mgd 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 ojoj in kaj je akcija?akciuja ne more nič obljubiti in je nevtralna Na vsako akcijo je pripeta določena reakcija/rezultat. Rezultati karme obljubljajo izpolnitev srca, ampak ga ne dajo. torej mgd če se boš ti izgubil v puščavi ne boš videl fatamorgane? Bom videl fatamorgano, ampak vedel, da je le fatamorgana, ne resnična voda, ki me lahko odžeja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Potem si ti popolnoma brez problemov, življenjskih mislim, to da se tvoj avto ne kvari, da ti toča ne klesti po vrtu, te ne piči komar, ................... Jaz nisem še dosegel popolne predaje Krišni, zato mam še probleme, ampak sem pa na poti do tja. Drgač pa tisti, ki je popolnoma predan Krišni, a živi v tem svetu, se mu tud kvari avto itd., sam ga to ne vznemirja in rešitev (popravilo avta) mu je vedno pri roki, če je to potrebno. Tisti, ki pa živijo v večnem svetu, pa nimajo takih avtomobilov, komarjev itd., ki jih mi poznamo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Na vsako akcijo je pripeta določena reakcija/rezultat. Rezultati karme obljubljajo izpolnitev srca, ampak ga ne dajo. Bom videl fatamorgano, ampak vedel, da je le fatamorgana, ne resnična voda, ki me lahko odžeja. pa kje si ti to slišal da rezultati karme izpolnjjejo srce? karma je energija in kolikor energije vložiš v nekaj in kakšno, na podlagi tega so rezultati nič posebnega in čisto nič iluzornega kot ti razlagaš. akcija je energija brez energije vložene v akcijo ni akcije.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 pa kje si ti to slišal da rezultati karme izpolnjjejo srce? Sej ga ne in to sem napisu. karma je energija in kolikor energije vložiš v nekaj in kakšno, na podlagi tega so rezultati nič posebnega in čisto nič iluzornega kot ti razlagaš. akcija je energija brez energije vložene v akcijo ni akcije.... Karma je akcija posameznika pod vplivom lažnega ega. Njen rezultat ne izpolni srca. Zato je boljš, da delamo bhakti (večno ljubezen), tj. akcijo iz pravega sebe, ker izpolni srce. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Sej ga ne in to sem napisu. Karma je akcija posameznika pod vplivom lažnega ega. Njen rezultat ne izpolni srca. Zato je boljš, da delamo bhakti (večno ljubezen), tj. akcijo iz pravega sebe, ker izpolni srce. torej naj samo sedimo in mantramo ali kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 torej naj samo sedimo in mantramo ali kaj? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png To samo nekaj časa v dnevu http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Ostalo pa vse kot ponavadi, le da vse namenimo Krišni in se izogibamo nemoralnih aktivnosti. In med temi vsakdanjimi opravili lahko vmes tud mantramo, na glas ali pa v sebi http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskalec_sebe 16. maj 2013 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2013 prišel sem po nasvet zaradi osebnih težav ... in sprožil vojno kdo ima prav? Zgleda da bo res, da moraš vse rešit sam, ker je vsak ujetnik svojega prav - ega, torej nisem nič slabiši? 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 prišel sem po nasvet zaradi osebnih težav ... in sprožil vojno kdo ima prav? Zgleda da bo res, da moraš vse rešit sam, ker je vsak ujetnik svojega prav - ega, torej nisem nič slabiši? Ni to vojna, to je le intenzivno sočutje vseh tukaj, za kar si lahko vesel in hvaležen http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Sam ali s pomočjo drugih, ki so v problemih, ne boš mogu nič rešit. Rešiš se lahko le s pomočjo Boga, tj. s sledenjem Njegovega nasveta. Drgač pa obstajajo tudi nivoji, koliko je kdo