganja na drugega. Če se men določena stvar zgodi, je to posledica mojega prejšnjega ali zdajšnjega dejanja, za katerega ni vzrok ali kriv noben drug, je pa lahko le inštrument, preko katerega mi je bila posledica izročena. Razumeš zdej? To je osnova karmičnega zakona. Kar seješ to žanješ, ne glede na to kakšni so drugi in kaj počnejo drugi. Dokler je zavest posameznika zamegljena s krivljenjem drugih, ne more videt ali sprejet postopka s katerim lahko doseže trajno rešitev svojih težav. Slabe namere/dejanja drugih živih bitij, se nobenga ne morjo dotaknt, če ta v to ne privoli ali ni privolil enkrat prej (čeprav se mogoče ne zaveda več) ali pa če točno takega dejanja ni prej naredil nekomu drugemu (četudi se mogoče tega ne spomni več) in zdaj le prihaja nazaj do njega. Upam, da zdej razumeš... in strelka in iskalec_sebe... Hja, se strinjam da sem nekej sam skuhal, ma kaj in kako ... ter kako reševat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Kaj je najmočnejše orožje proti zlu ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Hja, se strinjam da sem nekej sam skuhal, ma kaj in kako ... ter kako reševat? Nisi hotu služit Boga, zato si se ujel v past Maye, ki te je zavajala. Edina rešitev je služenje Boga, tvojega večnega ljubečega Gospodarja. Ime mu je Krišna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskalec_sebe 16. maj 2013 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2013 Kaj je najmočnejše orožje proti zlu ? Ljubezen? Nisi hotu služit Boga, zato si se ujel v past Maye, ki te je zavajala. Edina rešitev je služenje Boga, tvojega večnega ljubečega Gospodarja. Ime mu je Krišna. A nismo na svetu materializirani zato da se ukvarjamo / učimo skozi materijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Igmúwathogla 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Hja, se strinjam da sem nekej sam skuhal, ma kaj in kako ... ter kako reševat?misel --> čustvo -> dejanje -> rezultatdruga misel -> drugo čustvo -> drugo dejanje -> nov rezultat če so tvoji trenutni "rezultati" taki da ti ne ustrezajo začni drugače razmišljati. pri tem pa ne izhajaj iz "trenutnega rezultata" ampak iz "rezultata, ki ga želiš doseči": vse ostalo, uroki, nefizični energijski paraziti, dobre in slabe "entitete", karmični dolgovi in podobno pa daj v kategorijo angeli, svetniki in zlodeji ....če v njih verjameš so, če pa ne, jih pa ni. je pa ogromna razlika med "verjeti" in "vedeti" še večja med "vedeti" in "znati". zato bejži čim dalj od takih, ki se imajo sami za "duhovno bolj napredne" kot druge in ti želijo predstavljati duhovnost kot nek hierarhični sistem z "stopnjami zavesti" (ki so jih ponavadi sami že vse prehodili). 2 Citiraj Priporočam: slo.mindwizard.net , bioterapija.mindwizard.net Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Bingo.In kaj boš naredil z njo, da se rešiš problema ?Kaka tvoja ideja ?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskalec_sebe 16. maj 2013 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2013 Bingo.In kaj boš naredil z njo, da se rešiš problema ?Kaka tvoja ideja ?? Kaj si mislil s tem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Česar ne potrebujem.......................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskalec_sebe 16. maj 2013 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2013 česar ne potrebujem ... err, ne razumem, ??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 ljubeznivo pošiljam na izvor ! 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Pozabi na to kar se govori in piše po netu...urok ali črna magija bistvene razlike ni...to ni glavni vzrok, je pa zelo pomemben igralec... Pri energijskih parazitkih in prilepljenih družinskih dušah take fore ne palijo...prav tako ne pri implantantih in "čipih"...V tem primeru so strahci sekundarnega pomena...tipični simptom energijskih parazitkov je pomanjkanje energije...Tudi če človek dobiva večje količine,energije, se stvari bistveno ne bojo rešile dokler se za silo ne poštimajo stvari z njimi... Glede na to, da se igraš z jasnovidnimi zadevcami, bi morala to vedeti... Glavni vzrok v tem primeru so določeni destruktivni vzorci+ osebna in družinska karma kamor spadajo tudi pogodbe z dark side...šele potem pridejo na vrsto energijski parazitki in vse ostalo...Meni so te vzorci znani, sem jih hitro opazil...videl podobne in še bolj "otkačene" primere v real lifeu...To so pač stvari, ki se ne govorijo v javnosti, zlasti ne kakšnih detajlov. Se pa vsak napredni duhovnjak sreač s čim podobnim...V glavnem vse kar je za javnost piše na netu...Zdaj pa mislim, da sem povedal več kot preveč in se ne mislim več kaj dosti vmešavat...poglej brezo vem stvari sam se ne šopirim tukaj, fora je v tem da devedestet procentov ni črna magija,zato jaz pač svetujem da proba z nasvetom ki sem ga dala, če to ne pali pol se pa poglobimo. in iščemo druge vzroke.zadnje čase je že vse v urokih in angelih kot je puma rekel so pa čisto druge razlage za pa kar ljudje doživljajo. aja pa še to.