pod vplivom lažnega ega. Če je nekdo naprednejši, ga je vseeno vredno poslušat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskalec_sebe 16. maj 2013 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2013 Hvala vsem za nasvete, meditacija in odpuščanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Hvala vsem za nasvete, meditacija in odpuščanje. To je ok, ampak v tej dobi le z meditacijo ne boš dokončno uspel, pa še težko je, drugim ti pa tud ni treba nič odpuščati, ker ti oni niso storil nič slabega. V težavah si zaradi svojih napačnih dejanj. Se pa lahko rešiš, če se predaš Bogu, tj. če slediš tisto kar ti On svetuje. Hvala ker si me spomnil Nanj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 ma to ni urok, to je prekletstvo, in tega se ne da spreminjat...obstaja pa še nekaj dosti hujšega, kot to,in to je verovanje v npr. težave ali pa fiktivne rešitve težav.temu primer je lahko urok, beganje po fantazijskih svetovih, itn.. lpodpuščen pa, verjetno, še nisi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 ma to ni urok, to je prekletstvo, in tega se ne da spreminjat...obstaja pa še nekaj dosti hujšega, kot to,in to je verovanje v npr. težave ali pa fiktivne rešitve težav.temu primer je lahko urok, beganje po fantazijskih svetovih, itn.. Težave občutijo tisti, ki so nenaklonjeni Bogu. Njihova rešitev je naklonjenost Bogu. odpuščen pa, verjetno, še nisi. Kaj pa si mislu s tem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskalec_sebe 16. maj 2013 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2013 ma to ni urok, to je prekletstvo, in tega se ne da spreminjat...obstaja pa še nekaj dosti hujšega, kot to,in to je verovanje v npr. težave ali pa fiktivne rešitve težav.temu primer je lahko urok, beganje po fantazijskih svetovih, itn.. lp odpuščen pa, verjetno, še nisi. a to je namenjeno meni? In a lahko malo bolj razložiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 drugače pa jaz ti lahko pogledam v karte pa vidimo pri čem si, če želiš piši na os 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskalec_sebe 16. maj 2013 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2013 (popravljeno) drugače pa jaz ti lahko pogledam v karte pa vidimo pri čem si, če želiš piši na os LNF sporoča da na OS ne moreš sprejeti nobenga sporočila več, osvetlitev problema je pa dobrodošla. Popravljeno 16. maj 2013 -> Iskalec_sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 poglej brezo vem stvari sam se ne šopirim tukaj, fora je v tem da devedestet procentov ni črna magija,zato jaz pač svetujem da proba z nasvetom ki sem ga dala, če to ne pali pol se pa poglobimo. in iščemo druge vzroke.zadnje čase je že vse v urokih in angelih kot je puma rekel so pa čisto druge razlage za pa kar ljudje doživljajo. aja pa še to.če vstajaš s soncem dobiš energijo z katero se lahko tudi potlej boriš z dark silami to bi pa tudi ti moral vedeti Ko sem čekiral vzroke iz vseh lifeov naenkrat, sem pri čisto vsakemu človeku do sedaj našel vzorec, ki je bil povezan s črno magijo...Čisto vsak človek je bil kdaj v preteklem lifeu kakšna vještica, mag, darkerski izvenzemaljac, ipd. in je tudi imel kakšne "pogodbe" z dark side...Tudi če čekiram samo en problem posamezno, je zraven ponavadi tudi vzorec črne magije pa čeprav je zanemarljiv delež recimo pod 10 % od vseh možnih vzrokov...Če pa vzamem večji delež (črna magija mora biti čez 50% vseh možnih vzrokov), je pa spet problem, ker črna magija nikoli ne presega 1/3 vseh možnih vzrokov...Če pa vzorca osebne črne magije ni, je pa družinska, skupinska...zapisi v auri so pač večslojni...z tega stališča se pač ne strinjam s tvojo izjavo...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Z dark silami se ne bori, ampak se jim ne daje pozornosti...bori se samo kadar je potrebno....to sem že omenjal...Zgleda, da tega ne veš, ker imaš tak destruktivni vzorec v sebi...In ta vzorec ti tudi blokira spoznavanje dark strani...Ne bi bilo slabo, če bi sprocesirala ta vzorec in mogoče boš čez kakšne pol leta ali eno leto malo bolj premislila preden boš začela govoriti o teh stvareh, ker boš dobila določene informacije o detajlih... Če pa se misli bolj posplošeno ali po domače povedano, potem pa ja ni vsaka stvar črna magija...za kaj se gre v tem primeru sem pa že povedal, nisem pa omenjal detajlov, ker ponavadi jih tudi ne...jaz pač uporabljam ezoterični slovarček kar se pomena črna magija tiče, ne to kar si ljudje ponavadi sami pretolmačijo... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 16. maj 2013 Prijavi Deli 16. maj 2013 Predlagam, da se očistiš misli na idejo,da te je nekdo začaral...Ti sam si krojiš omejenost v kateri živiš.Takšna misel te pa lahko na dolgi rok povsem uniči. Pozdravljeni, večkrat sem bral zanimive tematike na tem forumu zasledil mnogo koristnih nasvetov, zdaj pa še sam prosim za nasvet. Življenje se mi je v zadnjih nekaj letih obrnilo na glavo. Po menjavi (oziroma odkritju prave) poklicne poti je nekaj let vse teklo v redu,prišel sem do selitve v tujino, kjer je začelo v redu. Po zbližanju z enimi ljudmi, ki naj bi bili duhovno višji, pa je začelo vse padati, kljubzagotovilom ki naj bi jih oni dobili iz višjih virov, da je vse ok, sem potreboval kar nekaj časa, da sem uvidel, da nekaj ne štima.Osebna situacija je seveda strmoglavila in se m se vrnil v rodno deželo, kjer pa mi ni uspelo se spravit v pogon, kot da sem zalepljen. Kaj bi lahko bilo? Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 17. maj 2013 Prijavi Deli 17. maj 2013 Zalepljen - v smislu, da večina stvari ki sem se jih lotil v svoji poklicni smeri niso šle skozi, zapletalo se je, kreganje s partnerjem za banalnosti, izgubil sem veselje dodela, težave s koncentracijo... To ni urok ali kaj hujšega, ampak blagoslov. Najbrž ga ne boš mogu v tej luči takoj prepoznat, ampak ščasoma boš lahko vidu kaj vse dobrga bo iz tega ven prišlo. Ne se bat tistih al bit jezen na njih, ker so ti le pomagal, da si začel povečevat svoje zavedanje. Če hočeš bit res srečen, služi Boga. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 17. maj 2013 Prijavi Deli 17. maj 2013 Ko sem čekiral vzroke iz vseh lifeov naenkrat, sem pri čisto vsakemu človeku do sedaj našel vzorec, ki je bil povezan s črno magijo...Čisto vsak človek je bil kdaj v preteklem lifeu kakšna vještica, mag, darkerski izvenzemaljac, ipd. in je tudi imel kakšne "pogodbe" z dark side...Tudi če čekiram samo en problem posamezno, je zraven ponavadi tudi vzorec črne magije pa čeprav je zanemarljiv delež recimo pod 10 % od vseh možnih vzrokov...Če pa vzamem večji delež (črna magija mora biti čez 50% vseh možnih vzrokov), je pa spet problem, ker črna magija nikoli ne presega 1/3 vseh možnih vzrokov...Če pa vzorca osebne črne magije ni, je pa družinska, skupinska...zapisi v auri so pač večslojni...z tega stališča se pač ne strinjam s tvojo izjavo...