če vstajaš s soncem dobiš energijo z katero se lahko tudi potlej boriš z dark silami to bi pa tudi ti moral vedeti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 A nismo na svetu materializirani zato da se ukvarjamo / učimo skozi materijo. Ne Ta pravljica je ena izmed zavajanj Maye . Je pa lahko koristna za določen nivo pa tud da se jo resničneje intrepretirat. Resnica je, da nismo hotl služit Boga, Krišne in se zato ujel v past Maye, ki nas je zavajala. Pod vplivom Maye smo se zmotno poistovetil z materijo in začel delovat iz tega lažnega ega v tem materialnem svetu. Aktivnostim iz lažnega ega se reče karma. Kakršnakoli karma, dobra ali slaba, te drži ujetega v Mayi in njen rezultat je trpljenje nenehnega cikla rojstev, smrti in trojnih nadlog. Kar se lahko iz tega naučimo je, da smo se že v začetku napačno odločil zato tak rezultat, za katerega ni kriv nihče drug. Ne velja pa to za vse, eni so se že v začetku prav odločil in začel služit Boga in sploh nikol niso padl pod vpliv materije. Ga pa lahko začnemo služit zdaj in se rešmo izpod vpliva Maye in zaživimo pravo življenje, življenje ljubezni, kjer ni nobenih problemov več, le popolno zadovoljstvo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Ne http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Ta pravljica je ena izmed zavajanj Maye http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png . Je pa lahko koristna za določen nivo pa tud da se jo resničneje intrepretirat. Resnica je, da nismo hotl služit Boga, Krišne in se zato ujel v past Maye, ki nas je zavajala. Pod vplivom Maye smo se zmotno poistovetil z materijo in začel delovat iz tega lažnega ega v tem materialnem svetu. Aktivnostim iz lažnega ega se reče karma. Kakršnakoli karma, dobra ali slaba, te drži ujetega v Mayi in njen rezultat je trpljenje nenehnega cikla rojstev, smrti in trojnih nadlog. Kar se lahko iz tega naučimo je, da smo se že v začetku napačno odločil zato tak rezultat, za katerega ni kriv nihče drug. Ne velja pa to za vse, eni so se že v začetku prav odločil in začel služit Boga in sploh nikol niso padl pod vpliv materije. Ga pa lahko začnemo služit zdaj in se rešmo izpod vpliva Maye in zaživimo pravo življenje, življenje ljubezni, kjer ni nobenih problemov več, le popolno zadovoljstvo. joj ti imaš pa resno pobrkane stvari.kar si ti napisal sploh ne more biti mogoče.karma je energija in z kakšno energijo hodiš naokoli tako dobiš nazaj in ni nobena iluzija mogoče samo ime"karma" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Koga pa je do sedaj rešil Krišna, da sedaj živi povsem brez p.zdarij ????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 joj ti imaš pa resno pobrkane stvari.kar si ti napisal sploh ne more biti mogoče.karma je energija in z kakšno energijo hodiš naokoli tako dobiš nazaj in ni nobena iluzija mogoče samo ime"karma" Kaj naj ne bi moglo bit mogoče? Karma je sanskrit izraz in pomeni akcijo. Akcijo pod vplivom lažnega ega (ahankar-ja). Ta akcija ni iluzija, res obstaja, ampak te ne more izpolnit, čeprav ti to obljublja. Obljuba zavaja. Izpolnitev obljube je iluzija, ni resnična. Npr. v puščavi vidiš fatamorgano, ki zgleda kot voda. Da greš proti njej ni iluzija, res greš, niti fatamorgana ni iluzija, res obstaja, ampak da pa je tam voda, ki te bo odžejala, pa je iluzija. Koga pa je do sedaj rešil Krišna, da sedaj živi povsem brez p.zdarij ????? Vsakega, ki se mu je predal. To je, da prostovoljno deluje v skladu z nasvetom Krišne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Kaj naj ne bi moglo bit mogoče? Karma je sanskrit izraz in pomeni akcijo. Akcijo pod vplivom lažnega ega (ahankar-ja). Ta akcija ni iluzija, res obstaja, ampak te ne more izpolnit, čeprav ti to obljublja. Obljuba zavaja. Izpolnitev obljube je iluzija, ni resnična. Npr. v puščavi vidiš fatamorgano, ki zgleda kot voda. Da greš proti njej ni iluzija, res greš, niti fatamorgana ni iluzija, res obstaja, ampak da pa je tam voda, ki te bo odžejala, pa je iluzija. Vsakega, ki se mu je predal. To je, da prostovoljno deluje v skladu z nasvetom Krišne. ojoj in kaj je akcija?akciuja ne more nič obljubiti in je nevtralna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 torej mgd če se boš ti izgubil v puščavi ne boš videl fatamorgane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Kaj naj ne bi moglo bit mogoče? Karma je sanskrit izraz in pomeni akcijo. Akcijo pod vplivom lažnega ega (ahankar-ja). Ta akcija ni iluzija, res obstaja, ampak te ne more izpolnit, čeprav ti to obljublja. Obljuba zavaja. Izpolnitev obljube je iluzija, ni resnična. Npr. v puščavi vidiš fatamorgano, ki zgleda kot voda. Da greš proti njej ni iluzija, res greš, niti fatamorgana ni iluzija, res obstaja, ampak da pa je tam voda, ki te bo odžejala, pa je iluzija. Vsakega, ki se mu je predal. To je, da prostovoljno deluje v skladu z nasvetom Krišne. Potem si ti popolnoma brez problemov, življenjskih mislim, to da se tvoj avto ne kvari, da ti toča ne klesti po vrtu, te ne piči komar, ................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.