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Z dark silami se ne bori, ampak se jim ne daje pozornosti...bori se samo kadar je potrebno....to sem že omenjal...Zgleda, da tega ne veš, ker imaš tak destruktivni vzorec v sebi...In ta vzorec ti tudi blokira spoznavanje dark strani...Ne bi bilo slabo, če bi sprocesirala ta vzorec in mogoče boš čez kakšne pol leta ali eno leto malo bolj premislila preden boš začela govoriti o teh stvareh, ker boš dobila določene informacije o detajlih... Če pa se misli bolj posplošeno ali po domače povedano, potem pa ja ni vsaka stvar črna magija...za kaj se gre v tem primeru sem pa že povedal, nisem pa omenjal detajlov, ker ponavadi jih tudi ne...jaz pač uporabljam ezoterični slovarček kar se pomena črna magija tiče, ne to kar si ljudje ponavadi sami pretolmačijo...ja sej glih te detaljli pol naredijo popačeno sliko kaj misliš,ker jih ne poveš in pol ljudje mislijo da samo nekaj govoriš. se popolnoma strinjam s tabo glede črne magije kaj je, sam ti to veš jaz to vem kakšen še ve ampak večina ljudi to dojema drugače in se moraš pač spustiti na njihov nivo,ker drugače te ne slišijo oziroma ne razumejo.in ravno to je bil moj nasvet naj ne daje pozornosti, ampak naj raje poskrbi za dobro počutje sebe.ker ta trenutek je zdaj važen in ne prejšna živjenja in ne prihodnost,ker če ti ne obstajaš v tem trenutku ne obstajaš nikjer.ta destruktivni vzorec to govoriš zaradi iknee, ampak poglej se močno motiš. tudi z dark silami sem imela že opravka že v rani mladosti ampak ja takrat sem zatrla vse stvari ker me je bilo strah kasneje sem se pa odločila da pač sprejmem stvari. tko da imam kar nekaj močnih izkušenj in vem kaj govorim.pa ne bomo zdaj spet o menihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskalec_sebe 17. maj 2013 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2013 (popravljeno) ja sej glih te detaljli pol naredijo popačeno sliko kaj misliš,ker jih ne poveš in pol ljudje mislijo da samo nekaj govoriš. se popolnoma strinjam s tabo glede črne magije kaj je, sam ti to veš jaz to vem kakšen še ve ampak večina ljudi to dojema drugače in se moraš pač spustiti na njihov nivo,ker drugače te ne slišijo oziroma ne razumejo.in ravno to je bil moj nasvet naj ne daje pozornosti, ampak naj raje poskrbi za dobro počutje sebe.ker ta trenutek je zdaj važen in ne prejšna živjenja in ne prihodnost,ker če ti ne obstajaš v tem trenutku ne obstajaš nikjer.ta destruktivni vzorec to govoriš zaradi iknee, ampak poglej se močno motiš. tudi z dark silami sem imela že opravka že v rani mladosti ampak ja takrat sem zatrla vse stvari ker me je bilo strah kasneje sem se pa odločila da pač sprejmem stvari. tko da imam kar nekaj močnih izkušenj in vem kaj govorim.pa ne bomo zdaj spet o menihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.pngMayita -Os ti ne dela - verjetno je poln nabiralnik Popravljeno 17. maj 2013 -> Iskalec_sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 17. maj 2013 Prijavi Deli 17. maj 2013 ja sej glih te detaljli pol naredijo popačeno sliko kaj misliš,ker jih ne poveš in pol ljudje mislijo da samo nekaj govoriš. se popolnoma strinjam s tabo glede črne magije kaj je, sam ti to veš jaz to vem kakšen še ve ampak večina ljudi to dojema drugače in se moraš pač spustiti na njihov nivo,ker drugače te ne slišijo oziroma ne razumejo.in ravno to je bil moj nasvet naj ne daje pozornosti, ampak naj raje poskrbi za dobro počutje sebe.ker ta trenutek je zdaj važen in ne prejšna živjenja in ne prihodnost,ker če ti ne obstajaš v tem trenutku ne obstajaš nikjer.ta destruktivni vzorec to govoriš zaradi iknee, ampak poglej se močno motiš. tudi z dark silami sem imela že opravka že v rani mladosti ampak ja takrat sem zatrla vse stvari ker me je bilo strah kasneje sem se pa odločila da pač sprejmem stvari. tko da imam kar nekaj močnih izkušenj in vem kaj govorim.pa ne bomo zdaj spet o menihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png Detajlov se ponavadi ne govori, ker jih obični ljudje ne razumejo, povejo se pa določene osnove, ki so razumljive laikom in tudi naprednim duhovnjakom (tem se lahko razotkrije več podrobnosti, ker so bolj odprti in že imajo nekaj prakse)... Tisti vzorec nima veze z Iknee...ti dam še en namig- imaš tudi podzavestno agresijo do nefizičnih bitij...to pa niso samo darkerji...Če razumeš vsaj osnove dark scene, tako kot praviš, potem ti mora to biti vsaj malo jasno kaj to pomeni... In to ni edina podzavestna agresija...prav te vzorci z agresijo in tudi nekateri strahci te ovirajo, da bi pridobivala informacije iz višjih ravni in videla v globino...in zakaj tega do sedaj še nisi uredila s tem kar pridigaš drugim...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_question.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/whistling.gif Kaj pa če to ni dovolj...dajanje pozornosti ni isto kot soočanje s svojo temno stranjo ali temno platjo družinskih zadevic...vsak človek, ki hoče narediti korenito spremembo, se bo s tem moral srečati slej ko prej...ali bo to preko meditacije, regresije, sanj ali kako drugače... Hm, praviš, da preteklost ni pomembna...torej, če bi človeček v prejšnjem lifeu podpisal pogodbo za milijon zlatnikov s "hudičevo" banko...sedaj bi pa plačeval samo obresti par tisoč zlatnikov/ mesec dokler ne odplača glavnice+ obresti...a ni logično, da je najbolje, če prekine pogodbo, plača penale+ dolg in da obresti ne tečejo več...pri temu pa vzame brezobrestni kredit v "angelski" banki za določen čas...No ja, razen če ne zasluži toliko, da lahko vsak mesec odplačuje mesečne obresti + delež glavnice...Upam, da razumeš metaforiko- gre se za karmične vezi in dobra dela... V praksi je treba najprej prekiniti določene karmične vezi (oseba, skupina, bitje...) ali pa jih zmanjšati na minimum, če so še aktualne+ vse kar spada pod proces oproščanja, ozaveščanja, plačilo karmičnega "dolga"...šele potem se lahko odnosi in splošno počutje izboljša...vse ostalo nima pravega efekta, kvečjemu lahko pomaga, da se naredi premik do točke, ki je opisan na začetku tega odstavka...preverjeno v real lifeu...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 17. maj 2013 Prijavi Deli 17. maj 2013 Hja, se strinjam da sem nekej sam skuhal, ma kaj in kako ... ter kako reševat? Evo, še enkrat isto, od zanesljivega vira, v bolj tu in zdaj razlagi. Nobenga uroka ni od unih. Problem maš, ker si ti njim zameru, ker ti niso izpolnili pričakovanj. Ta zamera te štopa. Ne jih krivit, niti kogarkoli drugega in se obrni na Boga, ker edino On ti lahko izpolni vse želje. Ime mu je Krišna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 17. maj 2013 Prijavi Deli 17. maj 2013 Mojemu pa je ime gold. Njega spoštujem, cenim in sem rad v njegovi družbi. Za vse, kar ga prosim, mi tudi daje.Enak odnos, ki ga imam do njega, mi on vrača. Če jaz zajebavam njega, on zajebava mene. Vedno me preizkuša z nalogami,s katerimi se včasih težko soočam.Vsako nalogo sprejmem kot igro z srečnim koncem. To je tudi čar vsega bistva življenja.Ko sem srečen jaz, je srečen tudi bog, ki je v meni.Ves čas življenja pa sem samo človek. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 17. maj 2013 Prijavi Deli 17. maj 2013 Detajlov se ponavadi ne govori, ker jih obični ljudje ne razumejo, povejo se pa določene osnove, ki so razumljive laikom in tudi naprednim duhovnjakom (tem se lahko razotkrije več podrobnosti, ker so bolj odprti in že imajo nekaj prakse)... Tisti vzorec nima veze z Iknee...ti dam še en namig- imaš tudi podzavestno agresijo do nefizičnih bitij...to pa niso samo darkerji...Če razumeš vsaj osnove dark scene, tako kot praviš, potem ti mora to biti vsaj malo jasno kaj to pomeni... In to ni edina podzavestna agresija...prav te vzorci z agresijo in tudi nekateri strahci te ovirajo, da bi pridobivala informacije iz višjih ravni in videla v globino...in zakaj tega do sedaj še nisi uredila s tem kar pridigaš drugim...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_question.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/whistling.gif Kaj pa če to ni dovolj...dajanje pozornosti ni isto kot soočanje s svojo temno stranjo ali temno platjo družinskih zadevic...vsak človek, ki hoče narediti korenito spremembo, se bo s tem moral srečati slej ko prej...ali bo to preko meditacije, regresije, sanj ali kako drugače... Hm, praviš, da preteklost ni pomembna...torej, če bi človeček v prejšnjem lifeu podpisal pogodbo za milijon zlatnikov s "hudičevo" banko...sedaj bi pa plačeval samo obresti par tisoč zlatnikov/ mesec dokler ne odplača glavnice+ obresti...a ni logično, da je najbolje, če prekine pogodbo, plača penale+ dolg in da obresti ne tečejo več...pri temu pa vzame brezobrestni kredit v "angelski" banki za določen čas...No ja, razen če ne zasluži toliko, da lahko vsak mesec odplačuje mesečne obresti + delež glavnice...Upam, da razumeš metaforiko- gre se za karmične vezi in dobra dela... V praksi je treba najprej prekiniti določene karmične vezi (oseba, skupina, bitje...) ali pa jih zmanjšati na minimum, če so še aktualne+ vse kar spada pod proces oproščanja, ozaveščanja, plačilo karmičnega "dolga"...šele potem se lahko odnosi in splošno počutje izboljša...vse ostalo nima pravega efekta, kvečjemu lahko pomaga, da se naredi premik do točke, ki je opisan na začetku tega odstavka...preverjeno v real lifeu...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gifja brezo imaš prav da nimam pošlihtanih zadev z nefizičnimi bitji ker enostavno nisem še pripravljena in jaz ne bi temu rekla agresija ampak ne pripravljenost. in to čisto druge zadeve, kot jih ljudje imajo tukaj, zato pač mislim da lahko vsaj pridigam in svetujem, ker so mi določene stvari vseeno bolj jasne kot drugim.poglej jaz sem v prejšnem življenju zlorabila svojo moč,če ne, ne bi bila tukaj in grem pač zdaj bolj previdno naprej in da ne bi spet prišlo do kakšne zlorabe.glede moje družine recimo družino tukaj jaz mislim da imam pošlihhtane zadeve.je pa res da se bom mogla tudi jaz soočit 100% z mojimi sposobnostmi, sam je grozno, ko vidiš slike pol jih pa čez par dni bereš v časopisu,recimo primer treh ugrabljenih punc seksualno zlorabljenih sem jaz videvala vsa ta leta pa nisem vedela kam to dati,kajti videla sem mnoge podrobnosti. in zadnje čase opažam, da ja, moram to sprejeti bolj odrivam bolj se mi kažejo in to medtem ko nekaj počnem.in predstavljej si sto takih primerov oziroma tisoč.med njimi so tudi kakšne lepe, sam je to razmerje ena proti sto.mogoče vidiš ti to kot agresijo...poglej o času ne bom govorila k sva se že parkrat počila glede tega, vem da čas ne obstaja važen je samo trenutek.jaz mislim da večina ljudi ni zrela da se jim predstavi prejšna življenja ker večina jih pol hoče iti kar nazaj in so nezadovolni s temi, zato brezo,,,,ali iščejo izgovore pol zakaj so taki in da ne morejo narediti nič....samo v tem trenutko lahko popravimo stvari 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 17. maj 2013 Prijavi Deli 17. maj 2013 Iskalec, hvala za to temo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Očitno iz nje tudi drugi veliko odnesemo. Tudi jaz, ki samo berem http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/heartpump.gif A ni to zanimivo?jst sem pa cel čas mislil, da je temo odprl brezotov alter ego, da pol lahko brezotov ego brezotovem alter egu po kmečko razloži duhovna razpotja logiko in zakonitosti. Btw. Kam je šel končat Alan New, a kdo ve? Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.